Sari la conținut

mao_dragon

EX+
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mao2infinity

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    FUCKER
  • Club
    COYOTE UGLY

Informații profil

  • Interests
    Living life at every motorbreath!

mao_dragon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Salutare! Ce veste buna!!! Daca e de facut card de motoare, ma infig si eu. Intrebarea este cum si unde ne strangem? Cam care ar fi viteza de croaziera? Vreo plimbare pana atunci nimic? Nu se face nici o intrunire? Conduceti cu grija!
  3. Mai, nu prea stiu ce inseamna viteza mare. Eu am mers cu a mea cu 200 si mai tine pana la 240. E drept, nu e naked, dar e streetfighter. Motivul? Nu sunt pe circuit. Orasul e intortocheat, cam la fel si drumurile nationale. Mult mai bine ma descurc pe streetfighter. Dar de ce sa nu recunosc? As vrea si un superbike. Adik sa am doua. Dar asta cand o sa am si banii pt amandoua. Avand in vedere ca ma dau si cu prietena, ma ajuta mult V-twin-ul. Nu e puturoasa cum e superbike-ul cu doua persoane, bineinteles la turatii joase si medii. Dupa aceea.......stim cu totii.....
  4. MMmm.....eu in schimb nu prea sunt multumit de traficul din timpul zilei. Asa ca o scot in general noaptea. Mai ales ca in timpul zilei si pana pe la 8-9 sunt si toti dobitocii de soferi care n-au pic de respect pt motociclisti. Sa-i tufa cainii!!!
  5. Bai, la faza cu viteza, poate o fi cablul de vina. Eu zic sa verifici. Ca daca nu, mmmmm, sa fie din schimbator? E cam migaloasa problema. Multi km prietene pana atunci. M-am uitat dupa tine ieri, credeam ca vii. Astept cu interes miercurea viit. Aaaa, stai un pic, pai daca e 11 miercuri, nu mai pot veni, ca sunt la mare. E, om vedea. Asfalt uscat.
  6. Apropos, legat de lipsa de putere. F bine precizat. Desi nu am voie sa o duc peste 5000 de ture pana la 1000 km, deh, nu pot sa ma abtin. Imi place sa vad cand isi scoate coltii. Am observat acelasi lucru o data. La fel, o secunda powerless, dupa care a sarit ca din gura de tun. Oare de ce? Sin inca ceva. Ati observat ca petrom de 99 incalzeste motoru' mai mult ca celelalte?
  7. Bai bravo, dark. Multi, multi km fara reparatii atat ei cat si tie. La mine a fost super simplu. La 2 ore dupa ce am luat- din showroom, am sprijinit-o un peu de sosea la studentesc. Concluzia? Semnalizator crapat. Shit! L-am lipit. Dupa 2 zile. Excursie pana la un prieten sa i-o arat. Neatentie.....o sprijin din nou si din nou pe loc. Bilant? Acelasi semnalizator dar de data asta si maner frana rupt un pic. Fuck!!! Doare cand e a ta, dar si mai tare cand e si noua. Bine ca nu am luat-o zece. Trec 2 saptamani bune, in care am tot calarit-o, sunt chemat la gagica acasa. O tot rodea sa se urce pe el. Deh, femeili. O invat sa mearga dupa ce i-am spus in prealabil ca nu are rost pe asemenea motor. Noroc ca fara incidente. Oricum, prima si ultima data cand se mai urca cineva. Clar. (mi-a spart de tot semnalizatorul....ssssssst) In rest, merge ca.....noua. Sunt si eu f multumit. Inca nu m-am apucat de countersteering. L-am citit, dar cam atat. Pana acum n-am avut problema ca eu sa virez si ea nu, desi si eu sunt incepator. Sper sa nu am dificultati. Baieti, mai ales darkore, sa inteleg ca miercuri mne arati calutul?
  8. Bv dark. Sa fie intr-un ceas cu cuc. So, 2morrow you have what 2 celebrate.... That's super! Bai, aduc astia de la motomania accesorii de SV. Pai iti dai seama, ca o sa ne vedem la arc miercurea, nu?
  9. Salut, mihaip! Mda? Nu am facut pana acum atat. Dar stai putin, ca el e facut mai mult de strada. Pozitia e cam ca pe superbike, un pic mai ridicata. Ca si pe alea te ia reumatismul dupa 150. De cat timp il ai? L-ai luat de nou? Misto ala de 1000. Ala are in plus fata de al meu, pe langa cei 50 cp , pinten. Si eu as vrea sa-mi pun. Sunt in dubii daca merita sau nu. Cat ai mers pana acum cel mai tare cu el? Eu inca sunt in rodaj, deci mai mult de 120 nu am cum sa-i dau.
  10. Bai, si eu cam din aceleasi motive. Eram indecis inainte. Aveam mai multe varioante. Dar am discutat mult cu prietenii. Si mi-au spus ca e cea mai buna alegere, desi sar o etapa, ca si la mine e primul.
  11. Bai motoristi, s-a facut. A dat Domnu' si am devenit si eu motorist in sfartish. Iar daca se pune de croaziera, I'm there dude! Faza cu comuniste in croaziera sper ca nu-i o regula, ca pe mine ma intereseaza ideea de croaziera cu motoarele, nu marca lor. everybody!
  12. Man, ai firma de montat alarme sau le montezi asa, in timpul liber? Sunt f interesat. Let's have contact!
  13. Super! Pai m-am tot uitat prin bucuresti si nimic. Ce te face sa-ti iei SV? Ce motor ai avut inainte?
  14. Asa este. Totusi este un street touring. SV-l este chiar facut pt oras. Trage de jos avand doi cilindri. M-am uitat mult peste specificatii pana sa-mi iau. Si ma repet, sunetul este extraordinar. N-am putut sa renunt la chestia asta. Inainte a mi-l lua pe asta doream sa-mi iau chopper. Dupa multe discutii cu prieteni motoristi si multe injuraturi de la cel mai apropiat care are chopper, am ales asa. Sa zicem ca am facut un compromis. Salutare!
  15. Yo darkore! Si eu care credeam ca sunt singurul. Ca am tot cautat.... Iti iei nou sau second? De unde esti?
×
×
  • Creează nouă...