Sari la conținut

URSULIK

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    ZX 12 R

Vizitatori Recenți Profil

333 citiri profil

URSULIK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ma bag si eu putin in discutie, eu folosesc SILKOLENE 10-50, am folosit motul din gama 7100 pentru 100 de km si mi se aprindea martorul de ulei dupa ce depaseam 200km/h. Dupa ce am pus SILKOLENE (la recomandarea fostului proprietar) nu am mai avut aceasta problema. Desi nu prea vad ca se vorbeste despre acest ulei eu sunt multumit de el.
  2. drumul tulcea-galati in special zona dintre isaccia si luncavita, este un drum super cu foarte multr viraje si asfaltul bun, o sa revin cu catveva poze...
  3. ma poate ajuta cineva cu un amortizor de ghidon pentru zx 12 r din 2002???
  4. Va salut nu de mult timp (2 luni) sunt detinatorul unui zx 12 r, in principiu este cu totul altceva fata de ce am mai condus pana acum, uimit de cuplu pe care il are si multumit de ciclistica desi e putin maricica la consum se mai poate "umbla" dar nu e nimic de speriat este in funcie de cum merg cu ea. Am o intrebare ce fel de ulei folositi? si daca merge montat si un cauciuc de 190 pe spate el pe talon are 200? si cateva poze...
  5. pe la noi nu a plouat (TULCEA CITY) cel putin ieri nu a plouat, asa ca a fost o zi buna de plimbat
  6. am pregatit si eu srad-ul meu, sa hoinarim pe stradute, un cauciuc mai bun si o toba care era de pe un ducati si am facut o improvizatie sa o prind
  7. Am rezolvat treaba cu baia, un filet nou putin maricel, o saiba de cupru si un fel de Oring asa a zis mesterul ca ar fi bun. Alta rugaminte daca ma puteti ajuta, am aerisit franele(schimbat lichid vechi si curatat pistonasele cu o periuta de dinti) schimbat placute, dupa ce am montan noile placute si aerisit, am verificat sa nu mai iasa bule pe furtunasul cu care am aerisit, am observat ca franele sunt mai slabe ca inainte(e mai moale maneta in momentul in care o strang in mers). E ceva ce nu fac bine sau este un pont la aerisit frantele???
  8. Va salut. Am si eu o mica mare problema zilele trecute am terminat si eu de pregatit mobra pt noul sezon placute filtre nebunii unsa si toate cele, cand am ajuns la schimbat ulei am dat de o prblema. In momentul in care am strans surubul de jos de la baia de ulei a inceput sa dea in gol, am desfacut putin busonul si se vedea pilitura de la surub sau de la baia de ulei. Stie cineva daca se poate remedia treaba asta sau trebuie alta baie de ulei (partea de jos)??? motorul este un SUZUKI GSXR 750 din 1998 modelul pe injectie seria de la moto GR7DA . DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU UN SFAT SAU DACA ARE PIESA VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN TARRR, - yd: ferryosif@yahoo.com - nr. tel. 0745654287 un beep si sun.
  9. si eu am inceput pe acest model in urma cu 4 ani primele zile ziceai ca aveam parkinson dupa ce coboram de pe ea, tremuram fara sa imi dau seama, tot cu ea ma mai plimb si in prezent, ce sa zic eu am fost atras de acest model, nu am avut probleme pe parte de motor ulei la timp, filtru aer placute un cauciuc mai bun, anul asta am cumparat tot ambreajul placute ferodouri, a fost o alegere personala am considerat ca ar trebui eu am undeva la 65.000 km, pe parte de ciclistica este foarte buna te poti "juca" cu ea ma tin scai de cele de 1000 cm, mai atent la ture mari oarecum se "transforma" o sa simti un fel de sut in fund. In prezent multumit de el "imi fac treaba cu ea", la inceput grija pana te obisnuiesti cu ea.
  10. Va salut. Are cineva un suport sub forma literei H pentru un SRAD din 98, care se prinde de carena fata si de cadru ???
  11. dap, proprietarul e mai mult decat fericit este in al 9-lea cer, merge brici acum
  12. caut motor de k5 are cineva la dezmembrat un asemenea model de 600
  13. momentan motorul este la un mecanic, astept sa il desfaca si sa imi spuna surpriza, moto a fost cumparat din Buc alb albastru, da nu inteleg am fost si in probe cu el mergea bine si tocmai la mine sa se strice nici macar 100 km nu am facut cu el, nu am atins limitarea nici macar 1-data, mers lejer max 9.000 rpm.... la ala care era cum gura masii nu s-a stricat, imi vine sa imi dau bate in cap... motivul care ar fi ce a avut sau nu a avut de s-a intamplat?
  14. va salut, am cumparat in urma cu 2 zile un GSXR de 600 din 2005,imi doream foarte mult acel model toate bune si frumoase am mers prin probe cu ea motorul arata si se auzea perfect, dupa ce am facut actele am plecat cu el si dupa 50 km a inceput sa se auda un fel de bataie, la inceput am crezul ca ating lantul cu ceva dupa 10secunde se auzea si mai tare de undeva de sus de sub rezervor, m-am oprit si am inceput sa "plang" langa el.... s-a aprins martorul la ulei becul rosu si ala intermintent si daca pornesc acum motorul face zici ca e tractorul lu bunicu bate foarte tare in prtea de sus.... ma poate ajuta cineva cu un sfat sau daca stiti ce ar putea sa aiba va multumesc!!!
×
×
  • Creează nouă...