Sari la conținut

stresu

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stresu

  1. din pacate asa este... insa cel mai grav este faptul ca genul acesta de oameni nu patesc nimic si nu platesc in nici un fel faptul ca i-a bagat in spital pe amandoi! bine ca nu s-a intamplat mai rau!
  2. Salutare! Cine dintre cei care aveti zx6r 2003-2004 ma poate ajuta si pe mine cu al meu?! Chiar si contra cost! Trebuie inmatriculat insa nu am carena fata si far iar fara astea nu ar trece de rar! (autenticitate, itp) Am tot ce trebuie ca sa o inmatriculez dar nu prea pot fara far iar de cumparat nu as vrea sa cumpar pt ca as tineo fara carene! Multumesc! 0769484949
  3. Ah ERU pe cuvant ca mereu ma faci sa ma gandesc sa imi vand vitezana si sa imi iau ceva sa merg si eu cu voi! Toate pozele si filmarile de la iesirile voastre ma fac mereu sa ma gandesc mai bine ce vreu de la moto. Sincer sper ca si aceasta sa fie o iesire la fel de reusita ca si restul! Eu unul am sa urmaresc topicul doar pentru ca vitezana nu are ce cauta cu voi! Spor si bafta!
  4. din pacate am aceeasi parere... trist spre foarte trist anul acesta a fost mai slab ca anul trecut iar cel de acum 2 ani a fost cel mai bun! in fine parerile sunt impartite oricum au fost putine firme participante fata de alti ani! de fete ce sa mai zic... foarte putine si prea siliconate! in rest numai asfalt uscat! urc si eu o singura poza fara silicoane!
×
×
  • Creează nouă...