Sari la conținut

sebi_glumetu

Membru
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.transportregie.ro
  • Yahoo
    transportregie

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Militari
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    GSX-R 1000 K8
  • Numar Moto
    mereu preferential
  • Club
    carciuma. DA merg!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda 954 Yamaha Thunderace 1000 Kawa KLR650Yamaha DT80
  • Interests
    sa fie bine!

sebi_glumetu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. B30 wea....Honda negru. A postat cineva
  2. "Cica o proasta a urcat de la orhideea pe pod spre titulescu si a intrat direct pe banda 2" spus de un coleg al unui prieten care a văzut accidentul...Sănătate motociclistului!
  3. to BEE on not BEE...zum zum

  4. Cred ca este ok consumul 13l pe 240km Sebeș - Pitesti. În oraș presupun ca Papa mai multicel Ms TNG
  5. Da, de la plin. Am înțeles că are 2 semnale....odată pâlpâie. ...Și după rămâne aprinsă. Sa înțeleg ca am un consum exagerat de mare?
  6. recent am urcat si eu pe un K7 de 1000. foarte incantat de mobra - quikquestion : pe la 150km parcursi e normal sa inceapa deja sa palpaie becul galben de benzina?. citind totusi de recall-ul pt pompa de frana am dat un mail la Motorteam si mi-au comunicat ca nu a fost inregistrata la momentul vanzarii. Motocicleta a fost luata de noua de la B&S Motors care erau in Tunari pe soseaua de centura. A facut cineva recent aceasta operatiune; daca da unde si ce documente au fost necesare. multumesc..drumuri bune!
  7. buna ziua tuturor..de la un fost posesor de 954. dupa ce s-au aliniat astrele...am ajuns sa am un 929 cu carterul inferior spart...pe care sunt nevoit sa-l dezmembrez. so..prin urmare daca pot face mai multi motociclisti fericiti, de ce nu contact : 0722.533.031 sau 0764.943.357, pm sau mesaj pe topic : /index.php?/topic/736880-dezmembrez-honda-929-cbr-900rr-piese-compatibile-%C8%99i-la-954/&do=findComment&comment=4157171 din curiozitate ...am citit ca foarte multe 954 au avut probleme la craparea carterului superior ( in dreptul cilindrului 2)...careva pe aici cu ac problema? in rest...asfalt uscat si benzina de 100
  8. multa sanatate si recuperare usoara. sper sa ai nororc de dauna totala la motor...si dupa sa ti-l repari tu cu cati mai putini bani. mai sper sa ai noroc si de omul ala care sa sara si el cu ceva atentie pt a lui neatentie...per ansamblu iti doresc de bine. si eu stau tot in militari si trec tot pe acest Iuliu Maniu de ca**t, si ce sa mai ...sper sa prindem toti varsta pensionarii... ..de bine la toti!
  9. probabil ca era dupa o masina de taxi...taxi a fortat si el a plecat cu intarziere...ma gandesc...
  10. foarte adevarat. subscriu. mai rau este ca pana sa recunoasca cineva ca a murit din cauza drumului sau vina altuia, vine "martorul ocular" si spune : "avea viteza, facea slalom, mergea haotic" si ca peste tot in Romania, mereu si intotdeauna, "mortul e de vina". Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  11. "se ia permisul" la modul de " a se obtine"...mai bine se lua permisul foarte usor la modul de a-l suspenda/ridica/anula; ca poate daca il suspenda de cateva ori sau cateva amenzi serioase poate isi da seama ca nu are ce cauta la volan...uite asa azi un accident, maine o tragedie....din pacate :| insanatosire grabnica si recuperare usoara!
  12. cati oare din cei care s-au dus se gandea cand si-au reinnoit RCA-UL ca e posiibil sa fie ultimul?!...pacat. zici sa te mai bucuri de cateva zile insorite, strangi din dinti cand te taie frigul la genunchi, pui un hanorac pe sub geaca, o cagula mai lunga ca de, mai e putin asfalt uscat; fara sa sti ca nu vei prinde sezonul viitor. trist..si mai trist ca de multe ori alegerea de a trai/muri in trafic nu o face motociclistul..ci e la mila cutiilor din jur. sincere condoleante...si cred ca nu sunt singurul care scriu si sper sa nu fiu urmatorul...gandindu-ma la tatal meu, la mama mea, la prietena mea care mereu imi zic sa renunt la aceasta pasiune periculoasa. sper si ma rog sa nu le dau vreodata dreptate. Apara-ne Doamne!
  13. pacat, mare pacat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! vreau sa-i multumesc ca mi-a deschis ochii si cu ajutorul topicului sau sper sa prind si eu batranetea. R.I.P Old School
  14. eu aveam geaca de piele...si imi pare rau ca nu am avut si pantalonii+cizmele..da de...cum se zice : cand mergi pe motor imbracate pt cazatura..nu pt plimbare :|. ochii in 6 prmanent si in 12 cand ai in jur masina cu bulina de incepator
  15. uofff...peste tot trag de timp ...si uite asa noi motociclistii pierdem vara din cauza lor(vinovatilor si asiguratorilor)
×
×
  • Creează nouă...