Sari la conținut

R@lly

INACTIV
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de R@lly

  1. Am si eu cateva poze Totul a fost super fain acolo, singurul inconvenient pt. noi , spectatorii a fost vantul.
  2. Da, baiatul era din gasca noastra . Acum este internat la Cluj la ortopedie( cel cu picioarele rupte) , cel cu nasul rupt e bine sanatos, nu a avut nimic grav.Aveti aici poze cu motorul si cu baiatul . Motorul a fost reparat duminica si am venit pe el acasa . Vreau sa va dau o indicatie ........... Daca mai organizati intruniri faceti bine si aducveti o salvare ca unde se bea mult si e multa lume e nevoie si de asa ceva . Cum e posibil sa nu fie la Cluj nici o salvare????? Bine ca au fost o gramada de politisti fara sens. Daca baiatul asta ar fi avut fractura deschisa sau ceva mai grav ar fi murit . Din momentul accidentului si pana a ajuns la spital au trecut 2 ore . Este INACCEPTABIL . Au trecut 50 de minute pana a sosit salvarea si Omul ala a stat pe asfalt acolo jos aproape o ora .
  3. Noi (Sighetenii) daca plecam dimineatza ajungem pe la 14-15 ...... putem sa mergem direct acolo la Valea Ierii sau trebuie sa plecam din fata de la Napoca?
  4. Vin si Sighetenii . Plecarea vineri dimineatza la ora 9 din OMV . Btw sunt dusuri in camping ??
  5. Thx nelutzu anyway nu am avut timp sa sun la numarul ala de telefon poate poate azi sun si eu
  6. Merci pt. nr. am sa sun maine pt ca acum e cam tarziu
  7. Cavaler si tu ai facut parte din gasca de mz-isti ? cei care impuscau noaptea?Si bagau gazele de esapament in cortul meu?
  8. Blackrider dak sti tu mai multe zi-mi si mie pt ca acel link nu m-a lamurit bine . M-ar interesa exact cum se ajunge la destinatie , care sunt conditiile : campare , apa calda , etc . Sau daca stiti un numar de telefon al organizatorului ar fi super .
  9. nelutzu 1981 & blackrider va multumesc mult de tot Sighetenii vor veni . Inca nu stim cati vom fi dar fiti siguri ca nu pierdem ocazia asta
  10. Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva dak se tine intrunirea de la Carei? In programul intrunirilor din 2005 apare intre 19-21 august .
  11. superrrrr atunci ne vedem vineri
  12. Mai am doua intrebari 1. cei care vor sta la corturi vor avea posibilitatea sa faca dus undeva ? 2. avem voie sa facem un gratar ceva? e un loc special amenajat?
  13. Merci mult Noi sigur vom sta si duminica
  14. M I G esti un bombonel merci mult de tot Am sa le dau de stire si la ceilalti ........ mi-ai cam zapacit capul cu intrebari despre program Ps: e prima oara cand merg la o intrunire si deabbbbeeeeaaaaaaa aaasttteeeppptttt
  15. btw s-a stabilit programul? cine canta ? etc.
  16. vineri dimineatza ... plecarea de la OMV Sighet spre Baia Mare dak vrea cineva sa ni se alature e bine primit . Se pare ca vom fi 7 motoare si 1-2 masini
  17. Sal fetelor motocicliste si nu numai . Eu sunt Raluca din Sighet si cred ca am microbul asta in sange de cand m-am nascut . Imi plac motoarele de cand ma stiu . Din pacate nu am reusit sa-mi iau carnetul din cauza unei probleme la ochi .... sper sa rezolv problema asta repede pt. ca m-am cam saturat sa ma rog de sotul meu sa ma duca undeva . Fiti sigure ca din moment ce voi avea carnet nu va mai avea repede ocazia sa puna mana pe el(yamaha xt)
  18. Daca sunt baimareni pe forum vrem sa stim daca merge careva la Sibiu . Din Sighet mergem cu 5 - 6 motoare si ar fi fain sa mergem mai multi . Cu plecatrea inca nu ne-am hotarat .... plecam vineri sau sambata dimineata ramane de vazut cand se vor hotari toti .
×
×
  • Creează nouă...