Sari la conținut

irisdog

Membru
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de irisdog

  1. insanatosire rapida si sanatate maxima!!!
  2. m-am gandit ca are timp de calculatator!cand o sa vedem in vara pe cineva pe motor cu leptopul pe ghidon o sa ne dam seama cine este:))!
  3. xmas!se pare si din alte posturi ale tale ca nu este prima data cand ai ceva de obiectat la adresa colegilor motociclisti!!se pare ca este un obicei!
  4. santem oameni care au vrut sa ajute!nu santem sfinti!si acctiunea a durat cam 8 ore! timp in care fumatorii au trebuit sa si fumeze! si sa sti ca ingrijitorii si asistentii sociali de la casele de copii fumeaza! Multumim!!!
  5. ne-am adunat si joia aceasta cam vreo 10-12 persoane,am stat cam jumate de ora in parcare sa ne inmoaie ploaia si apoi am plecat la bodeguito la un suc,sa speram ca la fel o sa facem si in urmatoarele zile de joi,dar fara ploi.
  6. irisdog

    MOTO THURSDAY

    motojoi este in fiecare joi de la ora 18 in perioada asta(,locatia este in parcarea din fata de la biserica rosie intre linile de tranvai)
  7. irisdog

    Mesaje(vorbe)discutii!

    apropo.sezonul de motojoi a inceput deja,hai kato ca si iarna santem prieteni:))nu numai vara:)) sante-m vecini si nu ne prea vedem:))macar la motoloi sa ne vedem:))
  8. http://www.digi24.ro/stire/Mos-Craciun-circula-si-pe-doua-roti-Cadouri-de-la-biciclisti-si-motociclisti-pentru-copii-orfani-si_67203
  9. astazi 15 decembrie la ora 16 in club flex este ultima sedintza pentru actiunea mos craciun pe motocicleta.sant asteptati toti cei care doresc sa ne sustina! detalii pe http://www.facebook.com/pages/Mos-Craciun-Pe-Motocicleta-ARAD/475410649176374?ref=hl
  10. irisdog

    MOTO THURSDAY

    astazi,joi 6 decembrie cine vrea sa vina in parcare la ora 18,pana ne adunam sau ne ia frigul stam acolo si dupa la un ceai fierbinte sau etc:) in irispub.
  11. actiunea se desfasoara in orasul arad,mai multe detalii poti primi de la roxi din ineu
  12. atunci la ora 16 sa fie mai kato atatia nis de nici nu stiu unde o sa incapem atatia
  13. bun venit printre noi ps.ramo ai reaparut printre noi:)?parca si fb era in deconectat:)
  14. bine ai venit printre noi,asfalt uscat!
  15. irisdog

    Mesaje(vorbe)discutii!

    acum o luna am zis la mj sa organizam si noi o parada,dar multi au zis ca nu se poate,ca nu este voie ,ca nu stiu ce,si in plus eu am specificat clar ca merg la party in arad,dar ar fi frumos sa mergem care putem si la parada in timi,oricum cheful de la zori de zi incepe undeva dupa ora 21 din cate am inteles,asa ca este timp suficient pentru toate.
  16. irisdog

    Mesaje(vorbe)discutii!

    care vreti sa mergem la parada sambata in timisoara?ca eu unul m-as duce,stam pana pe la 18 si dupa venim acasa si mergem la noi la chef.ce ziceti? apropo costumatia este necesara vedeti pe forumul de timisoara ca a postat sorin
  17. irisdog

    MOTO THURSDAY

    bai fratilor!nu incepem sa ne adunam mai repede la motojoi?pe la ora 18,ca vad ca tot mai devreme se intuneca,ce ziceti?
  18. irisdog

    MOTO THURSDAY

    astazi 13 septembrie,la ora 19 30,eu o tai catre timisoara,plec pe nationala, intoarcerea la ora 22 00 pe autobanda,viteza de cruaziera este de 140-150 km/h,daca doreste cineva sa vina sa fie in parcare la gigi covrig(moto joi)cel tarziu la ora 19 25.va astept cu drag:)))
  19. irisdog

    Mesaje(vorbe)discutii!

    cred ca ata de la masina de cusut a lui kato ps.fara gluma acum.are dreptate korben
×
×
  • Creează nouă...