Sari la conținut

Johann800

Membru
  • Număr conținut

    261
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Honda Hornet
  • Numar Moto
    B-33-WZZ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki dr800,yamaha xj diversion,honda hornet
  • Interests
    Fuga de la locul faptei!

Johann800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Intrebarea mea este:cat o sa mai suportam ce se intampla in tara asta care aproape nu ne mai apartine,cat mai stam resemnati cu o bere in fata in timp ce altii .p ot face orice cu viata noastra.Cat o sa mai rabdam niste jeguri umane lipsite de demnitate sa scape ba chiar sa ramana in functii..degeaba se vorbeste mult,iesiti fratilor in strada..mai ales motociclistii din Bucuresti,eu personal voi fi acolo nu doar aici in fata tastaturii.
  2. Aceeasi problema am avut-o eu....am banuit CDI-ulin prima faza...dar era ok,..plecam din Vama Veche si se oprea in 2Mai...nu mai pornea neam...o impingeam inapoi in vama,si ce sa vezi..acolo pornea...pana la urma am descoperit motivul:dupa cateva alimentari la benzinaria particulara din 2 Mai aveam apa in rezervor...deci daca ai desfacut carburatia dar nu ai golit complet si rezervorul,asta se intampla.Am dat drumul la carburatoare,scos rezervorul,zvantat si pe urma a mers ceas.Sper sa iti fie de ajutor. P.S:verifica si furtunul de vacuum sa nu fie impuscat desi nu cred ca asta e problema..mai mult ca sigur ai apa in rezervor.
  3. Johann800

    Accident in Covasna

    Nu stiu ce parere vor avea unii despre ce voi zice acum dar putin ma intereseaza..am avut destule neplaceri in viata mea datorita romilor incat am ajuns sa ii urasc de moarte..parerea mea ca ca incepand de la cel cu tata in gura pan' la cel cu barba sura trebuie exterminati..rasa inferioara care nu se vor civiliza vreodata orice ai face si orice conditii le-ai oferi.Suna extrem dar asta e adevarul si mai devreme sau mai tarziu sunt sigur ca ne va ajunge la os si vom folosi solutii extreme.Nici nu vreau sa ma gandesc ca ar fi fost fratele meu,un prieten sau chiar eu macelarit in fata sotiei.Atata timp cat vom tolera si vom astepta dreptate din partea legii,nu se va intampla nimic.Nu caut neaparat sa instig la violenta dar asta pare ultima solutie...poate nu sunt in masura sa dau un exemplu,sau nu sunt indeajuns de informat,si nici nu vreau sa fac vreo comparatie,dar imi inchipui de pilda la ce s-ar ajunge daca spre exemplu un membru din cluburile moto celebre ar fi fost linsat in felul asta.
  4. Cum a mai zis cineva mai devreme ,vorbeste cu Manu,e din Mangalia si e super mecanic,il cunosc personal.Uite si nr de tei:0751266925
  5. Eu am gasit un fluturas pe motorul meu cu...Suruburi Moto Inox ,cap bombat imbus pt carene, parbriz 25lei/set 10 buc cu flansa sau fara flansa..M6 15 mm,M5 15mm plus orice alta dimensiune.Provenienta Italia,Germania.Tel 0721 607 508... incearca la ei poate iti e de ajutor.
  6. Cel mai bine mergi la service si schimbi distributia..iti spune mecanicul daca doar lantul trebuie schimbat...si cu ocazia asta verifica si jocul la supape..nu face tiganie cu intinzatorul..eu mi-am schimbat singur lantul si e destula inginerie..mentionez ca am lucrat in service si de aia stiu... cum sa pui axele pe pozitie,in ce ordine se strangi suruburile etc...un lant costa cam 3mil plus manopera ..te va costa ceva dar merita
  7. Putere va doresc tuturor sa treceti mai departe,desi sunt constient ca e o rana care nu se va vindeca niciodata..nu as vrea sa sune deplasat,dar daca ai putea sa stabilesti un punct de intalnire pt toti cei care vor dori sa vina,sa nu te stresam in plus cu multe apeluri,ar fi mai bine,si de acolo ne organizam noi.Multumesc.
  8. Nu am fost atent din ce an e hornetul lui,dar de pilda al meu din"99..in anii aia nu cred ca era full sintetic,se mergea pe mineral,etc...nu zic ca tuseste cu full sintetic..la primul meu schimb de ulei am bagat 300w...a fost ok,dar nu am vazut vreo diferenta cand am bagat 5100...nu inseamna ca daca e mai scump si full sintetic trebuie sa-i si placa motorului..spre exemplu la bmw,gs-ul din 2012 merge pe mineral..ma rog alta mancare de peste,monocilindru etc,dar un neavizat baga stiu eu ce sintetic de ultima generatie si hopa,parca nu e ok...singura problema am avut-o cu vascozitatea..avand in vedere uzura motorului am bagat odata 15w50..si nu i-a placut..nu gaseam neutralul daca o lasam in viteza,trosnea rau cand schimba...am bagat iar 10w40 si e ceas...iar daca nu ma insel nu exista nici o recomandare a constructorului in privinta uleiului in afara de vascozitate si normele jaso/ma
  9. Merge f bine cu Motul5100..si nu e regula sa bagi full sintetic..e bun si semisintetic...cu Motul imi schimba f usor treptele de viteza si e ok pret calitate..cat despre vascozitate tot 10w40 am bagat
  10. Cuvintele sunt de prisos,nici nu pot sa-mi inchipui durerea celor dragi.Dumnezeu sa va odihneasca!
  11. I intra pe Motovip.ro de exemplu si gasesti....FDB570P de exemplu sunt placute ferodo ..ai mai multe la alegere
  12. Lantul e DID si cum ai zis posibil si la mine sa fi exagerat franele de motor...il spal cu motorina sau spray de lant si cu o pensula pt vopsit,nu perie sarma sau altceva rigid..chiar o sa-i fac o autopsie,pun flexul pe el si vad
  13. cand am luat mobra lantul era aproape nou..am mai facut 14k km eu..dar precizez ca intretin lantul bine..spalat,uns,intins cand e necesar nu la nr de km cum se zice...la drumuri lungi iau ce e necesar cu mine..asta ma mira viata lui relativ scurta..nu dau soc in lant,nu ma dau pe o roata..iar inainte de iernat,desigur,curatat,uns..in privinta lantului sunt fanatic,mereu ma luam de prieteni la care vedeam lant neuns,ruginit chiar etc..si na ca mie mi-a murit:)
  14. Salutare si Cristos a inviat! De curiozitate intreb daca vreunul dintre voi a patit treaba asta:desi la mine e litera de lege intretinerea lantului,el a decis ca trebuie sa moara:)..si anume s-au blocat niste zale si imi dau trepidatie in pinionul de atac..practic zalele nu mai stau in linie,cateva dintre ele..si culmea pana acum am schimbat ceva lanturi altora si nu am intalnit forma asta de uzura.
  15. La reprezentata Honda care este pe bulevardul Expozitiei gasesti si e cam 50 ron..am luat anul trecut si iti recomand decat sa iei altceva de la magazine auto.Cel original are si camasa dura in formal de L c are il tine pe pozitie si protejeaza de caldura motorului.E adevarat un pic scurt si mai dificil de pus dar e mai bine asa..de fapt cu rezervorul un pic ridicat de pe cadru il poti pune usor.
×
×
  • Creează nouă...