Sari la conținut

chelie

INACTIV
  • Număr conținut

    267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de chelie

  1. Va pot ajuta cu doua microbuze identice pentru transportul sicriilor de acasa - biserica - cimitir. Sau ptr Transportul coroanelor, persoane... NU VA COSTA NIMIC. Florin (Chelie) TEl; 0722121582 0746056009
  2. Conodoleanta! Eu cred ca in momentrul de fata ar trebui sa ne gandim cum putem ajuta familile celor doi. Va pot sta la dispozitie cu doua microbuze 8+1 locuri. Se pot scoate banchetele din spate si ar putea incapea un sicru. E una din masini care sambata mi-a adus pritenul mort (Fetesti) acasa. Hai sa ajutam familia! !!! Si pe urma sa facem dreptate. Merci !
  3. Te rog eu frumos ...... ai grija cum vorbesti!
  4. La 12:30 o sa fie la biserica de langa sectia 8 politie, intre pt Munci si pt Iancului.
  5. Acum am venit de la EL si inca nu se stie exact unde si cand o sa fie.. Cred ca undeva pe luni dimineata dar nu stiu ora. Iar cimitirul e undeva pe la Pantelimon. O sa revin cand stiu ceva sigur. --- Mesaj completat în 08 Sep 2007 23:32 -------------
  6. NU STIU ABSOLUT NIMIC Nici unde s-a intamplat, nici cum ... Stiu ca a fost dus la spital la Fetesti, unde s-a stabilit decsul iar de acolo a fost luat si dus la morga in Slobozi.
  7. Doru S. nu prea ,,state" pe aici E cel cu bluza rosie.
  8. Era un prieten bun....................... Nu stiu cum s-a intamplat..... Daca stie cineva ceva ......
  9. Felicitari unforg1ven ptr organizare. Cum a iesit pana la urma cu apa....s-au strans baii?
  10. Se mai aduc tricouri azi la Arc??
  11. Pleaca cineva de la stadionul National, parcul Voinicelu, Piata Munci. Daca e cineva sa -mi dea si mie un bip 0722121582 si poate mergem impreuna. Plecarea pe la un18:50-19:00 ?!?
  12. Cu niste filmulete in Windows Media Player, cum se procedeaza sa le pun pe forum. Au cam 15-25 Mb
  13. La zgomot se simte cel mai bine. Si la benzina se simte, a inceput sa manance mai mult, iar ca demaraj e un pic mai bine .
  14. Asa ceva am facut si eu in parcarea de la KM 20 pe A2( senzatia e unica, sa vezi asfaltul asa aproape de tine), numai ca pe jos am mai intalnit si cateva pietricele (nisip) de ajuns cat sa-mi fuga spatele si sa ''plece'' de sub mine. Dupa ce s-a invartit motorul o data in loc a luato taras cam vreo 5-6 metri. In urma impactului : -carena dreapta zgariata , rupta -maneta ambreiaj rupta din sistemul de prindere -schimbator viteza rupt -oglinda dr rupta Vreau si eu maneta de ambreiaj, cricul si daca ai cumva o oglinda pe dreapta. Merci! P.S. O sa te sun azi sa vorbim.
  15. Ajungi! Dar nu cred ca ajungi cu toata talpa. Si sincer eu unul nu as recomanda asa ceva ptr un incepator.
  16. Eu iti spun sigur cu cat merge ZXR meu, 50 km / h in oras 70 Km / h drum national 130 Km / h autostrada Mai mult ......nu mai pot
  17. Merci! Chiar o sa ma ocup de treaba asta cat mai curand posibil. Am observat scurgerea cand ma-am intors de la un drum mai lung de vreo 300 Km si am forjato putin ''Am auzit'' ca merge 260 km/h pe autostrada.
  18. Am observat si eu o scurgere pe parte stanga, chiar pe la schimbator, dar la mine pierde destul de mult. Sa fie oare aceeasi garnitura de care spui si tu? Se schimba greu? Tu ai umblat la amortizorul de sub sa? Ca vroiam sa o las putin mai jos si nu stiu cum. Merci!
×
×
  • Creează nouă...