Sari la conținut

tigrulcarpatin

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tigrulcarpatin

  1. Crede-ma ca s-a intervenit de mai multe ori, numai ca nu exista bariera pentru comportamentul de gen. Intervii sa il opresti pe unul dar se mai gaseste, cu certitudine altul... Ne bucuram pentru prezenta celor care stiu ce inseamna o intrunire si pentru faptul ca multi dintre voi ati venit, desi vineri a plouat destul de tare. Respect tuturor si multumim de aprecieri. In fiecrae an am incercat sa tinem cont de parerile voastre de pe forum. Nu ezitati sa ne comunicati ce ati vrea in plus! Respect!
  2. Bucurie mai mare pentru organizatori, decat cea oferita de remarcile pozitive de dupa, nu stiu daca exista!. Multumim pentru prezenta, va asteptam in continuare la toate evenimentele urmatoare si nu in ultimul rand, multumim pentru fotografii!
  3. Vineri seara lansam doua trupe dintre care una va canta folk...deci exista un element de noutate si in privinta muzicii... )
  4. A doua tura - maine la orele 18.00. Plecarea de la Mol, iesirea din Bucuresti pe A2. Respect!
  5. Joi, la orele 13.00, pleaca prima gasca de motociclisti. Punct de intalnire - Benzinaria MOL de la intrarea pe A2. Va asteptam! Numai maine nu-i poimaine )
  6. Cine vine de joi este rugat sa ma contacteze!
  7. Palinca pentru cunoscatori, slana si ceapa la intrare. Avem si pastile pentru dureri de cap, in limita stocului disponibil
  8. tigrulcarpatin

    R.I.P SABINRACE

    Cineva postase anterior "cand te cauta...te gaseste"... asa este. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  9. Bine, bre... La Lehliu te-am vazut... Acum e altceva! Sa vad ce poti
  10. Harta locatiei o gasiti accesand linku-ul de mai jos. Va asteptam cu binecunoscuta ospitalitate. Respect! http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-loc/chaos-venue/bucuresti/
  11. Dragilor,nu am avut rabdare sa citesc tot ce ati scris si nici nervi care sa suporte contrele domniilor voastre. Aveti dreptate toti, mai mult sau mai putin...Indiferent de ce crede fiecare, in momentul in care intorci vehiculul, te asiguri... Daca lucrurile sunt triste acum, sunt pentru ca o idioata a intors fara sa o faca. Dincolo de asta, fara a vreau sa par lipsit de politete fata de femeile din trafic, daca s-ar face o statistica, veti observa ca in majoritatea accidentelor mortale, conducatorul auto era o femeie. Dumnezeu sa il odihneasca si sa ii dea dobitoacei minte, ca, pe viitor sa nu mai sofeze daca nu este in stare. Respect!
  12. Sanatate, omului! Cat despre valurile de pe asfalt...daca ar fi asa, nu ar mai uda si noaptea. Probabil este versiunea romaneasca de a spala asfaltul...Mazga este din oficiu si datorita calitatii spalaturii. Dincolo de asta, apa cu care se spala este din Dambovita. Concluyiile le trageti voi...
  13. OOOOOOOOOO...........DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Mai e un pic !
  14. Pentru cei care nu cunosc locatia exacta: http://maps.google.com/maps/ms?msid=201851052979293558846.0004bc42073218b8b0662&msa=0&ll=44.445607,26.046524&spn=0.005316,0.011362
  15. Ca sa lamurim problema...veti fi asteptati la intrare cu slana, ceapa rosie si palinca...Cei care au mai fost pe la noi, stiu !
  16. DA, DA, DA! Vine primavara! Abia astept primele semne de viata pe doua roti...Pana atunci, ne vedem in Grill!
  17. Mai sunt 6 ore pana la party. Cei care doriti sa fiti impreuna cu noi, alaturi de Matei si nu stiti unde este locatia, accesati prima pagina a acestui topic si aveti acolo o harta. Va asteptam! Respect!
  18. Sunteti asteptati cu drag...Cu cat mai multi, cu atat mai bine pentru Matei. Numai impreuna putem demonstra ceva!
×
×
  • Creează nouă...