Jump to content

vlad b

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About vlad b

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Tricicleta Naked
 1. Sa stii ca am deja un bat si o sa-l folosesc si pe el. Dar vreau si o lanseta, sa se asorteze . Gasesc si eu sa cumpar dupa capul meu, dar vreau sa merg pe o recomandare . Mesaj completat Hai ca mi-am ales oarecum de capul meu. Un pachet de inceput format din: Lanseta Lineaeffe All Around 3m,40-90gr Mulineta Lineaeffe Rapid Seal FD Bambina fosforescenta Suport F25 Cutie accesorii HS026 Montura cu 2 carlige Nr.6 si momitor Fir Carbotex Boilie&Carp (0.27mm, 600m) Plumb fix hexagonal 200.31 lei de la un magazin online :-?. Alte cateva chestii o sa le primesc de la un prieten, cat sa-mi completez setul, si momeala... inainte de a merge la balta. In maxim 2-3 saptamani sper la prima iesire, in functie de serviciu si examene . "Fir intins!"
 2. Salut! Vreau sa devin pescar amator si as avea nevoie de o recomandare pentru o lanseta + mulineta universale. Locatii in care as activa, cel mai probabil: balti din jurul Bucurestiului + Prahova, posibil si pe la Dunare/Delta. Cum n-o sa fiu din prima fanatic al sportului (adica multe iesiri), nu as vrea sa investesc prea mult de la inceput si as vrea sa ma-ncadrez intr-un buget cam de 150-200 lei. Multumesc .
 3. Imi cer scuze, dar din partea lui dan_junior vine un miros de troll (in sensul ca povestea pare "usor" inventata). Asa ca eu ii propun sa-si ia in continuare un BMW S 1000 RR, daca tot are 100.000 km de experienta in trafic in 2 ani de permis auto, motocicleta inainte de 18 ani fara stirea parintilor si restul taraboiului .
 4. Pe scurt, oferta inseamna dosarul de scoala in mana pentru 250 lei. Daca vrei scoala normala, ai si optiunea asta pentru tariful obisnuit . Practic apeleaza la cei care au experienta pe moto (fara permis, presupun) sau cei care nu au chef sa faca instructajul cum trebuie (din motive de timp, bani si altele). Legal nu cred ca e, dar teoretic unii ar ajunge la exact acelasi rezultat (nivel de cunostinte) facand o scoala de cacao.
 5. Salut, Sa intelegem de aici ca nu o sa oferi pregatire de calitate elevilor pentru tariful asta? (adica ii lasi cu dosarul cu orele "facute" si norocul/soarta lor, sau ii si inveti ceva?)
×
×
 • Create New...