Sari la conținut

partizan

Membru
  • Număr conținut

    376
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.pemotoare.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Yamaha FZS 1000 Fazer

Informații profil

  • Motociclete detinute
    monster 600, fazer 600,vtr 1000 firestorm,vfr 800,hornet 900,gsx-r 600,hornet 600, fzs 1000, Tengai 650

Vizitatori Recenți Profil

1.432 citiri profil

partizan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult, Nelutu & Kosmin, multumesc Oltenia Bikers. Pe data viitoare.
  2. Multumim tuturor pentru aprecieri. Ne bucuram ca munca noastra nu a fost in zadar. Imi pare rau ca nu am apucat sa ciocnesc un pahar cu toata lumea prezenta. Felicitari tuturor participantilor, pe care eu vreau sa-i consider prietenii nostri. Au fost numai oameni de calitate, care vad motociclismul si camaraderia asa cum le vedem si noi, cei de la Moto Sapiens. Sa ne vedem sanatosi la anul. Asfalt uscat si la cat mai multi km pe doua roti!
  3. Deschiderea “oficiala” va fi de vineri, de la ora 12. ( noi, organizatorii, vom fi acolo de joi, asa ca daca sunt persoane care au timp si pofta, pot veni de joi dupa masa). Vineri 03.06: - ora 12 : primirea invitatilor si facut schimb de bautura, fiecare cu ce are : tuica, palinca, coniac... etc, socializare, revedere cu prietenii vechi, facut noi cunostinte, plimbari in zona, baut bere - ora 20-01 - concerte LOW COST/AIM / MADICINE BAND - ora 01-04 – rock party Sambata 04.06: - 11 - plecare in parada - 12 - 13.30 stunt show parcare Carrefour - 14 -15 servit masa - 15- 18.30 concursuri funny - 19.30 - premierea castigatorilor - 20 -01 concerte MADICINE BAND / SANCTUAR - 01-04 – rock party Duminica 05.06: - cafeaua / tigara de dupa... , pareri, impresii... - lacrimi de despartire, promisiuni de revedere Orele sunt aproximative si mai pregatim si alte surprize !
  4. Cum se ajunge la Balotesti: din Dr. Tr. Severin, pe drumul 67 (spre Motru – Tg. Jiu) se merge 7 km, iar la iesire din Halanga se face la stanga spre Schitul Topolnitei inca 7 km. Centrul de agrement Balotesti dispune de locuri de cort, casute cu 2 paturi, strand, dusuri. Pentru rezervari casute puteti suna la: 02523422561 sau 0742220494.
  5. Salutare tuturor. De doua zile sunt si eu proprietarul unui FZS 1000. Dupa primul drum (400 km) m-am imprietenit cu motorul si incep sa scot ce are mai bun din el. Sunt foarte multumit de : - motor : cuplu pentru touring si putere pentru depasiri, elasticitate foarte buna, - suspensiile sunt extraordinare, pe drumuri cariate, cu gropi, denivelari poti merge tare fara sa topaie, pastreaza trasa in curbe fara efort, - franele sunt eficiente, usor dozabile, intuitive, - consumul a fost o surpriza foarte placuta. Cu topcase, toba sport si tras de el in regim interurban mi-a luat 5,6 %, - farurile sunt puternice. Ca minusuri as nota : - cricul lateral este ascuns sub suportul de picior (« foot-rest »), mi-e imposibil sa-l ating cu calcaiul sau varful cizmelor sport, noroc ca am niste fante in cizma pentru aerisiri, bag acolo tzamburusul cricului sa-l agatz, - parbrizul imi face zgomot in casca, de la 140 in sus trebuie sa-mi gasesc o pozitie fixa nici ghemuit, nici ridicat, pentru a nu se auzi vantul suparator, - nu e o motocicleta jucausa, e cam serioasa. Pentru a fi “fun” trebuie neaparat o toba aftermarket. Altfel pierde la “grin-factor”, cum ar spune un englez. Ca o concluzie : sunt foarte fericit de alegerea facuta, este exact pe stilul meu de mers.
  6. Salutare. As dori un nr de telefon al cuiva care face parte din clubul Urban Moto. Nu le merge site-ul (la contact). Multumesc.
  7. Am fost la garaj si am masurat (cu rigla cu care masor intinderea lantului ). La reglaj minim, distanta intre manson si cel mai apropiat punct de pe levier (acolo unde vine degetul aratator) e de 5 cm. Eu o tin la 6,5 cm, sa prinda mai repede, si o ajung fara probleme cu doua degete. Eu am capatat un (prost?) obicei, chiar si la drum lung, in afara orasului tot tin 2 degete pe levierul de frana, pentru a scurta timpul de reactie in cazul in care apare neprevazutul.
  8. A zis ca va implini 21 de ani in vara, asa ca nu se aplica interdictia referitoare la primii 2 ani. Art. 38 din Regulament 1. Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul sa conduca o motocicleta cu o putere care depaseste 25 kW sau un raport putere/greutate care depaseste 0, 16 kW/kg ori o motocicleta cu atas cu un raport putere/greutate care depaseste 0, 16 kW/kg, numai daca are o experienta de minimum 2 ani pe o motocicleta cu specificatii tehnice inferioare sau daca persoana are 21 de ani si promoveaza un test specific de cunostinte si comportament.
  9. 1. Nu-l tura peste 6000 rpm pana nu te inveti cu el. Asta ca si putere. La inaltimea ta nu ar trebui sa fie o problema manevrele la viteza mica insa o sa stai cam ghemuit. 2. E o motocicleta foarte fiabila. Preturile la consumabile sunt ca la toate celelalte motociclete. Poti sa fii sigur ca e o decizie mai mult decat buna. Mi-as lua oricand un hornet. (Am avut 2 horneturi 600 - cu care am facut 20 mii km-si un hornet 900- cu care am facut 30 mii km)
  10. Salutare. Aveti idee daca face cineva un parbriz din carbon? Ar veni montat la un Triumph Street Triple.
  11. Dupa un sezon (in care am facut 11.000 km) ma despart cu parere de rau de Hornet. Sper ca noua proprietara sa se bucure de el (macar) asa cum am facut-o eu. Intentionez sa revin la o cilindree mai mare. Ce mi-a placut : designul, manevrabilitatea, consumul. Ce nu mi-a placut : motor lipsit de viata sub 6000 rpm, rezervor foarte mic, zgomotul ambreiajului la ralanti. Mi-as fi dorit : rezervor mai mare, cric central, protectie la vant (parbizele pe naked imi fac zgomot in casca- la Fazer nu am avut problema asta), furca reglabila, mai mult cuplu.
  12. Eu propun ca la urmatoarele intruniri sa se predea la intrare toate aparatele foto si sa si le ia oamenii la plecare. Ca e plin de paparazzi, nu poti sa-ti mai faci de cap ca te santajeaza mai tarziu cu dovezile incriminatorii. Sau sa fie un afis, ca la unele concerte sau muzee: interzisa filmarea sau fotografierea.
  13. Cred ca se referea la aparatoarea de telescop. La hornetul de 900 aveam de serie, la cel de 600 imi cam lipseste.
  14. Poti participa la sedintele noastre timp de doua luni ca si membru simpatizant, dupa care (daca sunt intrunite si alte conditii) se va vota admiterea/neadmiterea ta in club. Mai multe detalii pe P.M.
×
×
  • Creează nouă...