Sari la conținut

Lucian CT

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    YAHAMA TDM
  • Numar Moto
    la vedere

Lucian CT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. zi mi un mail, sau unde vrei sa pun pozele?

  2. http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img193/2130/p1010008fnc.jpg&via=mupload&newlp=1
  3. pe louis nu mai e http://imageshack.us/g/696/p1010001mx.jpg/
  4. Revin cu anuntul de vanzare.YAMAHA TDM ROSIE GRENA,DIN 99 4TX. 41000 KM 2450 EURO http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=393002 MOTORUL TRAGE BINE,CONSUM BUN,NU INGHITE ULEI, NU NECESITA REPARATII.DOTARI:PARBRIZ MRA VARIOTOURING+CEL ORIGINAL,BI XENON,ALARMA,CRASH BAR SI PT CARENE,CRIC CENTRAL,SUPORT GIVI WINRACK MONOKEY+TOPCASE10025920,KIT LANT DID,ULEI CASTROL,FILTRE AER,ULEI,BUJII IRIDIUM,TOATE NOI Mai vand si protectii Supershield genunchi, tibie hard 50 lei 20552306 Pantaloni CYCLE SP. mar 106 (buni pt inalt in jur de 1.88) 0406 lei 210 lei un genunchi putin zgariat 10025084 tank bag HELD rucsac rezervor nou lei 170 lei tank bag motodetail, volum mare cu curele 50 lei 20509506 huse ghete XXL 15 lei 20120702 MANUSI PROBIKER PRX-5 mar. S albastru nepurtate 40 lei 20257045 ghete probike all season mar.45 270 lei purtate numai cu pudra 20019172 protectii sold 25 lei 10025920 2 cutii motodetail 44 l 280 *2 =560 lei 21557206 casca xxl neagra, viziera putin zgariata 150 LEI 20019175 protectii coloana nepurtata marime s/m 110 lei 20019176 protectie coloana marimea l/xl noua 110 lei tel 0722 215544 Lucian e mail-lucianiuga72@yahoo.com
  5. Salutare, vand TDM 4tx din 99 rosu- grena, 41.000 km motor bun, consum asemenea, crashbaruri Zoli, cric central , parbriz vario turing MRA, suport cutii Wingrack monokey, 3 cutii motodetail, si echipament moto, platose, manusi, genunchiere hard noi toate,si altele. revin cu preturi pt toate, si cu nr de tel pt doritori. lucianiuga72@yahoo.com
  6. Ce misto se vad xenoanele pe 4tx ( merge si pe faza scurta ca intreba cineva mai demult). Ieri, soare afara si ma faceau sa inchid ochii cind ma uitam la ele, chiar si faza scurta. De faza lunga nu mai zic, deja vad reactii amuzante in trafic, unii trag iute de volan cind se razgandesc sa treaca pe banda mea si dau de faruri, altii nu se mai dau la o parte enervati ca sclipeste 'soarele alb' in oglinda lor. Dar prefer sa ii agresez citeva secunde, mergind si ziua cu faza lunga decit sa nu ma vada..am observat ca unii soferi au probleme in a baga in seama de ex o bicicleta in sens giratoriu sau un mobra la o cedare de prioritate..asa ca acum ma simt clar mai bagat in seama:)..gropile din Cta vad ca nu prea se sesizeaza, insa..si sint destule pe aici, dar pina veniti la mare, cica le astupa primarul, sau nu.
  7. S-a rezolvat. Aveam nevoie doar de partea mecanica din senzor, nefiind asa scumpa ca intreg senzorul am comandat-o la yamaha.
  8. Salut, are/stie cineva unde pot gasi un senzor de viteza pt 4tx, are si alt nume?
  9. Asa vreau sa fac si eu , sa exersez in parcari goale diverse manevre. La curs, n am cum sa vin/stau atita timp in Bucuresti. Are cineva materiale de sharuit cu pilotaj video sau text, sau vreun link misto? (multumesc pt ideea cu prelungitul oglinzilor)
  10. Salutare ! As vrea niste pareri daca se poate, despre : 1. vreau oglinzile (originale) mai in exterior, ar merge taiat si prelungit cu..3 cm sa zic, tija, ce ziceti? E asa greu de gasit niste oglinzi convexe, caci ar fi ideale astea? 2. Cind am schimbat uleiul am vazut ca e o diferenta de citeva sute de gr intre capacitatea maxima a motorului si schimbul de ulei cu filtru schimbat, asta inseamna ca uleiul se amesteca cu o cantitate considerabila de ulei uzat, nu?deci nu sughita daca am completat cu vreo 100 si ceva de gr de alta firma, acelasi tip de ulei. 3. Are cineva, sau a facut cursuri de perfectionare, se tot spune ca poti merge multe mii de km si tot nu inveti ce ti se arata la curs. La motomagia arata destul de multe detalii despre franarea in curba, franarea cu evitare si franarea fara schimbare de directie, si despre obstacole arata ceva. Am mai gasit niste cursuri pe net, dar doar prima parte, nivelul 1 sa zic. Aveti vreun link sau alt material video sau scris despre asta? (e cam greu sa stai 2, sau 3 sapt in buc fiind din alt oras). M-ar interesa si parerile voastre despre experienta pe care o aveti in a evita situatii critice si ce stiti sau ati auzit despre informatiile noi de la cursuri de perfectionare. Multam . p.s. suna mai frumos multam, decit multumesc, si am aflat curind ca originea lui "multumesc" e "multam", care vine de la urarea "la multi ani", (in alte limbi are alte origini), asta mi se pare frumoasa. Deci inca o data MULTAM la toata lumea!.
  11. Neata la baietii veseli, nu consider ca am inceput sezonul cu stangul, dar am nimerit o portiune de strada dupa o zi de ploaie, in care si strada si trotuarul erau inclinate-cursese noroiul de pe margine ( Baba novac f aproape de A Vlaicu, in statie la 44, CT) si nu am vazut de masinile din fatza, am franat prea tarziu, si buf jos, ca la judo, fara drept de apel, era o mazga frumoasa in locul ales de mine (geaca nu s a zgariat nici macar un pic ca era plina de noroi), dar mi am invatat lectia, eram 'grabit' si cu bicla si cu motorul, nu mai fac:).Vreau sa spun ca doar ce mi montasem crashbarurile de la Zoli, si mi a protejat si glezna si carenele, am doar nevoie de geam pt semnalizare dr http://www.louis.eu/index.php?topic=search...x=9&cmd.y=3 cod 10033772, daca are cineva,sambata ma duc la smaeb.Nu stiu daca as fi putut frana altfel, dar cred ca neavind experienta m a ajutat:) ca poate ajungeam pe alta directie daca combinam cu frana spate. cine stie, interesanta senzatie sa te tot duci asa cu casca pe asfalt, ofticat ca nu poti face nimic decit sa astepti sa se consume inertia O sa fiu cu bunghiul mare la noroaie dupa zile cu ploi dar ma duc si la primarie cu solicitare de indreptare Mult soare la toata lumea, interior desigur!
  12. mersi de raspunsuri , am zis eu gresit bocanci. ghete touring. Nu prea am inteles/stiu care e diferenta dintre ghete touring si enduro, daca vrei Cavaleru zi-mi putin de patanie si de ce a facut diferenta gheata enduro. Deci ar merge sa faci primavara, vara, toamna cu o singura pereche de ghete, cele cu Waterproof and breathable Drygate climate membrane, sau sint greu de suportat vara?? (Andrei, sau cine a purtat asa ceva si pe caldura). Multumesc.
  13. Salut, am si eu o intrebare despre bocanci :-), Vine luna cadourilor si vad ca si ceva reduceri pe Louis. 20264145 si 20265045 sint doua perechi care nu au..banuiesc ca - "Waterproof and breathable Drygate® climate membrane" 20264444 - inseamna o captuseala de iarna. Stie cineva care e diferenta intre unii si altii, in care transpiri mai mult, si in care esti mai bine pe frig? Multam p.s. bocancii sint pt TDM, desigur
  14. Buna seara, am citit discutiile din paginile trecute despre parbriz. Nu prea sint lamurit care e cea mai buna varianta. Am 1.88, cind ma aplec putin in fata ( deci mai jos dar si mai spre fata motorului), creste zgomotul de vant. As putea sa incerc cu palma sa-mi dau seama unde e cel mai puternic flux de aer (gat, casca, partea de sus a castii), dar asta nu ma ajuta sa mi dau seama ce schimbare voi obtine (cit de mica/mare) cumparand un parbriz touring. Cine poate sa-mi spuna care ar fi cea mai buna solutie pt cineva de inaltimea mea. Multumesc!
  15. Seara buna Am facut azi o plimbare prin judet. Am inceput sa iau curbele mai in viteza (sint incepator) si simt un fel de oscilare in directie, nu e rapida, e lenta, dar cam deranjanta.Ce poate fi, vantul (cam batea azi), gumele, joc in lagar, a mai intalnit cineva problema asta?
×
×
  • Creează nouă...