Sari la conținut

vlad b

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vlad b

  1. Sa stii ca am deja un bat si o sa-l folosesc si pe el. Dar vreau si o lanseta, sa se asorteze . Gasesc si eu sa cumpar dupa capul meu, dar vreau sa merg pe o recomandare . Mesaj completat Hai ca mi-am ales oarecum de capul meu. Un pachet de inceput format din: Lanseta Lineaeffe All Around 3m,40-90gr Mulineta Lineaeffe Rapid Seal FD Bambina fosforescenta Suport F25 Cutie accesorii HS026 Montura cu 2 carlige Nr.6 si momitor Fir Carbotex Boilie&Carp (0.27mm, 600m) Plumb fix hexagonal 200.31 lei de la un magazin online :-?. Alte cateva chestii o sa le primesc de la un prieten, cat sa-mi completez setul, si momeala... inainte de a merge la balta. In maxim 2-3 saptamani sper la prima iesire, in functie de serviciu si examene . "Fir intins!"
  2. Salut! Vreau sa devin pescar amator si as avea nevoie de o recomandare pentru o lanseta + mulineta universale. Locatii in care as activa, cel mai probabil: balti din jurul Bucurestiului + Prahova, posibil si pe la Dunare/Delta. Cum n-o sa fiu din prima fanatic al sportului (adica multe iesiri), nu as vrea sa investesc prea mult de la inceput si as vrea sa ma-ncadrez intr-un buget cam de 150-200 lei. Multumesc .
  3. Imi cer scuze, dar din partea lui dan_junior vine un miros de troll (in sensul ca povestea pare "usor" inventata). Asa ca eu ii propun sa-si ia in continuare un BMW S 1000 RR, daca tot are 100.000 km de experienta in trafic in 2 ani de permis auto, motocicleta inainte de 18 ani fara stirea parintilor si restul taraboiului .
×
×
  • Creează nouă...