Sari la conținut

Byanca

Membra
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    biginic@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    cluj-napoca
  • Carnet moto din
    10.07.2007
  • Motocicleta
    BMW 650f
  • Numar Moto
    CJ-02-BGN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW 650 F

Byanca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Byanca

    Hai La O Plimbare !

    Salutare tuturor! Se anunta cineva la o baita la Tarnita ca e vreme buna? Pana acum suntem 2 persoane. Las un nr meu pentru persoanele care vor sa vina 0744693519. O zi excelenta tuturor
  2. Byanca

    Hai La O Plimbare !

    Maine vom face o excursie pana la coada lacului Dragan. Pana acum suntem 5 persoane atat cu motorul cat si cu masina. Daca exista doritori ii asteptam maine la ora 12 in benzinaria OMW de pe Calea Floresti. Fiecare sa isi puna ceva de mancare sau de preajit,cine vrea poate sa pescuiasca cine nu sa faca plaja si baie sau sa mearga intr-o scurta drumetie dupa fragute. Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare sunati la 0744693519.
  3. Byanca

    Hai La O Plimbare !

    Bifez prezent alaturi de inca trei prietene!
  4. Salut, ma bucur ca ne regasim aici, iesim cu motoarele si la anu dar pana atunci poate ne mai vedem la un pahar de poveste. O sera excelenta iti doresc!

  5. de la tarnitza ne stim...asta vara ..salutari si sa mai iesim la anu ...it is musai!! acuma este motor calumea...o seara faina!

  6. Byanca

    Cu si despre accidente

    Hai mai las-o balta cu povestea asta ca a bagat in belea pe cineva! Acel cineva de ce nu respecta regulile de circulatie? 4 roti iti dau mai multe dreputi cumva? Chiar daca esti de 2 ori mai precaut avand in vedere ca ai doar doua roti si nu te apara alte fiare nu poti sa eviti anumite accidente. Eu am trait-o pe pielea mea in 2008. Un bou a iesit cu viteza de pe o alee dintre blocuri pe Plopilor Vechi dupa o curba fara vizibilitate si s-a implantat in mine. Eu nu am avut viteza am fost in treapta intai de viteza nu am avut mai mult de 20 km la ora. Nu aveam cum sa vad ca un magar iese dintre boscheti. Nu aveam cum sa evit m-am trezit ca ma loveste din lateral. La viteza care a avut-o nici nu ar fi putut sa ia curba deci s-a proptit in mine. Crezi ca i s-a intamplat ceva? Dosarul a migrat de la un politai la altul nu am ajuns pana azi nici la proces. Motorul mi-a fost distrus iar eu a trebuit sa invat sa umblu. Tu in locul meu ce faceai? Erai ceva supererou si evitai? Regulile sunt facute sa fie respectate de toti nu unii ca au masina sa fie mai cu mot!
  7. Byanca

    Cu si despre accidente

    Nimeni nu incurajaza inconstienta. Vina lui e ca nu avea carnet si nu avea casca dar asta nu insemna ca rebuia sa plateasca asa scump pentru o asemenea gresala. In locul lui la fel de bine putea sa fie unul cu permis si casca si la fel de bine sa moara din cauza unor hemoragii interne. Vesnica problema ramane: nu suntem respectati in trafic si nu suntem vazuti. Sfatul meu e sa va feriti cat mai mult de inconstientii care circula pe 4 roti!
  8. Byanca

    Hai La O Plimbare !

    Daca tine maine vremea cu noi se anunta cineva la o iesire mica la Tarnita la o baita? Indiferent de tipul motorului, doritorii sunt asteptati la ora 11 sub podul de la Calvaria jos in parcare.Las si un numar de telefon pentru cei care nu cunosc zona sau se hotarasc sa vina mai tarziu 0744693519. O seara excelenta tuturor!
  9. Byanca

    Hai La O Plimbare !

    Maine 10.07.2011 se mai face o iesire la Tarnita la scalda pentru ca cea de azi a fost excelenta, dovada stau cateva poze. La ora 10 ne vedem in fata la Kaufland pentru cumparaturi ca vrem sa facem si o prajala. Sunt bineveniti toti doritorii indiferent de tipul de motor, asa ca va asteptam! O seara excelenta tuturor!
  10. Byanca

    Hai La O Plimbare !

    Facem o iesire la Tarnita pentru o baita pe la ora 10:30-11. Daca sunt doritori puteti sa ma contactati la nr 0744693519. Pana acum suntem 4 persoane.O zi excelenta tuturor!
×
×
  • Creează nouă...