Sari la conținut

neoanea-cbr

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    INEU
  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    HONDA CBR600F
  • Numar Moto
    TM-25-CBR
  • Club
    MC THORN INEU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ PLANETA,JUPITER3,DNEPR-MT11,HONDA DOMINATOR

neoanea-cbr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. ceau.cred ca a-ti fost anuntati de chef,dar sa va rezervati casute daca vreti,e 20 ron patul,casute cu 3 si 4 paturi am inteles ca sunt.daca nu,e 10 ron la cort.hmm,sper sa nu ne mai ploua ca la ribita si anul asta la garnic ca i-mi iese pe ochi ploaia.abia astept sa ne vedem.

  3. neoanea-cbr

    Mesaje(vorbe)discutii!

    salut,am auzit ieri un zvon ca se organizeaza chef moto la Casoaia in 27 Mai,e adevarat sau numai zvon? salut,am auzit ieri un zvon ca se organizeaza chef moto la Casoaia in 27 Mai,e adevarat sau numai zvon?
  4. Am un CBR600F din 89 si as avea o problema-are pompa de benzina anulata,asa l-am luat.Mere el dar se bilbiie intre 6-7mii de ture si nu urca la mai mult de11mii,din cauza pompei sa fie baiu,nu primeste destula benzina?.daca da unde pot gasi pompa si la ce pret?
  5. Itradevar Boss Hoss este o motocicleta traznet,regele chopperelor cu o putere fenomenala,dar mie unu nu mi-ar trebui-o din simplu motiv ca la cit costa benzina si la ce salariu am cred ca as iesi cu ea o data pe an,ginditi-va cind ii dai cacao,face vortex in rezervor!
  6. am si eu o problema cu motoru meu(cbr600f)are pompa de benzina anulata_ii pe direct,mere el da se cam bilbiie intre 6 si 7 mii de ture si nu trece de 11 mii,sa fie din cauza lipsei pompei de benzina?,si daca da cit ar costa una(second)?
  7. si eu am probleme cu vecinii mai ales ca mo premiat CORAS cu 2 mil.pt. viteza(85)-din centru catre Lucoil,asa ca mis pe janta rau de tot!
  8. da,avea rezervorul lovit,da l-am dus la cineva si m-i l-a rezolvat zici ca-i nou,in rest e ok!,tu nu ti-ai scos armasaru inca?
  9. neoanea-cbr

    Accidente !

    am fost la locul accidentului a doua zi,am ramas socat-motorul era imprastiat pe tot cimpul,am masurat 68 de metri de la locul impactului si pina unde erau petele de singe,roata fata cu telescoape cu tot (care au fost pur si simplu retezate)au fost mai departe.eu cu ovi am urcat motorul in remorca si l-am dat jos la politie! Mesaj completat am fost la locul accidentului a doua zi,am ramas socat-motorul era imprastiat pe tot cimpul,am masurat 68 de metri de la locul impactului si pina unde erau petele de singe,roata fata cu telescoape cu tot (care au fost pur si simplu retezate)au fost mai departe.eu cu ovi am urcat motorul in remorca si l-am dat jos la politie!
  10. ma numesc IGNAT COSMIN sint din INEU primul motor l-am condus in 97,acum am un cbr 600f din 89,cam babuta ia,da mere fac parte din clubul MOTORUN INEU,am 35 de ani si permis din 99,va salut pe toti si asfalt uscat tuturor!
×
×
  • Creează nouă...