Sari la conținut

abm

Membra
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    R1200GS
  • Numar Moto
    BV38ABM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    F800ST

abm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Chiar nu conteaza cine a ajuns acolo prima. Dupa parerea mea nici eu nu cred ca sunt prima. Sunt sigura ca au mai fost si altele,dar care nu posteaza pe forum. Felicitari!Frumoasa tura.
  2. 24 10 iul Dresda(D) Autostrada.Si iar autostrada.Vlad zicea bine ca era bun trenul de la Hamburg la Wiena.Mare dreptate are. Cea mai rapida ruta ar face ca in a treia zi sa fi in Norvegia,la Bergen si ar fi asta-Ziua 1 RO- Wiena,(900 km din Brasov),seara imbarcare in tren si debarcare dimineata la Hamburg.Ziua 2 Hamburg-Hirtshals(DK)-500 km- si seara imbarcare pe feri catre Bergen.Asta cu conditia sa existe imbarcari consecutive seara si in tren si pe feri,si,binenteles cu rezervari.Si cu inconvenientul duratei de 20 ore cat dureaza calatoria pana la Bergen.Personal as alege tot Kristiansand. Intram in Hamburg prin centru,facem ceva poze,iar de acolo Georgica ne duce spre sud,avand comanda Wiena.La un moment dat se termina autostrada,oprim sa alimentam,ii dau comanda Berlin si ne duce spre nord.Am ocolit vreo 100 km.Mai bine ceream Praga,unde vroiam de fapt sa ajungem.Greseala mea. In Berlin ajungem la 12 noaptea,avem timp de cateva poze in centru,niste suveniruri,apoi incepe ploaia.Torentiala.Putine ploi de felul asta am prins.Pe la 3 noaptea nu mai rezistam,trecusem de Dresda,gresisem drumul(din nou),dar avem noroc sa gasim un motel unde ne-am cazat,franti si murati. .
  3. Multumesc tuturor celor care ne-au urmarit topicul si m-au incurajat,precum si sotului meu care a fost langa mine,sustinandu-mi si moralul. A fost o tura splendida, de neuitat...
  4. Asta e pentru Florin. Sa fi mandru ca o eleva de-a ta a ajuns pana aici.
  5. Postul acesta este pentru Alexandra,puiul nostru. Sa stii ca lui mami si lui tati le e tare dor de tine si abia asteptam sa te smotocim asa cum stim numai noi.Sa te distrezi si sa te bronzezi in tabara de la mare.Pupa-i si pe Momo si pe Ma si pe bunica Marcela din partea noastra.Te iubim si ne e dor de tine.
  6. Va multumesc tuturor pentru incurajari,desi pe majoritatea dintre voi nu va cunsc. Este o tura lunga si destul de obositoare, dar isi merita fiecare km facut si fiecare junghi pe care-l simt ba in umar, ba in picior, ba la gat.....Este sperb si unic.
  7. Va salut de la aproape capatul pamantului.
  8. Frumoase poze dragilor. Va invidiez. De ce nu povestiti ,cum unul din motoare nu a mai pornit si v-au vazut toti copiii care ieseau de la scoala ,cum se tracteaza un motor de catre celalalt motor????????
  9. Salutari tuturor! Numele meu este Bianca, iar motorul meu este un F 800 ST.
×
×
  • Creează nouă...