Sari la conținut

bragaru

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bragaru

  1. Noroc! E bine ca esti bine si ca te-ai ales doar cu o sperietura. Daca esti in masura sa ii ceri ei despagubiri atata timp cat tu te-ai bagat printre masini (si cum spunea ea... o depaseai pe dreapta) as vrea si eu sa stiu. Probabil toti facem asta ca de-aia are 2 roti sa te strecori mai usor, dar cat suntem de acoperiti legal in astfel de situatii? Pentru cei care au mai fost in situatii de genul asta, exista sansa de a fi gasit vinovat? Si a 2-a masina, cea in care ai fost proiectat cine o repara?
  2. Salut! Ai informati cum ca s-a deschis sus si se poate circula pe la pasul Udrele? Acum cateva zile inca nu se putea circula.
  3. Salut! E in Ro? pret? se poate vedea? Ah... acum am vazut in titlu... Pret si an...
  4. Incearca sa dai cu un spray de contacte electrice pe mufele alea daca ies usor. cred ca ai si un cablu general de masa pt bord, vezi daca e strans bine! Spor!
  5. Nu stiu daca mai are relevanta.... La data de 22 august 2011, în jurul orei 22:30, I. Răzvan de 30 de ani, din BucureÂşti, a condus o motocicletă marca Yamaha pe Calea Rahovei, dinspre ÂŞos. Progresului către str. Mihail Sebastian. Când a ajuns la intersecție cu str. Iosif Nicolae, a surprins Âşi accidentat pe M. Iulică de 60 de ani, din BucureÂşti, care se angajase în traversare, regulamentar, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător. Din impact, victima a fost proiectată pe partea carosabilă aproximativ 30 m. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului al pietonului Âşi rănirea gravă a motociclistului, care a rămas internat la spital. Conducătorului moto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluționare Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.<--> Ultima actualizare (Marți, 23 August 2011 19:01)- Politia Capitalei ...
  6. Din fericire ratiunea a invins pasiunea de data asta. Deci am spus pas la cel subiect numit B4. Vezi ca tocmai a pus ruxi2k un link cu un cateva motoare printre care si un BigBoy. Sper sa nu se supere Macke... poate e vorba de alt site. Cauti cumva moto.it?
  7. Multumesc pt pont ruxi2k si pentru sfaturi tuturor ... Cred ca imi voi satisface nevoia de moto anul asta facand scoala... Mersul pe 2 roti in poligon ar trebui sa fie suficient momentan. Sper sa fie suficient, dar cred ca ma va face sa imi doresc mai mult motor ... Drum bun!
  8. Yep... am vazut asta ($), probabil de-asta am fost atras de o "ocazie". Dar nu dam inapoi Sper ca a III-a oara sa fie cea cu happy end Bafta!
  9. Cu siguranta cu motocicleta. Voi sta, in acest caz dupa unul care sa merite si sa se incadreze in buget la momentul respectiv. Cu siguranta il voi supune atentiei voastre pentru analiza si verdicte. Ms!
  10. Multumesc! In principiu nu m-ar deranja deprecierea pentru ca nu intentionez sa il vand (cu toate ca vad ca asta e mersul firesc al lucrurilor si majoritatea de pe aici renunta la primul motor pt ceva mai potrivit, nu e exclus sa mi se intample si mie). Vreun posesor de 400 pe aici sa imi spuna cum e cu jucaria asta? Pentru 600 va trebui sa mai astept. http://forum.4tuning.ro/563-vanzari-cumparari-moto/265877-suzuki-bandit-400-an-1993-pret-2500-lei.html asta e subiectul cu pricina.
  11. Multumesc pt raspuns Banditrider! Incepe sa imi piara entuziasmul. Ai dreptate si incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la esec. Se pare ca nu il voi mai avea... :| Daca nu asta, poate urmatorul. Si totusi parca m-as duce, cel putin sa il vad in ce stare e...
  12. Mersi mult pentru raspuns si pentru indicatii date Macke! Intr-adevar sunt plauzibile scenariile. Totusi ma gandesc in continuare la 400-le asta... Daca apare vreo solutie, daca are cineva vreo idee... Sariti cu vorbe! Inca vreau sa il iau daca il testez, bineinteles. Multumesc!
  13. Probabil s-a mai discutat problema.... Am stat azinoapte pana la 5 dimineata citind pe forum... Inca am tab-ul deschis la pagina 87 a topicului... dar pana la o mie si ceva mai am Asta era un chilipir. 20 mil. Ideea mea (care nu stiu cat de sanatoasa era) arata astfel: iau motorul acum, care oricum mai are nevoie de ceva reparatii, deci o sa ma tina sezonul asta ocupat + ca inca nu am permis de A (dar asta e doar o problema de timp) si o sa il scot la plimbare la primavara sau undeva spre sfarsitul sezonului. Bugetul meu, care s-ar invarti momentan undeva la 700E nu e neaparat rezervat motorului (cu toate ca imi doresc unul de ma tine noptile treaz). Il voiam pe asta pt ca pretul e destul de mic. Poate e dificil 400-le de intretinut, dar pretul e, cel putin pentru mine, mult prea atractiv... Mi-ar placea sa gasesc 600 la pret mic pe care sa il fac. Orice sfat este binevenit, spus pe orice ton ! Sunt la inceput, deci accept! Multumesc! Nu am vazut inca motorul, am vb doar la tel, dar din spusele proprietarului si dupa indicatiile tale, el spune in felul urmator. Kit-ul de lant il garanteaza inca 2 sezoane, cauciucurile sunt bune... De baterie nu am intrebat, dar cu siguranta e moarta si placutele se schimba... Daca ar fi sa schimb toate cele de mai sus, ajung undeva la 800E... Inca ma gandesc cum e mai bine... :|
  14. Salutari tuturor Banditilor! In curand mi-ar placea sa fac parte din grupul posesorilor de Bandit. Istoria e simpla... dupa ce am mers putin pe un B4 m-am imbolnavit, si uite asa mi s-a pus ca vreau Bandit 400. Am gasit unul la pret rezonabil, proprietarul sustine ca singura lui problema este CDI-ul, motiv pentru care nici nu a mai folosit motorul o perioada lunga de timp (deci, necesita probabil si consumabile de schimbat). Am nevoie de ajutorul unuia dintre voi (cu intentia de a ajuta de bunavoie, contra cost, sau contra unor beri multe ). As vrea sa aud motorul invartindu-se macar cateva secunde, sa stiu ca totul e ok in el si nu am alte surprize. Nu vreau sa risc sa il iau si apoi sa raman cu el in curte pe post de bibelou avand si alte bube grave. E cineva dispus sa mearga cu mine pana la proprietar sa testez cu un CDI bun acel motor? Din pacate motorul cu care am mers a fost vandut de proprietar si acesta i-a pierdut urma, deci nu am de unde sa il iau. Sau aveti cumva alte sfaturi despre cum ar trebui sa procedez in acest caz? CDI voi gasi ulterior in jur de 150E, dar nu pot sa dau 150E inainte si apoi sa constat ca nu merge. Multumesc mult si sper ca in curand sa mi va alatur. Asfalt uscat si sezon cat mai lung!
  15. Pentru ducatisiti! Stiti ca se deschide in sfarsit un Showroom DUCATI in RO? se pare ca sambata va fi deschiderea oficiala! detalii pe ducatiromania Cu toate ca sunt fan motoare mai cuminti, nu ma dau deoparte cand vine vorba de ducati.
×
×
  • Creează nouă...