Sari la conținut

o_OwNz

Super Membru
  • Număr conținut

    952
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de o_OwNz

  1. Pe circuit a fost la serres parca pt cursuri de initiere si o data la brno. A cazut cu ea o data dar nu stiu la care circuit.Carenele sunt oem dar vopsite. Cum am spus sapt viitoare dupa servisare o sa fac un topic pt vanzare si cu istoria ei.

    Ok, sa ma anunti printr-un mesaj cand e gata daca ai timp. Multumesc.

  2. Dupa ce o sa-i fac servisarea (saptamana viitoare) la furca o sa fac un topic cu detaliile aferente si poze noi.

    Multumesc frumos Manu!

    Ok, dar sa-mi zici te rog si cat a stat pe circuit daca ai avut cazaturi urate(minore nu ma intereseaza) si ce modificari i-ai facut before / after, vad ca nici carenele care le-ai pus acum nu erau OEM vopsite asta dupa ce le-ai facut tu modificarile.

  3. Asa este de aia nu suntem ca cei de afara, pentru ca majoritatea o fac pe o pista pentru ca majoritatea au experienta cand poveste au un echipament care sa le permita o cazatura. Nu toti copii in trening pe scuter ridicandu-se pe o roata alergand babele prin spatele blocului ca ei sunt haiduci.

     

     

    PS: si chiar citind acele randuri mai ai curaj ?

     

    pista, echipament full, etc

  4. Despre "recall" ,Ivas Moto -Suzuki Galati:

    "Sincer va zic ca nu am fost anuntati de asa ceva de catre importator in momentul de fata sunt rechemari la cu totul altceva si la alte modele de motociclete .
    Pana acum nu am fost anuntati pentru acest tip de operatiune ".


    200 euro cu tot cu rca, nu?

    da. cu totul

  5. Nu zice nimieni nimic de GTA pe-aici? Eu acum îl trag de pe net (am consola modată).

    eu il am, ma joc in disperare.. jocul e super mare si super fun, nu prea ai cum sa te plictisesti.

     

    Intrebare: am si eu nevoie de ajutor de la cei care se pricep la pc-uri .Vreau sa-mi cumpar alt sistem desktop si nu stiu care din cele doua sisteme la care m-am oprit eu merita banii. "serioux" http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-extreme-v10-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3350p-3-10ghz-6gb-hdd-1tb-nvidia-geforce-gtx650-1gb-serioux-extreme-v10/pd/E37M0BBBM/ SAU "myria" http://www.altex.ro/sistem-it-myria-livev11-intel-core-i5-3470-3-2ghz-8gb-1tb-amd-radeon-7730-free-dos PLEASE HELP xD

  6. On: am o oglinga stanga OEM,nu e noua si semnalul din oglinda e crapat,pret 100ron,am si semnalul nou nout in cutie,45ron

     

    Off: sper ca ai oprit sa il iei la capace...nu inteleg ce cauta ala pe mijlocul drumului...putea sa se termine mult mai rau

    bratul e ok? am semnalul si tot numai ca sa rupt fix prinderea de la brat - oglinda

     

    Am oprit dar era deja disparut printr-o curte sau naiba sa-l ia

  7. De curand am zis ca e cazul sa schimb casca cu ceva mai bun si, dupa ceva cautari, am pus ochii pe casca mentionata in titlu.

     

    Stie cineva ceva de acest model?

    le folosesc rideri in motogp deci cred ca sunt foarte ok, am avut exo 1000 care m-a scos dintr-un highside urat, am fost super multumit de ea.

×
×
  • Creează nouă...