Sari la conținut

cristian8800

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cristian8800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, e foarte draguta RV125, dar nici pe-astea nu le-am vazut deloc pe la noi.
  2. Il stiu de mult, vedeam anuntul ca expirat, cum de nu l-ai dat pana acum? (ca nota exclusiv personala, combinatia aia de maro si argintiu e un turn off. pentru mine)
  3. Ba, ej nebun, habar n-aveam ca au inviat Enfield-ul... Mda, si mie mi se cam scurge o bala dupa el
  4. CBF-ul il iau exclusiv pt mine, de nou, pt zi cu zi, sa nu am probleme cu el. Ala ramane. Ideea cu comunista e separat, de impartit in familie, si eventual de invatat si niste mecanica pe ea. Bullet-ul e fantastic, dar e de muzeu deja. Am A-ul plin, in afara de cei 1.71 ai mei si 65 kg, nu ma limiteaza nimic. Toate Jawa de pe olx sunt "de colectie" Corect, dar asta e, daca omul vrea sa ma suie pe motoare de 800
  5. Salut, colegii! Ajutati-ma va rog cu o idee... ganditi-va la o motoreta ca dintr-un portret clasic, gen: Mobra, Royal Enfield Bullet, Honda CB125, sau Suzuki GN125, chiar si Tu250. Si dati-mi o idee de model care INCA SE FABRICA, e usor de gasit si reparat, la fel si piesele lui. (Tu250 e super, dar dai cu tunul dupa el, nu e nici pe mobile.de macar. Inca o conditie ar fi sa nu fie chinezarie totala, Lifan LF 125-15 e dragut, dar...cat dai, atata face. Maxim 250cc, ideal sa fie pe piata la maxim 1500 eur, la 5 ani vechime. Multumesc!
  6. Multumesc! Dar daca e vorba de racire cu aer? Pentru ca toate modelele dintre care o sa-mi aleg la primavara primul motor au racire cu aer. Sub ce temperatura poate dauna mersul iarna in cazul asta? Stiu ca la scutere chiar nu e recomandat sa-l rulezi sub 5 grade.
  7. Si asta ar fi singurul incovenient? Din cate stiu, un set de iarna are pret comparativ cu unul de iarna. In afara de baterie, de luat in casa, lichidele isi pierd proprietatile daca nu sta in spatiu inchis peste iarna?
  8. Anul trecut in ziua de Craciun treceau bikeri pe strada mea. Cam ala a fost in momentul in care mi-am zis "hai ca a devenit un mijloc de transport all season, I'm in!". A observat cineva ca de multi ani in Bucuresti exista o singura mare ninsoare care tine 2-3 saptamani si in rest cateva sparcaieli dupa care se usuca asfaltul in 2 zile? Chiar se mai impune hibernarea motorului timp de 4-5 luni? Numa' intreb, ca nu am experienta. Dar folosesc bicicleta cam toata iarna. Care ar fi riscurile folosirii motorului pe timp de iarna? Scuze de teasing colegilor habiteaza mai in nordul tarii. Intrebarea mea e generala.
  9. Servus! Cristian, Bucuresti, 31 de ani. B din 2005, A si D din 2015. Deoacamdata, proaspat cautator de prim motor Stryker-ul din avatar e doar ornamental
  10. Fiind azi cu treaba pe Dimitrie Pompei, am deviat pana la inmatriculari Pipera, si am pus repede o intrebare la informatii. Intr-adevar, trebuie sa ajung la primarie, cu ei nu am treaba. Acum ma mai ingrijoreaza in principiu durata de emitere a numerelor. Banuiesc ca ar trebui sa-l las tot in showroom pana il inmatriculez (n-are sens sa-l aduc pe platforma si sa-l tin neinmatriculat langa bloc). PS: multumesc, Soimul, pt PM!
  11. Va salut, domnilor! Stiu ca in ultimul timp s-au tot schimbat procedurile si nu stiu ce anume sa iau de bun din tot ce s-a mai scris anterior. Doresc sa achizitionez un scuter NOU de 49 cc (maxim 700 eur, probabil Rich, First, Lifan, din astea) si vreau sa stiu, pe scurt, chestiunile esentiale de inmatriculare: - trebuie sa ajung la politie sau la primarie pentru inscrierea lui? - trebuie sa trec pe la RAR si sa platesc si acolo identificarea daca e nou? (cand cumperi o masina noua nu ai treaba cu RAR-ul) - trebuie sa astept o luna sa-mi vina placutele (placuta)? (cum citeam ca se proceda altadata) Sau mi le dau in 2 ore, (ca) la Pipera? Sau macar daca trebuie sa astept, emite cineva numere "rosii" sau stau langa el degeaba pana cand ajunge placuta si nu am voie sa circul? Va multumesc anticipat pentru eventuale explicatii!
×
×
  • Creează nouă...