Sari la conținut

silesax

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am
  • Motocicleta
    inca nu am
  • Numar Moto
    nu am

silesax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. relantiul cite o data il tine cite odata nu il tine ... segmenti is noi de la frist bike nu am verificat cu lanterna dar am pus degetul si face compresie ,cit de buna e nu stiu dar cilindrul nu pare uzat tare carburatoarele le-am desfacut si le-am fiert in apa cu detergent pur de vase dupa cum spunea cineva pe dacia club (ciorba de carburator) am doua carburatoare ca am mai cump un moped identic pentru piese 35 ml la litru de benzina ,ulei castrol 2 timpi cuiul pe a 2 crestatura ,pe a 4 ....am incercat toate pozitiile de 10 zile aprinderea e electronica nu are platina bujia noua made in franta EYQUEM cu surubul de amestec m-am jucat ....ahahahahaaa cind se opreste desfac imediat bujia si ma uit la ea si este uscata si caramizie - deci se opreste ca nu are benzina??? tin fisa cu bujia afara la masa si invirt cu bormasina si da scinteie azi am zis sa mai fierb o data carburatoarele in apa cu detergent o ora poate se desfunda daca o fi infundate ceva canale prin ele cu toate ca nu cred ca doar le-am mai fiert si suflat (dar nu cu un compresor) tot eu scriu dar .....l-am rezolvat. deci motorul si carburatorul erau ok bine mersi ...nenorocitul de ambreiaj era buba avea arculetele la cei 3 saboti care cupleaza slabe tare si cupla chiar si in relanti apoi cind sa o ia din loc la fel cupla imediat si cupla foarte temeinic si daca reduceai acceleratia el tot cuplat bine raminea ...daia se oprea motorul cind puneam frina....daia se accelera la plecarea de pe loc incet incet incet si pina lua viteza dura foarte mult...pentru ca el cupla de prima data de cind motorul era in turatie de relanti precizez ca ambreiajul era centrifugal. daca mai consumam alcool ma imbatam mort azi da am zis sa nu mai beau ....asa ca beau un suc ps-dar ghinion a plouat si nu mai merge pe cimp ca e drumu cu noroi.....
  2. azi am desfacut motorul si i-am schimbat semeringurile si rulmenti la carter si garniturile apoi l-am pornit si ........la fel merge dar nu are putere daca da in greu nu se mai tureaza ,daca pui frina se opreste motorul ,se tureaza cum vrea el adica incet incet incet (cind ia viteza) apoi i-am crescut nivelul in camera de nivel a carburatorului ....la fel imi vine sa inebunesc...un motor asa de simplu si nu reusesc sa il fac sa mearga.... banuiesc ca este ceva din carburator...as incerca unu nou da costa cit mopedul... cineva m-a sfatuit sa pun unu de piagio ciao (cu o adaptare la gitul de admisie ) ca alea sint mai ieftine.
  3. toba e curata. amestecu e reglat. intre timp i-am pus segmenti noi. porneste usor-dar daca da putin in greu se opreste sau daca reusesc sa il fac sa nu se opreasca daca plec de pe loc se reduce acceleratia motorului (de la sine) apoi incepe sa se accelereze el insusi incet...incet..incet...pina prinde viteza si merge turat la blana si apoi ....dintro data parca cineva ii taie benzina si motorul se opreste in plina viteza. oare sa fie de la semeringurile ambielajului??? sa traga aer pe acolo in loc de benzina din carter? care sint simptomele uzari semeringurilor de ambielaj???
  4. daca ii scot furtunasul care intra in carb si deschid robinetul curge de rupe. in astea 2 zile am desfundat carburatoarele de cel putin 10 ori...(am inca unu de rezerva)
  5. salut am un moped frist bike cu motor de 50cc in doi timpi.....durerea mea de cap de doua zile incoace incepe asa 3 saptamini a mers de a zbirniit pe cimpiile de aici apoi acu 2 zile cind sa il pornesc ...nu a mai vrut cu toate ca inainte cu o zi mersese brici la o plimbare... curatat carburatorul ,fiert in apa cu detergent de vase ,suflat bibilit etc.... desfacut motoru curatat de calamina inchis la loc.....am pornit apoi a mers bine putin prin curte dar cind sa plec cu el ....nu a mai vrut ca simptome ....cel mai des cred ca se opreste pentru ca nu ii vine benzina in capul pistonului pentru ca dupa ce incepe sa dea rateuri motorul si apoi sa se opreasca cind scot bujia este uscata. dati-mi citeva idei ca nu mai stiu ce sa ii fac??
  6. un prieten de al meu vinde un ij planeta(??).nu a mai mers cu ea de mult ,ultima data ma plimbat si pe mine cu ea. mergea bine.nu a mai pornito de vreo doi ani.dar pentru cineva care se pricepe cu o mica revizie nu cred ca este greu de pornit si facut o tura pe cimp de proba.motocicleta este radiata deci fara acte.tel 0747297639.500 lei pret fix.
  7. ia arata si mie unu cu 5 mil ,da sa fie traby de traby multam (de mi-oi arata binenteles)
  8. salut.as vrea si eu citeva raspunsuri. ce distanta are intre rotile din spate ? ce lungime are? ce inaltime? mai ii poate fi pusa roata mica pe fata? daca i se pune scaunul de o persoana i se poate pune caroseria patrata (cea rosie care arata ca o remorcuta ,pentru a fi folosita in agricultura spre ex) in 13 mil i se da si caroseria rosie? e cumva la fel ca si cele din orase de carau covrigi si ziare? cea care o vinzi are cumva ceva defect la diferential sau am inteles eu prost? multumesc anticipat. care e consumul pe ora cu motorul turat cam la 2 treimi,adica la turatia la care ii place lui sa lucreze fara sa fie supraturat sau subturat?
  9. mai....asta o am deci nu pot scapa momentan de ea. am 120 kg si cite o data il iau si pe feciormiu pe el (inca 60)deci se face 180 pleaca cam greu din loc plus ca acu ma apucat ceva nebuneala si i-am facut aparatori ca la moto enduro si i-am luat guma pe spate de enduro si il bag pe drumuri de noroi (mai entry) da numa beseste.......daia visam la 80 cm un prietenar are o chinezarie tot de 50 cm cubi da e scuter si daca agata o dacia super nova de el si ma sui si io pe el pleaca cu supernova dupa el atunci cum pusca mea vine.....????!!!nu e tot 50???amundoua nu au viteze lualar dreacu .unde mai puii ca nu gasesc piese deloc....
  10. ma nu intelegi ca nu e problema de guma?nu are forta la roata.......
  11. da vreau sa ii dau mai mare putere de demaraj de ex o putea merge pe noroi si cu mine pe ea acu merge da mai mult o imping eu cu picioarele poate cu set de 80 are ceva mai multa forta ,cuplu...
  12. asa cum spune si titlu as dori sa stiu ce set de 80 cm se potriveste pe mopedu city flex de la frist bike? un mecanic mi-a zis ca el a mai pus seturi de 80 pe mopede city flex de la frist bike pentru a le da mai multa putere la demaraj sint seturi facute in italia pentru care se potrivesc si pe mopedele peugeot dupa al carui motor e copiat si motorul de pe city flex dar eu nu stiu codul setului si de undesa il cumpar in consecinta as fi recunoscator unui meserias de pe forum sau orcarei persoane care miar spune ce sa cumpar PS-va rog sa raspundeti dacastiti ceva si ma puteti ajuta intrun fel ,scutitima de ironii si posturi inutile. va multumesc
×
×
  • Creează nouă...