Sari la conținut

ZX500

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ZX500

  1. ZX500

    HD Sportster 883-1200

    Dupa multe cautari am gasit raspunsul in manualul de service. Doar xl883n si xl1200n nu au stop . semnalizarea franarii se face in semnalizare.
  2. ZX500

    HD Sportster 883-1200

    Salutare, Sunt posesor nou de xl883 iron 2010. A fost achizitionat fara semnalizari spate, asta pt ca motorul a fost achizitionat usor accidentat. Nu reusesc sa inteleg sistemul de ilumit pe spate si sper sa ma lamureasca cineva. Exista 3 conectori, unul pt iluminatul numarului de inmatriculare si 2 pentru semnalizari. Pe semnalizari sunt 3 fire, asta pt ca probabil pe un filament al becului este pozitia si pe celalalt filament semnalizarea. Nu inteleg cum se semnalizeaza franarea. Nu gasesc conector pt frana, si nu stiu cum lucreaza semnalizarile pe franare. Ele sunt din ce inteleg controlate de un controler de semnalizare. Pe aripa spate nu am stop de frana. Inca nu mi am cumparat semnalizarile ca sa vad cum functioneaza, dar am verificat firele cu aparatul de masura. Am achizitionat un stop de frana ce vine sub aripa dar nu stiu cum sa il alimentez. Astept niste pareri. Multumesc.
  3. ZX500

    DONATII

    Salutare, Am gasit prin garaj un far(o ureche rupta) si o semnalizare cred ca spate dreapta de la un Kawasaki ZZR600. Le dau cu placere celui care are nevoie de ele. Va rog sa imi scrieti pe PM.
  4. Un pret te rog, sau un telefon. Merci.
  5. ZX500

    Facerea de bine...

    Salut, Eu am luat de la miki un motor. In general el aduce din Ungaria motoarele. Nu stiu daca kilometrajul a fost manarit, si chiar daca ar fi fost nu cred ca el ar fi facut aceasta treaba, pentru ca in cazul meu, motorul a venit din Ungaria in ziua in care l-am luat. Baiatul este foarte ok, de cuvant, eu am fost multumit de afacere. Singurul lucru a fost ca testul cu motorul l-am facut dupa ce i-am dat banii, ceea ce mi se pare normal(daca picam si nu il mai luam era nasol). Oricum trebuie sa verifici bine motorul. Bafta.
  6. ZX500

    Facerea de bine...

    In Timisoara nu stii pe cineva sa faca asa ceva? Nu prea cred ca pot sa faca ce vreau fara sa duc motorul la Cluj.
  7. ZX500

    Facerea de bine...

    Incearca la numarul asta: 0723529832 il cheama Pinte. Bobineaza orice motor, si sta undeva pe langa calea Ghirodei.
  8. ok merci de raspunsuri. revin cu informatii dupa ce testez.
  9. foarte foarte usor, in jumatate de metru.
  10. 100% se invarte, scoate si pe esapament gaze.
  11. Nu este de la cric, am verificat asta. Electromotorul nu face nici o galagie, si invarte asa cum trebuie. Nu am masurat compresia, dar face si la rece, deci nu cred ca este de acolo. Nu stiu cum as putea testa CDI, sa vad daca ajunge la el tensiune cat trebuie si daca pleaca cat trebuie pe bobine. Mesaj completat Invarte si motorul 100%
  12. Si daca este motorul cald la fel face, nu este nici o diferenta.
  13. Salutare, Am un ZZR 600 care are niste probleme la pornire. In sensul ca atunci cand dau la automat, invarte electromotorul dar nu vrea sa porneasca. Si pot sa ii dau la automat pana termina bateria. Bateria este ok, la fel si incarcarea, ca idee am incercat si cu o baterie de masina si la fel face. Ce ma scoate din sarite este ca daca o imping porneste ffff usor in nici jumatate de metru, iar motorul merge rotund si nu are nici o problema. Nu mai stiu ce anume sa verific. Banuiesc ca este o problema pe partea de curent, si nu pe alimentarea de benzina. Aceste figuri a inceput sa mi le faca dupa ce am dus-o la spalat. Cred ca a intrat pe undeva apa si am un contact aiurea. Orice sfat este binevenit. Ce anume sa mai verific? Credeti ca poate fi o problema de releu de pornire? Multumesc.
  14. Ma poate ajuta cineva cu un Owner Manual pentru CBR 600 RR 2004? Un link sau cumva sa pot intra in posesia lui. Multumesc.
  15. Am incercat cu o cheie de asta cu 10 Ron. Asa cum ii asta: http://www.autoschrott.ro/index.php?act=go...ductid=U_679371 Cred ca are lungimea de 15 cm, si din locasul bujiilor mai iese doar 5 cm. Nu am forta sa desfac bujiile. Am pus si o inelara pe T si tot nu am putut desface bujiile. Vreau sa imi cumpar de la louis varianta aia cu prelungitor, ca mi se pare "o cheie mai serioasa" dar vroiam sa ma conving ca este buna.
  16. Ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Vreau sa imi schimb bujiile, si nu stiu exact cum trebuie sa fie cheia de bujii. Stiu ca este de 16, dar fiind foarte adanc locasul lor, nu pot sa imi dau seama daca cheia trebuie sa fie cu exteriorul hexagonal, sau intra si cheia cu exteriorul rotund. Ma intereseaza pentru ca vreau sa imi cumpar acasta cheie. Ca sa intelegeti, pun 2 poze. http://www.louis.de/_3056e20e3fd84dd7a5df5...;TITLE=10003914 http://www.louis.de/_3056e20e3fd84dd7a5df5...;TITLE=10001374 A doua varianta mie mi se pare ok, pentru ca are si prelungitoare, dar vreau sa stiu daca cineva a incercat aceasta cheie si daca merge. Merci.
  17. Revin in acest topic pentru ca acum am montat aceste semnalizari cu led si nu merg, asa ca sper sa ma lamuriti ce trebuie sa fac. Am montat pe motor 4 semnalizari cu led: - pe fata 2 bucati semnalizarile astea de la Louis http://www.louis.de/_20ac0945c499d800a241b...tnr_gr=10033603 - pe spate 2 bucati semnalizarile astea de la Louis http://www.louis.de/_20ac0945c499d800a241b...=13&cmd.y=3 Am pus si releul de semnalizare recomandat http://www.louis.de/_20ac0945c499d800a241b...2526cmd.y%253D3 Dar nu merge, in sensul ca semnalizarile nu clipesc, stau tot timpul aprinse , apare doar o mica scadere a intensitatii ledurilor aproape insesizabila. Am pus si releul original si acelasi fenomen se intampla. Adica acest releu care este recomandat pentru semnalizari cu led nu face nimic in plus fata de cel original. Se aprind semnalizarile asa cum ar trebui , nu apare acel efect de avarie, doar ca nu clipesc. Nu am pus nimic in plus, adica nici o rezistenta. Ar trebui sa incerc sa scot becul din bord? Ce sa incerc sa fac???? Va rog sa ma ajutati. Merci si salutari.
  18. Asculta de cei care au postat mai sus.Stiu ei ce stiu. Poti sa fi scos vinovat foarte usor. Du-te la politie, si da o declaratie, te poate ajuta daca si mama fetitei a depus plangere. Poate ar fi bine sa treci si pe la fetita sa vezi ce face, la o adica mai vorbesti si cu mama ei , ii explici varianta ta, si poate se mai linisteste. Dar ia-o prima data cu frumosu, si apoi daca nu merge, macar stii cum sa reactionezi si macar stii la ce sa te astepti. Sa speram ca totul va fi bine!!!!!!!!
  19. Mersi mult!!!! Acum comand semnalizarile. O sa ne auzim cand le primesc, si cand am mai multe informatii despre ele. Oricum cred ca este fain sa poti sa iti reglezi fregventa. Salutari !!!
  20. In specificatiile tehnice ale semnalizarilor scrie doar ca sunt de 12V / 2 W. O sa le iau si vad atunci concret cum sunt facute. Oricum mersi mult pentru sfaturi. Salutari!
  21. Rog pe cei care stiu sa imi explice si mie. Daca imi montez semnalizari cu LED, este nevoie sa imi schimb releul de semnalizare??? Intreb pentru ca la Louis la semnalizatoare se specifica(din cate inteleg) ca este necesar sa se monteze cu un releu(cod 10033844), si mai sunt si ceva rezistente(cod 10032041). Daca este nevoie de asa ceva, sa specificati si cum se monteaza. Si in cazul montarii pe spate a unui stop(tot cu leduri), se face vreo modificare? Mersi. Salutari la toti!!!!!!!!!!!!
  22. Stie cineva in Timisoara unde as putea sa imi fac carene din fibra de sticla? Caut de ceva vreme, si nu gasesc pe nimeni care sa faca mulaj dupa carene originale si sa le toarne din fibra. Astept orice informatie Merci!!!
  23. Merci la toti pentru raspunsuri! Mi-am facut o idee despre asta, in principiu modificarea o sa o fac dar o sa intreb si un mecanic. Salutari.
  24. Sistemul de evacuare la moto-ul meu este ca in poza(adica cu 2 tevi de esapament). Vreau parerea voastra referitoare la renuntarea la una din tevile de esapare si opturarea tevii de la toba la care renunt, in final sa raman cu o singura toba.Cum va fi afectat moto-ul? Pierd din putere? Daca da, cati cai pierd tinand cont ca motorul are 98CP. Ce altceva poate sa mai afecteze modificarea? Si apropo, cum sa obturez teava(sudura, dopuri, ceva......) sau cel mai bine se taie teava exact de la despartirea celor doua tevi? Merci si salutari!!!!
×
×
  • Creează nouă...