Sari la conținut

k015

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de k015

  1. Ei, nu stiu eu daca merita inglobata intr-o carte... Eu zic ca a fost o poveste cu prieteni a unui om cu o motocicleta, atat. Ca sa scrii o carte, ii lucru mare! Trebuie stil, trebuie disciplina, trebuie sa ai ceva de spus, trebuie rabdare, trebuie sudoare... Nu-i pentru oricine! Cat despre ajutor de la ONG-uri: in niciun caz! Ma descurc eu cumva, stai linistit. Emisiune, presa, astea-s prostioare... Mi-e cam rusine sa apar in oricare din mediile astea, nu am facut nimic care sa merite vreo atentie mediatica. Asa e, invingator sau invins nu-si au locul. Nu sunt in niciun caz un erou, sunt un om foarte, foarte obisnuit. Eroii fac lucruri grele si la limita, eu n-am facut nimic din ceea ce un om care ar avea cateva mii de euro si o motocicleta nu ar putea face. Referitor la mobra... acum, cu mintea mea de acum, judec ca poate era nebunesc sa fac Bucuresti - Bucuresti pe Honda CB500. Insa, chiar daca e nebunesc, codobelcul asta va fi tovarasul meu de drum de acum inainte, oricare ar fi el. Poate sunt prea sub influenta drumului, poate gresesc, dar acum, in momentul asta, asta simt: ca nu ma voi desparti de el. Vom vedea... Mesaj completat Tot ce zici aici e corect. Daca mi-ai fi spus asta si nu doar "Honda-i Honda", nu m-as fi suparat. Eram suparat si sensibilizat de necaz si-am interpretat ce-ai spus ca un fel de misto... Imi dau seama acum ca nu era asa. E vina mea ca n-am schimbat uleiul la timp (12.000 de km, dupa cum scrie la carte) si l-am impins mii de kilometri peste. Combinat cu drumurile sarbesti... a iesit ce-a iesit. E greseala mea si voi plati pentru ea. Cu bani, din fericire. Si da, si eu sunt roman si tot ce-i "romanism" nu mi-e strain... Naspa sa afli (si) lucrul asta despre tine... Exista si o "data viitoare", din fericire!
  2. Dupa cum am zis este in bolievatz (boljevac) in serbia. aseara nu am precizat ca i s-a stricat cutia de viteze (crezand ca o sa se rezolve cumva). cine vrea sa vorbeasca la telefon sa ii/imi trimita PM sa va dau numarul. daca stiti pe cineva cu o platforma sa il ridice sa imi/ii zicetzi.
  3. acuma el este la bolievatz in serbia. maine cred ca ajunge.
  4. eu nu stiu exact cati kilometri a parcurs in total pana acum. daca e ne zice el.
  5. el ar trebui sa fie cu motorul pe la tromso pana acum. a plecat spre sud. pana acum a fost mai la nord de nordkapp, la scarfvag.
  6. astazi sa speram ca pleaca spre tromso. trebuia sa plece de ieri da' se inrautatise foarte mult vremea, asa ca a mai amanat un pic plecarea.
  7. intr-adevar eu sunt cea mai proaspata sursa de informatie privind locatia bafta in continuare! de acum incotro mergi?
  8. A ajuns la Rovaniemi, acolo la cercul polar
  9. de la moscova la sankt petersburg, apoi helsinki.
  10. cred totusi ca e la rostov-pe-don.
  11. banuiesc ca ala care iti zicea 50 (de metri pana la benzinarie) in ukrainiana ti-a zis pyatdesyat , dar in fine bafta in continuare! (acum poti sa intri pe messenger?)
  12. unde sunt pozele ca sa incerc sa le pun? bafta in continuare! (Хорошее везение, мой брат! )
  13. @ axor. 1. explica-mi, te rog, ce inseamna: "de cand doaream sa dau peste unul ca tine". te crezi cumva in filme de actiune proaste si nu stiu eu? lamureste-ma si pe mine ce inseamna "unul ca mine", poate ai un glob de cristal si nu stiu eu? 2. tu crezi cumva ca ai cunostiintele unei enciclopedii? esti chiar penibil ca incerci sa fii ce nu esti. 3. EU pierd esentialul? dedublari de personalitate? zi-mi si mie din astea 2 posturi(cu asta 3) cum iti dai seama ca sufar de dedublari de personalitate. m-ai cunoscut cumva in persoana? tie iti place sa sufli cacatul cu aur sperand ca devine altceva? tot (cuvant urat) este in interior stai linistit. 4. blackdirt cred ca a fost CLAR cu toata lumea de ce nu poate face turul lumii. acum ca voi nu intelegeti, sau nu vreti DELOC sa intelegeti si insistati intr-o prostie perpetua... 5. offtopic? are you serious? din 57 de posturi care le ai pe forumu' asta, 90% sunt pe topicul asta, si pe deasupra mai sunt si porcarii irelevante. Mesaj completat clona? are you for fucking real? te rog lasa amenintarile de bataie de cocalar care nu mai are contraargument deoparte, ca nu ishi au rostul. iarasi filtrezi doar ce vrei sa auzi(referitor la chestia cu drogurile). probabil ca nu ai retinut decat 10% din ce a scris blackdirt si ironiile lui. cel mai penibil intr-o discutie e sa arunci autoironia unui om impotriva lui. omul a zis ca nu mai monteaza DSLR, era DOAR O IDEE, printe multe altele, de ce insisti in ACELEASI LUCRURI? ti se termina argumentele alea jalnice? tu vorbesti de mine sa las calculatorul, in timp ce TU dai refresh nebuneste "sa vezi ce mai scrie ala". ipocrizia arunc-o in WC si trage apa cat mai repede. sa-si repare motorul pe cerseala si pe ajutoare? ADICA DIN BANII LUI CUMVA INSEAMNA CERSEALA? adica eu ma duc la cineva, sa ma ajute la ceva, ii dau bani si pe deasupra si CERSESC? poate ar trebui sa stii si tu ce-i ala cersit, ca nu prea stii semnificatia cuvantului prea bine. nimeni nu a cersit nimic aici, si baga chestia asta in cap mai repede. nimeni nu ti-a zis sa irosesti timpul, TU ai decis sa ti-l autoirosesti. si o zici de parca ai fi nu stiu ce rege foate ocupat cu lucruri extrem de inportante, care nu isi pierde timpul pentru omul prost, de rand. superioritatea asta chiar ma face sa rad, pe bune.
  14. axoare, mai lasa-ne cu posturile tale lungi care ti le pot sintetiza in doua cuvinte daca vreau. pseudo-intelectual de 2 bani ce esti. reciteste te rog postul meu si baga te rog la capatana ceva, si data viitoare cand dai reply, fa-l te rog mai scurt si incearca sa scrii cu culoarea maro. poate s-ar potrivi mai bine, eu stiu? preacuviosule, zici cum sar rudele peste tine s.a.m.d. si iti tot maschezi insultele sub ironii ieftine, demne de un lash, la inceput tot dadeai in stanga si in dreapta ca tu nu insulti pe nimeni, ci doar esti "realist". realismul tau cred ca s-a incheiat dupa primul post. imediat cum balantza incepe sa se incline spre partea "inamica" incepeti sa va alarmati cumva? luati-va bagajele si plecati, trolli inutili de 2 bani. acum lupt la foc CU foc, ca nu am alta alegere.
  15. @ preacuviosul si axor voi nu va plictisiti, asha, macar putin de comentariile astea puerile care nu isi au DELOC locul pe acest topic? mai mult din jumatate din posturile voastre cred ca pe topicul asta sunt. sunteti nishte pasarele care se caca in deshert sperand sa nimereasca pe cineva in cap cu cacatul. esuati mizerabil, vulturilor! motivele pentru care blackdirt (sau frate-miu) nu mai pleaca sunt pentru voi intr-un alt plan paralel pe care oricat de mult ati VREA sa il intersecati, nu il veti intersecta niciodata, asa ca va rog lasati-o balta. mie topicul mi se pare chiar interesant, are informatii utile, chiar daca 80% din el sunt defecatiile inutile ale lui AXOR si ale preacuviosului.
×
×
  • Creează nouă...