Sari la conținut

cristiroland

Membru
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristiroland

  1. Deci de la carburatie este. Baiatul asta a zis ca a venit acasa cu ea normal. Si cand a dat sa plece a inceput sa faca asa...
  2. Abia a pornit cu socul tras. Mergea in 2 si dadea un fum....
  3. Merge in 2. Da scanteie la toate. Dar se uda toate.... de ce?
  4. Salut baieti. Un prieten la un hornet pateste urmatorul lucru. Merge in 2 si uda bujiile. Bujii noi... da scanteie la toate..
  5. salutareee viesparii mei.... am revenit si eu dupa o iarna in care am stat cu mobra la nani. Mentionez ca este al doilea sezon pentru mine ca si motociclist. Nu prea sunt activ pe aici.....am schimbat uleiul 7100 plus filtru plus curatat de lant plus uns cu factory line. i-am tras o baie buna si merge :D. referitor la pornirea la rece eu procedez asa...trag socul maxim apas pe butonul de pornire. ori o ia din prima ori se balbaie si se opreste in 2 sec apoi merge normal. acum o las cam 1 min 2 cu socul tras pe urma merg cativa km cu ea mai usor sa se incalzeasca
  6. Salut baieti..am si eu o mobra super de vanzare... este completa..lipseste doar stopul de pe spate... nu am acte https://www.olx.ro/oferta/mobra-super-50-IDbwXG5.html
  7. Salut baieti. Nu cred ca am postat unde trebuie...dar daca e ceva gresit sa ma avertizati. Am o mobra super 50. Este completa ii lipseste doar stopul de spate si cablul de frana de fata...ala sigur se potriveste de la altceva sau merge facut. Eu nu am stat sa o fac. Mobra o am de la un batran de aici de la mine este stata de foarte mult timp. Ideea este ca am curatat eu carburatorul si am pornit.o...am mers doar ca este anemica rau..scanteie da foarte bine...ma rog..dupa cateva ture nu mai intra in viteza. Mi.a zis tata ca a avut si el si e vorba de un arc..ceva care nu e complicat pt cine se pricepe.. As vrea sa o vand..la mine sta degeaba nu stiu an nu stiu nimic...nici acte nu am la ea...nici pe degeaba nu vreau sa o dau.... stiu ca suna ciudat dar as da.o pe un minsk functional care la fel nu ma intereseaza actele..sau schimb cu diverse... cine e interesat cu adevarat astept oferte in pm si de acolo voi lasa numar de telefon...multumesc!!
  8. Am reusit sa o pornesc....m.am plimbat cu ea... dar e anemica rau fata de un scuter obisnuit.. cred ca trebuie reglat doar carburatorul sau curatat...pleaca de pe loc doar daca e impinsa putin...am mers chiar si cu a4a..
  9. Sa fie de la caldura? Benzina din carb sa intre in piston.. si sa iasa din cilindru in toba? Nu prea e logic... » Post actualizat in 28 Aug 2018 14:11 Ce credeti baieti. Am schimbat benzina si nu mai face )
  10. Salut baieti! Voi patiti ca atunci cand e cald la prima cheie motorul sa faca un poooc pe toba?
  11. Nu stiu sa pun poze...nu am acte la ea...vad ce pot sa fac sa o pornesc daca nu...astept oferte..stiu ca nu e site de vanzari asa ca va rog in privat
  12. Va salut baieti! Sunt motociclist mic fata dee voi..cei care umblati pe topicul asta.. am 25 de ani... am invatat sa merg pe minskul tatalui meu...momentan am un hornet de 600 Am luat de la un vecin o mobra super... nu stiu ce are de ce ineaca bujia... am curatat carburatorul. Scanteie da cum trebuie..daca ii bag benzina in capul pistonului porneste cat are benzina si moare....nu am pretentii de la ea decat sa porneasca sa o tarai pe aici.. mi se pare simpla asa la prima vedere..stiu ca doar pare ca e mult pana desfaci motorul in doua... este stata de muult dar a pornit..am umflat.o....benzina noua...ce sa ii mai fac? Sa o dau la fiare?)
  13. Nu facusem nimic la instalatia de racire de cand am motocicleta..
  14. Salut baieti! Stiu ca pare o prostie sau suna aiurea dar...as vrea sa stiu daca se poate sa gasesc un spray la culoare sa dau pe motorul de la bondarul meu. Are unele locuri unde e sarita vopseaua
  15. Eu stiu ca pc36 si pc34 sunt cam aceleasi motoare. Conteaza si toba pe care o ai...
  16. Baieti va multumesc! Am rezolvat! Am dat jos radiatorul si am curatat cu apa. Nu a avut asa decat niate negreala. Am testat termostatul. Am inteles ca me de matiz?? Am schimbat lichidul de racire 1l apa 1 l antigel. Si am schimbat BUSONUL DE RADIATOR! Am aerisit iar motocicleta merge bine.. am incalzit.o pana a pornit termocupla..am oprit..nu mai face asa..apoi am dat o tura apa se raceste in radiator..merge normal Ps nu stau la oras. Mai merg rar cu ea in bucuresti!
  17. Face asa doar cand este calda si opresc motorul. Cum il pornesc din nou soarbe apa inapoi... Mi s.a zis ca este de vina dopul de la radiator » Post actualizat in 12 Aug 2018 22:19 Nu scate nici pic de fum! Am desfact busonul de la radiator.. am pornit.o rece nu face bolboroci.
  18. Salut baieti! Care sunt simptomele unei garnituri de chiuloasa duse? Dupa ce merg cu ea imi bolboroseste apa in vasul de expansiune.. ideea e ca nu am apa in ulei...
  19. Astept sa vina..ceva pe la 500 de lei. Nu stiu cum e sper sa mearga..
  20. Confirm! La pc 34 este sub rezervor!
  21. Salut baieti! Am o problema la incarcare. Mereu am 12.5 sau 12.6 si in relanti si in ture si mi s.a zis ca e releul. Unde este pozitionat sa stiu sa nu desfac aiurea? Multumesc!
  22. Patit cu semnalizarea.. dadeam ssmnal si duoa 5 secunde pornea ) am desfacut blocul am dat cu wd40...suflat cu compresor si apoi am dat cu putin spray de lant..merge perfect acum..
  23. Salut baieti. Intentionez ca pe saptamana viitoare sa imi schimb rulmentii de la jug. Credeti ca pot face asta singur acasa? La ce trebuie sa fiu atent? Si inca ceva...furca mea este foarte moale si m.am gandit ca daca tot dau amortizoarele jos sa intirc amortizoarele invers si sa scurg uleiul vechi si sa pun altul nou. Estie corect? Daa da cat sa pun in fiecare amortizor? Si pot pune ulei hidraulic? Multumesc!!
×
×
  • Creează nouă...