Sari la conținut

OutOfCtrl

Membru
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de OutOfCtrl

  1. OutOfCtrl

    F800GS Timisoara

    Hotararea e luata si mi s’a intarit dupa vizita la Raoul. Mulțumesc Raoul . Mai ales ca f800gs are la plin kg de la gol a tigrului.
  2. OutOfCtrl

    F800GS Timisoara

    Salut, Vreau sa cumpar un F800GS si sunt curios cum e pozitia. E vreun posesor in Timisoara care ar sacrifica cateva minute sa ma lase sa stau pe motorul lui putin? (doar pe loc) Multumesc.
  3. Nu stiu ce sa zic despre asta cu cheile peste noapte. Nu as testa asta niciunde, decat daca as fi chuck norris )... e cam ca si vba aia de la top gear despre stig (schimbare de cadru) "some say..." )
  4. Super. Mulțumesc de info . Cred ca ajung peste vreo 2 saptamani. Ai vreo recomandare de cazare, cu garaj sau curte?
  5. Salut. Care e treaba prin kosovo? Ceva contraindicatii? As vrea sa intru dinspre macedonia si sa ajung in muntenegru. Trebuie carte verde? Se poate lua de la granita?
  6. Salut. Poate ai luat deja geaca, dar in caz ca mai sunt interesati si altii... Eu am geaca de care ziceai in prima postare, de cativa ani. E foarte calduroasa si sunt foarte multumit de ea. Nu recomand a se folosi vara, desi am reusit sa trec o vara cu ea (nu stiu cum, incep sa curga apele pe tine instant cand ai oprit). Imbracat adecvat, am folosit-o si la 1 grad pe termometru. Am luat asta pt ca au marimi speciale pentru lungăi (slabi si inalti)
  7. Salutare. Daca stiti pe cineva care isi cauta V-strom 650, dati va rog un mesaj.
  8. OutOfCtrl

    starea drumurilor

    Salut, Avem ceva informatii proaspete despre tronsonul Varfurile - Beius?
  9. Am rezolvat cu ajutorul lui Paul. Mulțumesc! ... Era filtrul de inalta presiune.
  10. Pai daca a mers cu alt rezervor si implicit pompa cu filtru, inseamna ca nu e tps...sau si tps e pe/sub rezervor?
  11. A incercat mecanicul cu rezervor de pe alt v-strom si mergea normal motorul. Filtrul de joasa presiune era murdar, dar a fost curatat si tot degeaba. Are cam 28.000 km motocicleta. Problema se manifesta in felul urmator: pe la 3000rpm nu mai trage, de parca s'ar ineca. Daca tin acceleratia intr'un anumit punct, mentine viteza...daca dau mai mult gaz, cade'n bot. De ce spui ca nu merita pus filtru extern? Pare o solutie mai practica si daca se intampla sa bagi benzina proasta, rezolvi mai simplu problema, nu?
  12. Salut, Nu am reusit sa citesc tot pe aici, dar am vazut ca s'a mai discutat. Mi'am luat un v-strom 650 k9 de vreo luna si acum am problema cu pompa de benzina. Zicea cineva aici ca modelele incepand cu 2007 nu mai au acel filtru de inalta presiune, cele pana in 2007 aveau un filtru normal si unul de inalta presiune. Asta de 2009 are doar "normal", am inteles bine? E cineva in Timisoara care a facut modificarea cu filtru extern? Pompa de benzina de pe un k5 s'ar potrivi la k9? Mulțumesc!
  13. In caz extrem, ar fi si spray'ul o varianta ca sa nu ramai in drum. Probabil ca mai sigur e cu snur si o pompa de umflat ). Poate mai ramai si fara baterie folosing compresorul )
  14. Sper sa nu aflu niciodata ). Doar fiole cu azot se gasesc de cunparat?
  15. Cam nasol cu infundatul. Problema cu snurul e ca mai trebuie sa ai un compresor, o pompa sau fiole de azot ca sa umfli roata.
  16. OutOfCtrl

    starea drumurilor

    Am auzit ca s-ar fi reparat drumul Varfurile - Stei - Beius... anul trecut era cam praf. A fost cineva recent pe acest drum si ne poate da informatii calde?
  17. Salut, A folosit cineva spray/spuma de care se vinde pentru pana la roti? Stiti daca e contraindicat la motociclete si de ce? Teoretic se baga continutul din tub in roata si gata. Gauri astupate si roata umflata la loc.
  18. "Paradoxal" singurul maner ramane conform instructiunilor si distantierele nu inlocuiesc manerul. Se vede clar in poza...nu stiu ce sa zic de studiatul asta. Le-am lasat ca in poza si am facut vreo 500 km pe tot felul de drumuri si viteze. Totul a ramas la loc prins bine. Multumesc pt interventii
  19. Distantierele sunt egale, par diferite din cauza unghiului de vizualizare. In total am 6 distantiere acum montate. Problema era ca sunt prea lungi suruburile daca nu pun pt partea din spate cate 2 distantiere(total 4). Adica pe o parte vine distantier sub suport si distantier peste suport.Daca pun un singur distantier, nu se infileteaza complet. Suruburile sunt mai lungi decat cele "originale". Scriu "originale" pt ca dupa demontare am constatat ca au lungimi diferite(cele 2 din spate care ar trebui sa fie egale). Diferenta cam de 1 cm. In orice caz sunt mai lungi cele de la suport. Corect, e Givi. Super pdf-ul. Maine verific toate treburile de mai sus si revin cu rezultatul. 1. Am masurat suruburile si distantierele. Sunt ca in manual. 2. Am dat jos totul deasupra si surubul din stanga spate se infileteaza doar de 2 ori, deci nu intra destul. 3. Paradoxal, nu mai reusesc sa infiletez nici cel din dreapta fata, care in poza e infiletat )
  20. Salut, Am montat azi suportul de topcase pe Hornet PC36. Am intalnit o situatie mai deosebita, zic eu. Uitandu-ne la poza atasata, in spate stanga surubul intra mai putin decat in spate dreapta, deci trebuie sa fie mai scurt(totusi se infileteaza de cateva ori). Cel din dreapta spate, in schimb, se insurubeaza pana ajunge la partea inferioara a carenei ). Avand in vedere nepotrivirea lungimii suruburilor, am pus distantiere si in partea de sus(ca in poza) si in partea de jos. In acest fel se insurubeaza ambele de cateva ori. Poate sa afecteze aceasta solutie rezistenta suportului la incarcatura maxima a cutiei si la solicitarea in viteza? Sa le las asa sau mai bine caut suruburi pe masura? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...