Sari la conținut

pedalax

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

pedalax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Am o casca CABERG RIVIERA V2+ : http://motorai.ro/casti-moto/caberg-riviera-v2--product--215510?pageNr=3 Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce sistem de bluetooth pentru telefon as putea sa ii pun? Sau exista ceva bluetooth universal pentru casti care ar merge cu casca asta? Multumesc.
  2. Inca nu. Am gasit pe cineva care sa ma ajute cu unele reparatii (inainte sa ii fac ITP-ul) dar mai am nevoie de cineva care sa poata lipi carene crapate si un vopsitor bun. Asa ca intreb: aveti o recomandare pentru cineva din Cluj care sa lipeasca carene crapate, sa le slefuiasca (sunt zgariate adanc) si sa vopseasca? Multumesc.
  3. pedalax

    BURSA LOCALA

    Cumpar doua anvelope 2.5 /16 si 2.75 / 16 - cerinta sa fie de marca "recunoscuta", nu chinezesti sau rusesti. Exclusiv din Cluj sau orase limitrofe. Noi sau aproape noi. Multumesc.
  4. Salutari la toti! Pana la urma am facut asa: Am cumparat un scuter Yamaha (MBK) Why de 50 inscris pe primaria Cluj-Napoca, care are: numere galbene, CIV, ITP pe o hartiuta galbena (expirat), asigurare (expirata) si certificat de inregistrare. Contractul de vanzare cumparare si banii ii dau maine cand o sa fac si asigurarea. ITP-ul o sa il fac abia luni. Intrebare: - daca scuterul e inscris pe primaria Cluj-Napoca, mai trebuie sa ii schimb numerele ca sa il inscriu in Floresti? - mai trebuie dus la RAR daca are deja CIV si omologare, etc? Sau e nevoie doar de Fisa de radiere din Cluj (cu ambele stampile aplicata pt impozit/finante), Contractul de Vanzare Cumparare, ITP, Asigurare, CIV si certificatul de inregistrare? Multumesc. P.S. Sunt socat de cat de multe scutere circula in Cluj fara acte in regula, acum dupa ce am vazut si vorbit cu o gramada de indivizi care vand scutere care, desi inmatriculate, ba le lipseste CIV, ba nu or avut ITP niciodata, ba nu au scuterele inscrie pe numele lor, ci pe altcineva de la care l-au cumparat si ei, etc
  5. Am inteles. Nu e vorba de fara asigurare, asta o sa o fac pe loc dupa ce il cumpar. Chestia e ca e inscris la primarie pe bune dar nu are CIV sau talon cu folie rar. Nici eu nu inteleg cum... credeam ca mai sunt cazuri de scutere inmatriculate mai demult pe baza unei declaratii (citeam pe undeva). Ciudat... ... probabil or fi eliberat adeverinta la inregistrare.
  6. Ok. Mersi. Alta intrebare: am gasit un scuter inmatriculat pe o primarie din alt judet. Deci scuterul (de 50 ) este inmatriculat la primaria respectiva dar nu are talon, nu are rar-ul efectuat (probabil nici CIV data de rar). Intrebare: - pot sa circul asa cu el in orasul meu, care este in alt judet decat cel de unde il cumpar pana cand ii fac eu RAR-ul si obtin CIV, talon si ii schimb numarul ? Multumesc.
  7. Multumesc pentru raspunsuri. Ca sa nu mai deschid un nou topic: Eu am permis categoria B. Contraventiile pe care le-as comite in trafic s-ar penaliza cu puncte aplicate permisului meu? Adica pot sa iau de exemplu puncte penalizare care sa se cumuleze cu punctele pe care le am conducand un autovehicul? Sau : daca am 6 puncte penalizare pe permis, pot sa mai fac inca 9 cu scuterul si atunci sa mi se suspende permisul si sa nu mai pot conduce nici autovehicule? Multumesc.
  8. Salut Puteti descrie care este procedura legala atunci cand cumperi un scuter inscris pe primaria unui oras si vrei sa il inregistrezi in orasul tau? Sunt pe cale sa cumpar un scuter inscris in Bucuresti iar eu sunt in Cluj. Ce trebuie exact sa am de la proprietar, astfel incat sa nu il caut dupa ce ajung acasa ca nu mi-a dat ceva (de exemplu am nevoie de certificatul lui fiscal, cum ca nu are datorii la stat?). Multumesc.
  9. Am fost si in Oser, dar erau foarte putine si destul de praf estetic... In schimb am vazut pe un site scutere Peda Shotgun 50 cu 270 de euro. Destul de ciudat mi se pare pretul... Noi cu garantie 2 ani pot sa aiba pretul asta? Chiar daca e chinezarie... totusi... 270 de euro? Ma gandesc ca si Peda astea tot trebuie sa isi faca treaba, adica sa te duca de la A la B, si daca nu le forjezi tin... cat tine un chinez. Ce ziceti, ar merita?
  10. Multumesc. Eram curios si daca mai sunt si in Oser Pe taietura turcului cred ca este baiatul asta: /index.php?/topic/706965-achizitie-scuter-bogatean-alin-cluj/ . Deci nu...
  11. Salutari tuturor! Unde pot gasi in Cluj scutere second inmatriculate? Mai sunt in Oser sau mai bine in targul de masini din Gilau? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...