Sari la conținut

mindfreak

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    florin12_2005@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    SV650s 2007
  • Numar Moto
    GL 37 AFC

mindfreak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Are cineva discuri de frana fata(SH) pt sv650s 2007? Am dat telefoane pe la dealari si te omoara cu banii si nu prea mai am rabdare sa nu ies cu ea... Asfalt uscat!
  2. Mersi mult...da asta imi trebuie. o sa vb cu Garcya sau cu mexykanul sa vad ce rezolv. E cam mult, daca mai pui si posta te ajunge foarte mult pt o bucata de aluminiu.
  3. mersi pt raspuns! As vrea sa iau piesa aia de undeva de pe la dezmembrari,doar ca sunt destul de putine prin tara.. Am scapat motorul jos si mi s-a rupt pedala de frana si scarita. Sistemul de franare merge perfect, dar am pierdut piesele alea si nu cred ca mai pot face rost de ele. Am nevoie doar de piesele aluminiu sau ce o fi(scarita si pedala) si suportul ala de prindere in 8 suruburi sau cv( eu parca asa am numarat). Daca are cineva piesa asta sa ma contacteze pe privat sa discutam pretul. Asfalt uscat tuturor si un inceput rapid de sezon!
  4. Salut! Caut si eu ansamblu scarita drepta cu pedala de frana pt un SV650s 2gen 2007 fara abs. Stie cineva daca acel ansamblu se potriveste si cu alte modele de motociclete?
  5. mindfreak

    "free Talk"

    Multumesc tuturor pt raspunsuri! Chiar si celor care aveau chef doar de caterinca..nu vreau sa incep sa ma cert pt ca nu imi sta in fire. Am reusit cu ajutorul unui coleg sa gasesc o garsoniera, iar in clipa asta, prietenul meu este in drum spre Sibiu. Asfalt uscat! Se poate inchide..
  6. mindfreak

    "free Talk"

    Multumesc pt raspunsuri! In clipa asta sunt complet lucid.. am luat toate site-urile de anunturi la rand si majoritatea sunt agenti imobiliari care iti mai iau si aia minim 50 de euro comision, si cum nu are cea mai stralucita situate financiara,orice ban conteaza enorm. Speram ca daca sunt oameni din sibiu sa imi zica niste ziare locale ce au rubrica de anunturi ale persoanelor private care au sper inchiriere garsoniere. Asfalt uscat tuturor!
  7. mindfreak

    "free Talk"

    Salut! Stiu ca sunt nou pe forum si poate ca nu am credibilitate, insa sunt motociclist ca si voi.. stiu ca motociclistii sunt uniti, lucrul asta simtindu-l pe propria piele asa ca va rog un.singur lucru. Din cauza mea, un prieten foarte bun de al meu nu poate ajunge la Sibiu.. s-a.increzut prea mult in mine si din cauza unui accident pe care eu l-am provacat am distrus viitorul acestui baiat. In timp de o saptamana trebuie sa isi gaseasca chirie in sibiu pt a-si continua facultatea pe care a inceput-o acolo. Vreau sa va rog in caz de stiti vreo persoana care inchiriaza vreo garaoniera la un pret decent sau poate sa imi faca niste scanari ale unor ziare locale care prezinta anunturi de inchirieri sa imi rasp in topic sau pe privat. Nu vreau decat sa ajut acest prieten, nu vreau sa am pe.constiinta.inca pe cineva caruia i-am distrus viitorul. Multumeac anticipat si asfalt uscat! P.S. scuze pt greseli,.insa va scriu de pe telefon si cu o cantitate deloc neglijabila de alcool la bord!
  8. Wow... Va multumesc pt atentia pe care mi-ati acordat-o si imi cer scuze ca nu am am fost la fel de prompt ca voi, insa sunt foarte racit dupa ca am mers vreo 3km cu geaca deschisa si eu eram transpirat:( . Am facut deja comanda pt un ulei de motor momentan un 5100(momentan singurul pe care mi-l permit).Stiu ca au fost si pareri contra scimbarii uleiului, dar am considerat ca majoritatea castiga( asta nu inseamna ca cei care m-au sfatuit sa nu il schimb nu au avut dreptate, insa nu vreau sa risc). Stima si asfalt uscat!
  9. Am hotarat sa il schimb. Acum problema cu care ai venit tu... Am venit cu o problema asemanatoare la masina si un mecanic mi-a spus ca datorita temeraturii unele parti (majoritatea dintr-un plastic or something) se contracta ceea ce face sa para ca avem mai mult ulei, apoi vascozitatea lui la 20 de grade e diferita fata de cea la 80-90, deci da volumul se modifica,dar dupa ce se raceste ramane acelasi
  10. Salut! Placutele de frana sunt ok,filtru de aer e curat, kitul de lant DID aproape nou, iar motorul merge perfect. Acum...asta s-ar putea sa ti se para o intrebare stupida,dar care e filosofia controlului nivelului de ulei? Am lasat motorul sa se raceasca,i-am spus unui prieten sa imi tina motorul la verticala si am citit nivelul prin ferastra aia...ar trebui sa fac cv in plus? P.S. uleiul este galben culaorea mierii fara impuritati(dar chiar si asa cred ca il voi schimba)
  11. Nu ma cert,dar nu imi place sa ma caracterizeze un om fara sa ma cunoasca. Sunt sigur ca au mai fost si alti oameni care au strans toate monedele din casa pt a-si indeplini visul.Oricum multumesc tuturor pt raspunsuri,m-am hotarat sa schimb uleiul si filtru saptamana asta cand imi intra banii pe card,restul ramanand pt luna/lunile viitoare. Stima si Asfalt usacat!
  12. Da ma scarpin pentru ca a trebuit sa ma imprumut sa imi iau motorul asta si luna asta am avut parte de multe cheltuieli neprevazute. Daca aveam bani crede-ma acum nu mai eram pe forum sa intreb,ma duceam in service aruncam 150 de coco si ii lasam pe aia sa-si faca treaba.
  13. Multumesc tuturor pt raspunsuri! Tin prea mult la motorul asta ca sa risc ceva... M-am uitat putin pe forum si am ales sa cumpar un motul 5100 10w40 bidon la 4 litri.Acum nu stiu exact conteaza ce filtru ii pun si cam cat costa?Este un SV650s injectie an 2007
  14. M-am uitat prin fereastra aia cand motorul este rece la verticala si este la acelasi nivel(putin peste minim) ca si in momentul in care am cumparat-o si am facut vreo 500 de km, daca manca asa repede uleiul trebuia sa-mi vad motorul gripat de mult timp...
  15. Multumesc mult pt raspunsurile prompte! Aveti dreptate cred ca voi schimba uleiul si filtru. Pana atunci voi incerca sa nu o mai foiesc asa mult:(
×
×
  • Creează nouă...