Sari la conținut

hashu

Membru
  • Număr conținut

    178
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    george_hasu_20@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki GSXR 600 2005
  • Numar Moto
    B-966-DVL

Informații profil

  • Motociclete detinute
    APRILIA ,GSXR 400 (94'),Honda CBR600 F4I,

Vizitatori Recenți Profil

626 citiri profil

hashu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un mester bun sa faca asta? de preferat la domiliciu dar nu neaaparat
  2. Salut am o mare problema .. mobra mea a scuipat bujia afara si acum sa dus filetul de pe chiuloasa cum asi putea rezolva aceasta problema ? se poate repara cumva sau trebuie o alta chiuloasa ? Multumesc!
  3. hashu

    Italian crap

    Hai cu, continuarea sa vedem ce si cum ...( nu este lighean este o rajnita de cafea manuala ) )
  4. Condoleante familiei !
  5. Da frate scuze ca m-am legat de tine ! nu imi sta in fire sa urmaresc forumul sa ma cert ... dar am inteles cam aiurea din primul post..
  6. Pentru incompetentii care nu stiu sa explice Eram cu masina si erau acolo 200 de masini ! Baiatul era cazut si am specificat faptul ca clipea ..smurdul era acolo.. mai erau acolo inca 3 motociclisti. Eu eram cu familia mea in masina si politistu urla la noi sa trecem. Cum ati fi putut voi sa opriti vreau si eu sa stiu sunt foarte curios. Multi destepti pe acest forum. Daca eram cu motocicleta logic ca opream dar in situatia asta nu aveam cum. Dupa ce ca eram suparat si ofticat se trezeste si un taximetrist sa isi bage si sa isi scoata..la cati nervi aveam ce ati fi vrut sa fac ? sa opresc in mijloc sa ma injure toti si sa imi iau si vreo amenda . Cat de "inteligenti" pot fi unii oameni. P.S. ce intelegi in primul post? cum este al doilea ? BTW : No hard feelings
  7. Da frate adevarat clipea este in regula ... =))
  8. Cum sa vezi un motociclist cazut si tu sa pleci mai departe tu fiind motociclist... Tu la randul tau cum te-ai simti sa fi pe jos si sa nu opreasca nimeni sa te ajute... Lumea in care traim a luato razna ....
  9. recomand cagula eu am luat si sta bine rau pe cap
  10. Trebuiesc cateva lectii de la marii fotbalisti ... Te-a atins , te-a daramat , mai este si porc te vaicaresti un pic apelezii 112 si lai lasat fara permis in alte cazuri cu 2 - 3 lovituri si julitori poti sa scoti o dauna frumusica pentru tine cat si pt motoreta daca cunosti un service "bun" daca nu vrei asa ii tragi un pumn in oglinda si te opresti direct la politie sa dai declaratie ca tea acrosat unu cu oglinda.. altfel cu lichid rulmenti baston ... risti sa o patesti tu pe cale legala .... numai bine!
  11. hashu

    Bursa locala - Timisoara

    salut ma intereseaza cauciuc fata 120/70 17 la fel ca si mai sus pret dot si poze cu uzura..
  12. Pai ai raspuns foarte dubios ... ce sa iti fac ..tiam multumit pt ajutor ... mai mult ce vrei sa iti fac
×
×
  • Creează nouă...