Sari la conținut

k015

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

k015's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ei, nu stiu eu daca merita inglobata intr-o carte... Eu zic ca a fost o poveste cu prieteni a unui om cu o motocicleta, atat. Ca sa scrii o carte, ii lucru mare! Trebuie stil, trebuie disciplina, trebuie sa ai ceva de spus, trebuie rabdare, trebuie sudoare... Nu-i pentru oricine! Cat despre ajutor de la ONG-uri: in niciun caz! Ma descurc eu cumva, stai linistit. Emisiune, presa, astea-s prostioare... Mi-e cam rusine sa apar in oricare din mediile astea, nu am facut nimic care sa merite vreo atentie mediatica. Asa e, invingator sau invins nu-si au locul. Nu sunt in niciun caz un erou, sunt un om foarte, foarte obisnuit. Eroii fac lucruri grele si la limita, eu n-am facut nimic din ceea ce un om care ar avea cateva mii de euro si o motocicleta nu ar putea face. Referitor la mobra... acum, cu mintea mea de acum, judec ca poate era nebunesc sa fac Bucuresti - Bucuresti pe Honda CB500. Insa, chiar daca e nebunesc, codobelcul asta va fi tovarasul meu de drum de acum inainte, oricare ar fi el. Poate sunt prea sub influenta drumului, poate gresesc, dar acum, in momentul asta, asta simt: ca nu ma voi desparti de el. Vom vedea... Mesaj completat Tot ce zici aici e corect. Daca mi-ai fi spus asta si nu doar "Honda-i Honda", nu m-as fi suparat. Eram suparat si sensibilizat de necaz si-am interpretat ce-ai spus ca un fel de misto... Imi dau seama acum ca nu era asa. E vina mea ca n-am schimbat uleiul la timp (12.000 de km, dupa cum scrie la carte) si l-am impins mii de kilometri peste. Combinat cu drumurile sarbesti... a iesit ce-a iesit. E greseala mea si voi plati pentru ea. Cu bani, din fericire. Si da, si eu sunt roman si tot ce-i "romanism" nu mi-e strain... Naspa sa afli (si) lucrul asta despre tine... Exista si o "data viitoare", din fericire!
  2. Dupa cum am zis este in bolievatz (boljevac) in serbia. aseara nu am precizat ca i s-a stricat cutia de viteze (crezand ca o sa se rezolve cumva). cine vrea sa vorbeasca la telefon sa ii/imi trimita PM sa va dau numarul. daca stiti pe cineva cu o platforma sa il ridice sa imi/ii zicetzi.
  3. acuma el este la bolievatz in serbia. maine cred ca ajunge.
  4. eu nu stiu exact cati kilometri a parcurs in total pana acum. daca e ne zice el.
  5. el ar trebui sa fie cu motorul pe la tromso pana acum. a plecat spre sud. pana acum a fost mai la nord de nordkapp, la scarfvag.
  6. astazi sa speram ca pleaca spre tromso. trebuia sa plece de ieri da' se inrautatise foarte mult vremea, asa ca a mai amanat un pic plecarea.
  7. intr-adevar eu sunt cea mai proaspata sursa de informatie privind locatia bafta in continuare! de acum incotro mergi?
  8. A ajuns la Rovaniemi, acolo la cercul polar
  9. de la moscova la sankt petersburg, apoi helsinki.
  10. cred totusi ca e la rostov-pe-don.
×
×
  • Creează nouă...