Sari la conținut

niroL

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    nirol_p

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Motocicleta
    KTM 990 Adventure

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago XV750n

niroL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ... si eu, in weekend'urile cand pot "fugi" de acasa. (daca stiu din timp e si mai bine)
  2. Pana una-alta eu am de gand sa merg la intalnirea mandrilor proprietari de transalp ce se face pe langa Codlea in weekend-ul asta, ocazie cu care ma intalnesc cu inca doi mandri proprietari de LC8 (de care stiu eu)... poate mai veniti si altii si stabilim acolo data & locatie detalii pe forumul de profil: http://www.transalp.ro/forum/de-1-mai-la-brasov-lacurile-de-la-codlea-t704-765.html » Post actualizat in 04 May 2015 07:52 asa... la Codlea am fost 3 cu 990 si un 950... in concluzie potential exista desi e mic
  3. Vine cineva din zona IS la "03-06 iulie-Intrunire soft/hard enduro-touring Tara Motilor -2014" ? /index.php?/topic/694347-03-06-iulie-intrunire-softhard-enduro-touring-tara-motilor-2014/page-5&do=findComment&comment=3751309 Eu vreau sa plec vineri dimineata, daca mai sunt amatori poate facem echipa.
  4. Vine cineva aici: /index.php?/topic/694347-03-06-iulie-intrunire-softhard-enduro-touring-tara-motilor-2014/?p=3751309 ...ca tot vorbeam sa ne intalnim Eu incerc sa ajung!
  5. Asa si!?... eu ce am zis mai sus!? Problema mea era daca se gaseste Super Explorer pe undeva prin apropiere sa nu ajunga cheltuielile postale inca odata valoarea gumei. Pana acu' am gasit in UK cu 130 GBP din cate 40 sunt posta. K60 Scout stiu de unde sa cumpar .
  6. Mefo Super Explorer seamana la "desen" cu Heidenau K60 Scout dar nu sunt una si aceeasi. K60 Scout rezista bine pe asfalt iar Super Explorer cica e mai moale si mai orientat spre toloaca, pe asfalt se consuma sensibil mai repede decat K60 Scout dat nu atat de ridicol de repede ca TKC80... ma rog, eu asta am intzeles, n-m avut si de asta caut ca sa vad cum e.
  7. Eu am trimis prin curier suspensia la Dementor pentru service. Oriunde te duci cu amortizorul trebuie sa aiba pompa sa-l incarce cu azot, n-am stat sa caut dar nu cred ca e pe toate drumurile scula asta. La furca e mai simplu in orice loc care are pretentii de "service" ar trebui sa poti sa rezolvi problema. Apropo de cauciucuri: As vrea sa incerc Mefo - Super Explorer 150/70-18 pentru ca mai toti Orange Crush'erii lu' Unchiu' Sam il recomanda numai ca nu prea l-am vazut in oferte pe la noi. Stiti de unde poate fi cumparat de prin apropiere?
  8. Inafara de Yuasa YTZ14S voi ce baterii mai aveti sau recomandati? Am cumparat o yuasa anul trecut si acum o incarc si tine curent doua zile (urmeaza sa verific daca nu am consumuri "parazite" desi nu cred sa fie cazul). Ma gandesc ca fiind "factory activated" o fi stat cu anii prin depozite si atat i-a fost, oricum sa te coste mai bine de 700 lei si sa tina numai un sezon nu-i deloc amuzant. Am sa duc bateria la o firma specializata poate aflu ce are si daca se dovedeste ca e buna de aruncat ma gandesc sa cumpar alta dar care o activeaza omu' cu mana lui. Daca imi dati ceva idei va raman dator.
  9. Nu as rata asa ceva decat cu un motiv foarte-foarte-foarte serios!
  10. De maparile astea stii? Sunt 3 variante acolo care ar trebui sa functioneze si la tine daca injectia la modelul 2006 e identica cu cea de la modelele 2007-2008. Din 2009 incoace sigur e alta injectie. Am citit lucruri bune despre cele 3 mapari de la useri (advrider forum) cu 2 in 1 instalat. Vreau sa scap de evacuarea stoc si sistemul SAS in primul rand pentru greutate si ma gandesc sa las deocamdata maparea stoc la evacuarea 2 in 1 pentru consumul mai redus. Multzam de invitatie, ar trebui sa ajung sa ajung in primavara la Bucuresti cu motoreta sa "fac" jocul la valve la Dementor... poate ne vedem atunci daca permite timpul Uite asa am ramas si eu cu un Oberon pe raft, nici nu am apucat sa il montez ca am vazut ambreajul asta nou de la Rekluse si l-am cumparat pe asta care vine cu tot cu cilindru "sclav". Partea buna e ca se potrivesc la tot ce merge cu LC8 deci ar trebui sa se gaseasca ceva amatori. Sarbatori fericite la toata lumea!!!
  11. Aproape in fiecare zi ma uit pe aici sa vad daca ne povestesti cum functioneaza si cat consuma motoreta cu harta dedicata. Pe advrider lumea da valori intre 35 si 45 mpg... cam larga plaja. Incerc sa-mi dau seama daca imi trebuie asa un filtru... numai pentru ce-i 8 cai in plus asi zice ca nu-i de mine, consumul si modul cum lucreaza in turatii joase m-ar decide sa o cumpar. A mea e model 2007 si singura modificare facuta ca sa nu mai smunceasca in turatii mici e cama de acceleratie dar in primavara ii pun ambreiaj rekluse si evacuare 2 in 1. A ta ce model e si ce evacuare ai?
  12. Vand cu 660 RON cilindru ambreiaj OBERON nou-noutz, in tzipla. Adica CLU-0121 (portocaliu) + CLU-0122 (negru) cum apar pe site: http://www.oberon-performance.com/acatalog/KTM_Clutch_Slave_Cylinders_KCSC.html
  13. Intrebare pentru cei care si-au montat faruri auxiliare pe LC8: Presupun ca ati legat in circuit si un releu intrerupator care sa taie alimentarea luminilor atunci cand inchizi contactul (cu scopul evident de a nu uita luminile aprinse dupa ce parchezi si impotriva idiotilor care profita de lipsa proprietarului in imediata proximitate si se joaca la butoane... cunoasteti specia!). Daca DA atunci poate-mi spuneti si mie exact ce tip de releu ati folosit si de unde l-ati cumparat. Multzam!
  14. in principiu suntem 5 motoare deocamdata care mer'em la Wacken Open Air in perioada 30.07-01.08.09, probabil dupa asta o sa ne intoarcem acasa prin Norvegia (prin Danemarca si Suedia) dar fara capu'nord ca devine prea costisitor... ideea ar fi sa ne invartim in partea de vest, sa vedem mai mult natura si mai putzin orase/sate si sa nu urcam mai la nord de Trondheim... dar la ora asta nu-i minic batut in cuie, inafara de faptu' ca o sa vedem W:O:A anu' asta !!!
×
×
  • Creează nouă...