Sari la conținut

Mihutz77

Membru
  • Număr conținut

    330
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

726 citiri profil

Mihutz77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vin cu etrieri fata de imprumut de la un amic care nu a mai reusit sa isi rezolve venirea la Nadrag. Ai meu s-au incapatanat sa nu mai dea drumul suruburilor care tin placutele. Iar placutele erau pe ultima suta... Caut sa cumpar o pereche cat mai buni, eventual fara pistonase, garnituri, etc. Doar sa aiba scoase suruburile care sunt cu cap pt imbus si sa nu fie vopsiti cu pensula :-)
  2. Salutare, motorul meu e intr-o revizie inopinata, trebuie sa-l desfac bucati si sa verificam de ce merge... Pana una alta, lanturili de distributie se schimba cand balangane sau la un nr de km? A mea sarbatoreste 120 mii pe bancul de revizie. Nu scoate zgomote ciudate dar nici nu vreau sa-l mai desfac prin padure aiurea sa schimb distributia :-)
  3. Am nevoie de cele doua bucsi de pe cadru, pe care se aseaza rezervorul. De unde le-as putea lua? Nu-mi trebuiesc noi.
  4. ok dar cu legarea la sitemul electric tot nu-s lamurit. O conectez in mufa pompei originale sau ii dau un plus dupa contact?
  5. Salutare, Mai are cineva montata pe africana pompa de benzina FACET? Ma gandesc ca mi-ar prinde bine sa o adaptez ca prindere si in caz ca pica cea originala, sa trec simplu furtunele pe asta noua. Are doua fire pt alimentare. Unde se leaga? Tot in mufa originala?
×
×
  • Creează nouă...