Sari la conținut

vrum vrum

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    pintilie.edward@yahoo.com
  • Skype
    pintilie.edward02

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    plastic
  • Motocicleta
    CBR F4i
  • Numar Moto
    ascuns
  • Club
    BlackHelmets Romania

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra Hoinar, Ducati Monster DARK 600, Suzuki SV 650S, Honda Transalp 600v, Honda CBR 919, Honda CBR 954 RR, Honda CBR F4i

vrum vrum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bmw_91_edward asta este id-ul de messenger. Daca Mai faceti o intalnire sa ma chemati si pe mine ca sa mai cunosc lume. :
  2. vrum vrum

    Reparatii sei

    Si presupun ca dureaza pana vine broderia nu? Ca si culori inca nu sunt sigur cum sa le fac. Mai bine dau o fuga pana la darian si isi da si el cu parerea. Deci o sa dau o fuga pe la tine darian si sa stabilim ce si cum da pe saptamana viitoare. Numai bine.
  3. vrum vrum

    Reparatii sei

    Salutare Darian. Am de retapitat 2 sei(pasager si pilot) de cbr 900rr. Cam asa vreau sa arate. Doar ca in loc de galben negru si in moc de negru galben. La pasager nu vreau nimic modificat iar la pilot in spate o vreau putin mai lunga(1cm) ca am un luft si se vede urai, Sa fie mai moale(gen ceva silicon) si sa nu mai fie atat de in panta(in cap) ca sa nu mai lunec ca pe topogan la prima decrlerare si dand cu bilutele de tancpad. Cat ar costa toata treaba asta si cat ar dura? Multumesc o zi faina.
  4. pai de unde stiu daca are burta? Ma refer la distributia din motor.
  5. Da asa este si lantul se intinde. Nu prea ma afecteaza cu nimic. Doar ca mi s-a parut normal sa intreb sa fiu sigur ca nu e o problema. Multumesc la fel pentru urare. Cine are un 919 97-98 sa ma intalnesc cu el sa ascult si eu motorul? Ma deplasez si prin imprejurimile bucurestiului. Numa sa fac o diferenta. Totusi mobra are 50k km si distributia nu i s-a schimbat. Nu stiu la cat km ar trebui schimbata. Dar poate trebuie intinzatoare lanturi nu stiu. Vreau sa fiu eu sigur ca e in regula. Multumesc.
  6. Salutare! Bine v-am gasit. Sunt si eu din pantelimon. Va mai intalniti la rond? Sau s-au schimbat locurile? Numele meu este Edy. Si stau pe langa spitalul sf. pantelimon si parcul morarilor.
  7. Salutare si bine v-am gasit. Sunt pe cale sa cumpar un 919 din '97. Am fost sa il vad l-a pornit a bagat in treapta 1 si a scos un sunet cam puternic. E normal? E sunetul epecific cand bagi in viteza un motor, doar ca putin mai mare. Mentionez ca am avut un Ducati monster 600 dark din 98, un Suzuki sv 650sdin 2000 si un transalp din 93. Imi e sa nu fie de la ambreaj. Cum il testez daca e dus? Multumesc anticipat.
  8. Salutare si Hristos a inviat! Am avut un SV650s si nu ii mai stiu consumul. Imi puteti spune cat consuma un SV650 de prin 2000? Imi aduc aminte ca fata de Ducati Monster imi papa putintel. Vreau sa imi cumpar a treia mobra si nustiu ce sa aleg....Transalp, BMW gs, Hornet s sau n, CBR 600f, SV 650s sau n. La cat e benzina si cat o sa mai creasca m-as orienta mai mult spre consum. Consum la model 1998-2001 si la cel pe injectii. Capacitatea 650. Multumesc.
  9. La mine porneste.....si cand e pe neutru porneste si cu cricul. Cine stie pe cineva cu un Suzuki Intruder 1,8 negru care a pierdut un capat de ghidon?Daca stiti pe cineva sau unde as putea posta ca sa citeasca baietii. S-a intamplat azi....era in fata mea, a trecut peste linia de tranvai din intersectia Piata Delfinului (se ducea spre cora pantelimon), dupa care a accelerat si a sarit. Cred ca cel din partea stanga. Am incercat sa il ajung dupa ce am cules acel capat de jos, dar nimic.
  10. m-am mai si lasat de fumat, deci...ramane Victorie!!! Felicitari! Dupa 3 Saptamani nu va cere plamanu asa tare. Bafta. Am si eu o intrebare. Stiu ca nu face parte din acest forum. Are cineva Logan pe aici? Daca da ce parere aveti? Intretinerea, piese, consumabile, sunt scumpe? Va multumesc si sa ma scuzati de intrebarea necorespunzatoare topicului.
  11. Va multumesc pentru ajutor si sfaturi. Am sa stau putin sa "rasfoiesc" topicul.....momentan am un bac care este mai important decat oice. Si ma gandeam ca o pot rezolva mai usor. Imi cer scuze pentru nesimtire. Frumos:) Felicitari.
×
×
  • Creează nouă...