Sari la conținut

Lucath

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lucath

  1. AB4 nu este primitor universal? Pot dona A2 pentru Radu?
  2. Lucath

    Yamaha Dragstar

    A trecut un pic pe la K&Log saptamana trecuta si saptamana asta trec din nou pentru finalizari. Super ok baietii. Au fost micute problemute dar se rezolva. Schimbat bujii, ceva garnituri, tambur frana spate (imbatranit si rigid), cauciuc fata
  3. Lucath

    Yamaha Dragstar

    Corect din cate stiu, este ceea ce a zis Radu. Stie cineva de unde pot gasi filtru "la metru"? Am inteles ca s-ar gasi prin targ dar nu prea as avea incredere. Imi e ca iau burete de fotoliu in loc de filtru de aer.
  4. Lucath

    Yamaha Dragstar

    Asta e custom si e fain. Cel original e banal si 80 euro Sincer mi-ar trebui burete de filtru "la metru". Asta e cam 400x35 mm. Am inteles ca ar merge din cele de la scoutere dar nu stiu daca sunt ok calitativ (date cu spray in prealabil)
  5. Lucath

    Yamaha Dragstar

    Salut, In cazul in care capacul este custom iar filtru original nu intra (ca coronita doar) se poate folosi burete obisnuit imbibat cu spray de filtru sau trebuie un burete special? Cel vechi nu stiu ce a fost dar cand l-am spalat cu benzina s-a topit . Oricum era destul de praf.
  6. Lucath

    Yamaha Dragstar

    Sunt interesat sa cumpar un switch stop frana fata pentru Dragstar 650 (cel de sub maneta de frana) Are cineva idee cu ce alte modele se paote inlocui?
  7. Link-uri utile: 1) Liste acte necesare http://www.prefecturabucuresti.ro/permise-...culri-auto.html 2) RAR (programare) http://www.rarom.ro/ 3) Pentru un ITP mai rapid se poate incerca la Ilioara
  8. Lucath

    Yamaha Dragstar

    Intrebare... Dragstar 650 la 5 minute dupa ce este pornit toba de sus frige (cea de la piston spate) iar cea de jos este rece. Este normal?
  9. Lucath

    Yamaha Dragstar

    Multumesc toturor. Inca nu stiu ce anume o sa-i fac. Mai am doua luni timp
  10. Lucath

    Yamaha Dragstar

    ) Tnx. Sincer deocamdata chiar nu stiu cum vreau sa o fac. Oricum uite ceva ce-mi place (apropos de saua de care vorbeam)
  11. Lucath

    Yamaha Dragstar

    Merci, Deocamdata cam asa arata... multe sunt de facut la ea. vopsit, schimbat sa, curatat. A folosit careva pasta aia de la Luis? (ceva pe la 30 ron am inteles) Deocamdata hiberneaza frumos in hol. Cea mai faina mobila de iarna
  12. Lucath

    Yamaha Dragstar

    Salut, Sunt nou pe aici. Asta toamna mi-am luat un Dragstar 650. Sunt supermultumit de el (asa ca incepator) dar ce pot sune e ca orice ti-ai lua si oricat ai da pe mobra sa iti tii cateva sute de euro pentru custom pentru ca dupa ce o vei lua cu siguranta vor fi "chestii" de facut la ea. Mesaj completat Salut, Poate te ajuta asta http://www.650ccnd.com/ht.htm
×
×
  • Creează nouă...