Sari la conținut

Valmotor2

INACTIV
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Valmotor2

  1. Îmi aduc aminte acum 3+4 ani când am făcut Âşcoala pe moto, am avut o mobră în care mi+a rămas accelerația blocată, eu eram dat un pic pe spate Âşi nu mai puteam ajunge la ambreiaj, atunci s+a produs Âşi inevitabilul, am văzut că mă duceam direct într+un taxiu care staționa, m+am aruncat dupa motor si poc motorul cu maÂşina. Înjuraturi de la taximetrist, ceartă între mine Âşi instructor, ce am facut eu? Am vrut să iau motorul Âşi să+l dau în cap instructorului pentru ca motorul nu avea asigurare rca dărămite casco. Atunci eram bun de plată, o căruță de bani care nu am plătit+o nici până în ziua de astazi pentru ca i+am reclamat la opc deoarece citisem undeva, un regulament pentru Âşcoala auto, că orice vină a elevului aparține instructorului. AÂşa că alavista !
  2. Au facut ce era firesc, dar uite unde au ajuns ... eu personal o sa am grija de copiii mei!
  3. De curiozitate am luat ziarul Orasului si am citit despre accident, ambii baieti dupa motocicleta nu posedau permis. Soferul avea 0,07 mg/l, alcool. Decleratia lui a fost ca a dat prioritate la un pieton aflat in traversare, apoi a luat manevra stanga fara sa se asigure . Apoi s-a trezit cu ei in portiera ... Acum intrebarea mea: - O motocicleta pe masura care necesita permis au condus-o fara ?! - De cand si pana cand se permite asa ceva ?
  4. Accidentul s-a petrecut pe data de 04.08.2007, si aparatul, cred ca nu i-a fost setat data corecta ! Am pus toate pozele care le-am primit, atentie cardiaci sa stea deoparte ! Aici este linkul pentru descarcarea pozelor : Edit: Aici nu este site-ul ogrish.com Doritorii sa i se adreseze pe PM daca sunteti asa curiosi
  5. O sa ridic pozele in alta parte si o sa ofer un link spre adresa unde pot fi vazute ... dar cu o atentionare pentru cardiaci!
  6. Am primit pozele de la o persoana dupa mess, stie cineva ceva de ele ? Vreau sa comentez ceva inainte si pentru ultima data, protectia full va salveaza si aviz incepatoriilor, lasati dracului mottoarele mari , luati-va scutere si apoi peste 3-4 ani motoare mari ! .... Ca sunt satul sa tot aud de accidente pe 2 roti si cele mai multe cazuri lipsa echipamentului , smekeria prosteasca ... si viteza , uf . Imi pare rau pentru el , RIP! EDIT: Am gasit informatii despre accident : - Alin Dincă Âşi Alecu Tudor, ambii de 18 ani, au fost spulberați de pe-o Yamaha de-un Âşofer neatent Doi tineri, în vârstă de 18 ani, Âşi-au pierdut viața sâmbătă seara pe str. Artileriei din Slatina, din cauza nea­tenției unui Âşofer. Conducătorul unei Dacia 1310, în vârstă de 29 de ani, deÂşi cu ceva experiență, având permis Âşi pentru categoriile C Âşi E, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga Âşi a lovit din plin motocicleta Yamaha, condusă regulamentar de către Alin Ionuț Dincă. Pe motocicletă se mai afla Âşi Tudor Alecu, cei doi tineri neavând cască de protecție. A fost de ajuns o clipă de neatenție, în urma impactului, tinerii de 18 ani fiind răsturnați. Alin Dincă, zis Âşi Biau, a decedat pe loc, iar prietenul său, trans­portat de urgență la spital, s-a luptat câteva ore pentru a rămâne în viață, însă moartea l-a învins. Diag­nosticul pus de medici a fost ,,comă gradul III, poli­traumatism prin accident rutier, he­motorax drept, Âşoc hemoragic Âşi pneumo­torax stâng”. Trupul neînsuflețit al lui Alin a rămas pe asfalt câteva ore, timp în care s-au strâns pentru a vedea tragedia câteva sute de persoane. PolițiÂştii au făcut cu greu față asaltului rudelor Âşi prietenilor de a se apropia de tânăr, izolând zona Âşi efectuând măsurătorile necesare. Totul, până la apariția vice­campionului la box de anul trecut, Leonard Marinete Âşi a altor câțiva tineri, cei doi implicați în accident fiind cunocuți ca făcând parte din gaÂşca de prieteni a acestuia. Cei apropiați au spart zidul poliției Âşi s-au apropiat pentru a-Âşi plânge mortul. Un spectacol cu­tremurător, care nu a lăsat pe nimeni indiferent, în scurt timp Âşi alte zeci de persoane făcând cerc în jurul cadavrului Âşi plângând alături de rude Âşi cunoscuți. Tragedia i-a luat prin sur­prindere pe vecinii de cartier care de câteva zile erau martorii antrenamentului pe mo­to­cicletă în spatele blocurilor, dar Âşi prin curse în viteză prin oraÂş, an­trenament care, în cele din urmă, le-a fost fatal celor doi. Trebuie menționat că tinerii cir­culau regulamentar, dar nu purtau nici cască Âşi nici alt echipament de protecție, fapt ce i-a costat viața. Neatenția la volan a mai secerat două vieți, Âşoferului vinovat întocmindu-i-se dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârÂşirii in­fracțiunii de ucidere din culpă, faptă prev. Âşi ped. de art. 178, din Codul Penal. (Mirela Ogea) SURSA : http://www.gazetaoltului.ro/gazeta/servlet...cle&id=2040 Edit Pozele explicite au fost scoase
  7. Daca eram in locul amicului tau , eu ii trageam o casca peste fata ca sa fim chit ... Cum naiba sa il lasi fara dosar penal daca si-o merita din plin ?????????
  8. Nu sunt pe la mijloc, mie chiar imi place sa merg cu masina si invat enorm de mult si mai am pe cineva care intr-adevar invat si foarte repede ... datorita persoanei care are experienta ,nu gluma . In fine , un enduro ma tenteaza enorm ..dupa ce ca am avut ocazia sa experimentez o zi ... pot spune ca e mai multa andrenalina in enduro pe cross decat pe strada si cu motor sport .
  9. Trebuie sa va spun ca m-am gandit serios , nu mai vreau sa imi risc viata pentru soferi cretini , voi vinde motocicleta GSR-X-ul ,se pare ca peste o saptamana este gata de la service . In tot timpu asta m-am gandit serios la viata mea ... desi nu am patit decat 2 evenimente si nici nu mai vreau sa patesc ca poate a treia oara , nu voi mai avea ocazia sa stau aici pe scaun ,iar in timpul asta nici macar nu am fost pus frodata pe masa de operatie si nici nu vreau sa fiu pus. Asa ca m-am gandit serios, raman pe conserva unde esti vazut decat pe motocicleta unde esti invizibil . Iar motocicleta imi voi trage un enduro pentru munte , pentru campie,pentru tara . In nici un caz nu voi mai vrea pentru strada . Intr-adevar senzatia e tare pe motocicleta ,dar in Romania ... oh Pentru cine va fi interesant de motocicleta o sa public un anunt cu ea dupa ce o scot din service . Si imi voi achizitiona un nou enduro pentru cross , abia astept ... senzatia e super , si e mai multa misto ,decat sa mergi pe strada si sa te enervezi degaba ca aia nici in veci nu vor fi atenti . Iar pentru oras si pentru plimbari voi ramane la conserva Exista 2 tipuri de soferi : carora le place sa mearga si vor sa invete si caror nu le place sa mearga si merg ca in prima zi de scoala scopul lor fiind pentru nevoile necesare .
  10. Aici cred ca te inseli , nu trebuie sa fie neaparat jmecher , in primul rand motociclistu facea depasiri reglumentare , atata timp cat avea loc pe banda si nu trebuie sa treaca de linia continua , nu am dreptate?, daca nu , ma las de soferie ... Si in al doilea rand conservatorul nu statea locului ,ba pe dreapta , ba pe stanga . Un lucru sigur pentru voi trebuie sa va spun , stati tot timpu pe mijloc , nici pe dreapta nici pe stanga ,asa veti scapa din multe situati . Veti sta putin pe stanga,numai atunci cand vreti sa depasiti ,indiferent ca sunteti cu conserva sau cu motorul .
  11. Valmotor2

    I-mi Cumpar Ims!

    Nu-i frumos ce ai facut , sa zgari masina cu cheia, pot spune ca si eu mi-am gasit masina in parcare zgariata,dar nu pt parcare aiurea ,nici acuma nu stiu vinovatul si de ce mi-a facut asta, sti ce sentiment e sa iti vezi masina zgariata ? Sunt alte metode , mai intai incearca sa o rezolvi cu frumosul ... mie chestia asta cu zgariatul e
  12. Da ! dar cine il pune pa ala sa nu se uite cand sa schimbe banda ?
  13. Valmotor2

    I-mi Cumpar Ims!

    Sunt o gramada de posibilitati , nu trebuie sa o alegi tocmai pe asta si sa stai pe la politie si sa dai declarati ca ala nu ti-a dat prioritate sau mai stiu eu ... Ori ai un pic de curaj, sa le rupi oglinzile sau se le dai un picior in portiere sau sa te dai jos dupa motor si sa te duci la ei sa le dai o flegma peste fata sau de ce nu : o palma daca e fata ,un pumn daca e barbat ? Curaj .. Si iti spun eu , nu se vor duce la politie sa te declare sau mai stiu pe ce motiv, sunt multe proceduri de urmat , cine isi mai permite sa stea pe la politie ? Si inca ceva , incearca sa iti faci prieteni (politisti) ca te pot scapa intr-o buna zi de o situatie naspa. Iar tot cu ocazia asta, iti voi spune sincer ca data viitoare vor avea mai multa grija .
  14. Mai am ceva de zis ... Asta a fost acum 2 zile Am fost pana la Ganeasa cu conserva , dupa ce m-am intors de la Ganeasa si imi continuu drumu spre Slatina , pana sa ajung sa trec podull , sunt 2 benzi de circulatie , va spun sincer si recunosc ca am facut-o intentinat si ma asteptam 100 %, o motocicleta venea din spatele meu , in fata mea era o conserva , ce am remarcat la conserva asta , sta prea aproape de linie ,iar motociclistu , nu mai zic , mergea pe linia continua , probabil se grabea omu, treaba lui ce facea . Circulatia se facuse un pic aglomerata , si se circula si partea dreapta , eu eram pe partea stanga si vad motociclistul ca se aproprie , dau si eu un pic gaz la masina sa ma apropri de ala din fata mea care mergea prea aproape de linia continua , in fine reusesc sa ma apropri , noroc pe mine ca in partea lui dreapta mai era o masina , dau un claxon lung( mentionez ca mi-am instalat 2 melci mari si urati special pentru aia care stau prost cu urechea ) asta trage brusc tare de volan spre dreapta sa imi faca mie loc sa-l depasesc dar nu asta era intentia ,ci sa ii asigur motociclistului drumul sa treaca fara mari batai de cap, si supriza ,trece frumos ,motociclistul , nu are treaba , daca e pe aci sa imi multumeasca daca nu DRUMU BUN , iar soferul conservei s-a pocnit cu soferul care circula regulamentar pe partea dreapta. Cauza accidentului: nici nu s-a uitat cand trebuiea sa schimba banda... Sa ii fie de bine la politie ca eu stiu cum e , poate asa are sa invete din cele intamplate. Iar eu cu un zambet , opresc putin langa el si ii spun : cum e mah ? Nu va mai zic ca aici nu am primit nici un raspuns , ala era in soc , statea incordat cu mainile pe volan . Dupa aceea imi continuu drumul . Acum nu imi sariti in cap ca nu trebuia sa fac asta . Dar nu am nimic cu soferi , ma refer la soferi de soferi , nu la papagali ca asta. Si inca ceva :Asfalat uscat si drum bun . Si mare atentie mai ales acuma cand e vara si sunteti mai multi expusi la soferi papagali . Sincer cum spunea cineva mai sus , astora le trebuie bilete de autobuze nu permis ... Ca sa ai permis ,trebuie sa iti placa , nu din obligatie . Si am mai uitat sa va mai spun , m-am intalnit cu soferul BMW-ului care m-a pocnit in fund , nu imi venea sa cred ca si-a cerut scuze ,ma asteptam sa ne batem putin sau sa primesc niste amenintari , si a spus ca casca care i-am dat-o ,o merita pe deplin. In fine ma bucur ca mai sunt oameni care inteleg ce s-ar fi intamplat daca accidentul se agrava . Nu am mai stat de vorba cu el , mi-am vazut de drum . Asta s-a intamplat cand eram cu gagica pe bulevard la cumparaturi de 1 mai
  15. Off Topic Am dat 8mii si ceva de euro pe ea, am luat-o de noua si nici nu am luat-o cu bani jos ,am luat-o in rate ... si mai am rate la ea . e luata pe 4 ani . A mai ramas un an de platit ratele . On Topic Nu avea decat o zgarietura , si acum un tampon in fund , doar cand a implinit 3 ani ... , asta ca inainte fuseste pe mana lu tata, desigur in privinta lu tata nu comentez nimic ... are 40 de ani de soferie stie cum stau lucrurile si nu a facut cu ea decat 3000 km , apoi eu in 2 ani am reusit sa fac 9500 km , 2 incidente si nici nu au fost din vina mea ... Motocicleta mai e si acuma la reparatie , cica piesele sunt pe drum ... Iar in privinta soferiilor , nu mai comentez nimic , doar ca sunt "asi" ...
  16. Sfaturile sunt bine venite , dar nu crezi ca sfaturile astea trebuiau sa fie deja la scoala cum e normal nu sa le inveti pe propria ta piele ? si cu statul cu ochii in toate partile , asta o stiu si eu , si am aplicat-o dar de unde naiba era sa stiu ca mi se va intampla acolo si intr-o intersectie semaforizata banala :?? chiar nu ma asteptam ... puya123123 : sincer , singurul lucru care mi-a trecut prin cap atunci a fost o casca ... si de consecinte ,pur si simplu nu mi-a pasat la cati nervi mi-a facut...
  17. Valmotor2

    Toti Ati Picat?

    Se mai intampla ... cum zicea cineva mai sus , exista 2 tipuri de motociclisti : 1. Care au cazut 2. Care urmeaza sa cada
  18. Totusi aici e Romania , aici e coruptie , se poate face orice ... pana la legiile alea , mai avem cale lunga de strabatut pana ne atingem scopul ca si tarile civilizate ! P.S. Aiurea , imi merge prost netul asta si trebuie sa stau sa modific ca apare ciudat ...
  19. Valmotor2

    Toti Ati Picat?

    dupa 1200 km am picat, primul meu motor gixxer 600 cmc ... mare prostie ( dupa aceea o perioada a stat pe tusa gixxerul si mi-am tras un jawa smeker=)) care hai cu hartoaga prin gropi si fara mila .. ) dupa un timp m-am intors la dragostea mea Si cum am picat ? din cauza unui pieton care a traversat neregulamentar. P.S. Mai uitai un lucru amanunt , cu Jawa nu se pune:D .... cu aia am cazut de cateva ori intentionat ,alteori din prostie dar serios ,nu .
  20. Ion54 - e si asta de luat in considerare ... dar hai sa fim un pic seriosi , e frumos afara , e lume , plus ca eu stateam de 10-15 secunde la semafor , mai aveam cred ca vro` 40 sec pana se facea verde, asta ca avem semafoare cu ceas , cum doamne sa poti sta tot timpu incordat chiar si la stop ,care acolo te mai recreezi un pic , te mai odihnesti ... si in fine , de unde sa stiu eu asa ceva ? crezi ca asta am invatat la scoala ? ... nu taica , am invatat numai 8 , visam numai opturi ... Restu pe propria mea piele , cu jawa sa traiasca ! ca bine mi-a prins . Si inca ceva , fapta pe care am facut-o nu o regret , asa poate ii mai deschid ochii la trafic ca data viitoare sa fie atent , si sa ma dea in judecata daca cu asta il incalzeste ,fapt care mai ramane de vazut ... remu1 - 2 luni ?!?!??! Sper ca glumesti ... Pai si ce fac domne yo 2 luni de zile ? Nasoala situatia ...
  21. Totusi am aflat astazi o veste proasta ! voi ramane fara motor o vreme ,circa 2 saptamani ,pana imi vin piesele. Acum raman sa merg cu conserva ,desi sunt satul , si totusi e vremea frumoasa ... nici nu vreau sa ma gandesc ce fac eu 2 saptamani fara motor si asta nici nu e sigur ca vor veni piesele la timp ca sa o scot din nou dupa 2 saptamani ... (daca ( )
  22. Ghici ? Ma acum chiar pe bune ,nici la semafor nu mai poti sta linistit ca vine un idot si te plonjeaza de nu te vezi ... Si totusi chiar asa invizibili suntem ? , mda trebuie sa spun ca am si eu conserva ,dar nici chior asa nu sunt mah , da-ma naibii , merg si cu masina merg si cu motorul , si va spun sincer ,ca vad totusi , chiar si o motocicleta aflata la 1-5 km (depinde de drum cat de intins e ) dar acum la doar 50 -100 m sa nu ma vada ? Vai de capul meu ...
  23. Man, scuza-ma , cu vatamarea asta corporala mai vedem noi . Dupa cum parea idiotul ,prezent, la politie , as spune ca e doar un pusti rasfatat cu bani in rest numai vorbe in vant . Am mai avut inca un avantaj la politie , Garcea , prieten bun cu un prieten de al meu si ma cunoaste + ca ii plac si lui motoarele ,( are un ij pt inceput ) . Ce m-a surprins pe mine a fost reactia plus declaratia lui in legatura cu asigurarea , ca nu are nevoie de asigurare obligatorie RCA ,cand am auzit asta nu de alta dar era sa fac soc ,cum era draqului sa platesc eu pagubele idiotului ? ca la asigurare ,casco, imi cere prea mult pt o motocicleta si nu prea se merita . Oricum am scapat cu bine si a zis ca plateste el paguba ... asta ma mai usurat pe mine si ca sa fiu sigur ca o sa plateasca am vorbit cu nenea militian sa nu ii restitue permisul pana nu plateste paguba si a fost de acord cu propunerea mea .
  24. Valmotor2

    Multi Prosti

    O intamplare de a mea ... E si reala sa nu credeti ca aberez ! Intr-un week-end , cu motorul la o mica plimbare , dau sa merg pe un drum normal, fara gropi fara nimica , viteza maxima 60 km /h Fac niste depasiri , frumos , fara nici o problema ... toti m-au vazut ca ii depasesc ,asa era si intentia mea ... In fine , dau pe drum de un prost , cu o skoda neagra superb , il vad pe (cuvant urat) ca nu sta locului , merge aproape de linia discontinua dupa aceea aproape de margina si iar o ia de la capat procesol asa pana la un semafor , eu cu farul aprins ,clason scurt, idiotul nu ma vede , cand sa-l depasesc , se baga si el frumos pe stanga sa vada cum e sens opus ...atunci m-am enervat ,rau , la semafor ma duc pe dreapta cu motorul ii verific oglinda dupa dreapta , asta se uita la mine , eu ii dau un picior in oglinda , smucesc puternic oglinda si ii dau cu oglinda pe pamant , apoi ii mai zic si ceva de dulce , si plec dupa aceea in tromba de nervi .
×
×
  • Creează nouă...