Sari la conținut

ZX500

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    1996
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 RR
  • Numar Moto
    HD-77-HIT, TM-08-HIT
  • Club
    solo

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZZR 600, Honda CBR 600 RR
  • Interests
    Femeile

ZX500's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. ZX500

    HD Sportster 883-1200

    Dupa multe cautari am gasit raspunsul in manualul de service. Doar xl883n si xl1200n nu au stop . semnalizarea franarii se face in semnalizare.
  2. ZX500

    HD Sportster 883-1200

    Salutare, Sunt posesor nou de xl883 iron 2010. A fost achizitionat fara semnalizari spate, asta pt ca motorul a fost achizitionat usor accidentat. Nu reusesc sa inteleg sistemul de ilumit pe spate si sper sa ma lamureasca cineva. Exista 3 conectori, unul pt iluminatul numarului de inmatriculare si 2 pentru semnalizari. Pe semnalizari sunt 3 fire, asta pt ca probabil pe un filament al becului este pozitia si pe celalalt filament semnalizarea. Nu inteleg cum se semnalizeaza franarea. Nu gasesc conector pt frana, si nu stiu cum lucreaza semnalizarile pe franare. Ele sunt din ce inteleg controlate de un controler de semnalizare. Pe aripa spate nu am stop de frana. Inca nu mi am cumparat semnalizarile ca sa vad cum functioneaza, dar am verificat firele cu aparatul de masura. Am achizitionat un stop de frana ce vine sub aripa dar nu stiu cum sa il alimentez. Astept niste pareri. Multumesc.
  3. ZX500

    DONATII

    Salutare, Am gasit prin garaj un far(o ureche rupta) si o semnalizare cred ca spate dreapta de la un Kawasaki ZZR600. Le dau cu placere celui care are nevoie de ele. Va rog sa imi scrieti pe PM.
  4. Un pret te rog, sau un telefon. Merci.
  5. ZX500

    Facerea de bine...

    Salut, Eu am luat de la miki un motor. In general el aduce din Ungaria motoarele. Nu stiu daca kilometrajul a fost manarit, si chiar daca ar fi fost nu cred ca el ar fi facut aceasta treaba, pentru ca in cazul meu, motorul a venit din Ungaria in ziua in care l-am luat. Baiatul este foarte ok, de cuvant, eu am fost multumit de afacere. Singurul lucru a fost ca testul cu motorul l-am facut dupa ce i-am dat banii, ceea ce mi se pare normal(daca picam si nu il mai luam era nasol). Oricum trebuie sa verifici bine motorul. Bafta.
  6. ZX500

    Facerea de bine...

    In Timisoara nu stii pe cineva sa faca asa ceva? Nu prea cred ca pot sa faca ce vreau fara sa duc motorul la Cluj.
  7. ZX500

    Facerea de bine...

    Incearca la numarul asta: 0723529832 il cheama Pinte. Bobineaza orice motor, si sta undeva pe langa calea Ghirodei.
  8. ok merci de raspunsuri. revin cu informatii dupa ce testez.
  9. foarte foarte usor, in jumatate de metru.
  10. 100% se invarte, scoate si pe esapament gaze.
  11. Nu este de la cric, am verificat asta. Electromotorul nu face nici o galagie, si invarte asa cum trebuie. Nu am masurat compresia, dar face si la rece, deci nu cred ca este de acolo. Nu stiu cum as putea testa CDI, sa vad daca ajunge la el tensiune cat trebuie si daca pleaca cat trebuie pe bobine. Mesaj completat Invarte si motorul 100%
  12. Si daca este motorul cald la fel face, nu este nici o diferenta.
  13. Salutare, Am un ZZR 600 care are niste probleme la pornire. In sensul ca atunci cand dau la automat, invarte electromotorul dar nu vrea sa porneasca. Si pot sa ii dau la automat pana termina bateria. Bateria este ok, la fel si incarcarea, ca idee am incercat si cu o baterie de masina si la fel face. Ce ma scoate din sarite este ca daca o imping porneste ffff usor in nici jumatate de metru, iar motorul merge rotund si nu are nici o problema. Nu mai stiu ce anume sa verific. Banuiesc ca este o problema pe partea de curent, si nu pe alimentarea de benzina. Aceste figuri a inceput sa mi le faca dupa ce am dus-o la spalat. Cred ca a intrat pe undeva apa si am un contact aiurea. Orice sfat este binevenit. Ce anume sa mai verific? Credeti ca poate fi o problema de releu de pornire? Multumesc.
  14. Ma poate ajuta cineva cu un Owner Manual pentru CBR 600 RR 2004? Un link sau cumva sa pot intra in posesia lui. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...