Sari la conținut

claudiu-r

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de claudiu-r

  1. Problema rezolvata! Mi s-a schimbat asta: http://www.agpl.net/11691-yamaha-xtz-660-x...rz-1990-99.html
  2. Deloc! dar dupa cum vezi sunt pe forum de 3 zile si inca nu stiu cum sa-l folosesc (nu am fost anuntat prin e-mail ca mi s-a raspuns la subiect).. din greseala am vazut ca am atat de multe informatii, pe care, te rog sa ma crezi, le consider importante!! Mesaj completat
  3. Scuze.. mi-am retras cuvintele. Credeam ca se subintelege fiindca am mentionat ca o repornisem si au inceput problemele. Mesaj completat Nu am nimic de demonstrat, stai calm. Vreau doar sa-mi rezolv problema. Murise, nu se calase. Scuze Mesaj completat Exact! Mesaj completat A MURIT motorul fratilor ... nu 'calat', caca-m-as pe el calat Eu cred ca e o probl de alimentare, asa cum majoritatea ati precizat! Sper sa am un raspuns azi de la mecanic.
  4. Da, se oprise de tot. (scuze daca nu asta inseamna 'calat') Mesaj completat Mi-a mai spus cineva acelasi lucru. Multumesc! Sper sa fie asta.
  5. Am o Yamaha SZR 660. Am calat motorul la un semafor, am repornit-o si am remarcat ca s-a schimbat ceva.. Adica: cand accelerez fuge bine dar cand tai gazul da rateuri, pocneste si nu mai tine la ralenti.. Am dus-o la mecanic si astept un verdict. La ce sa ma astept?
  6. In armata, pentru elicoptere se foloseste vaselina de calitate.. dati un search pe google . Merge foarte bine pe lant.
×
×
  • Creează nouă...