Sari la conținut

Pacman

Membru
  • Număr conținut

    149
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pacman

  1. Prinde-l cu chinga aia de la mine ! Ai vazut ca a mers fara probleme prin dobrogea !
  2. Hai noroc caponord! Ce poza interesanta ai la avatar, oare eu am facut-o? Legat de gume, am gasit Dunlop 908RR doar ca nu stiu daca merg si pe Adventure ca la mine astea sunt dimensiunile: 140/80-18. Eu o sa ma bag la o comanda in curand, in caz ca te intereseaza, da un semn. Hai sa ne vedem la primavara dupa ce se naste urmasu' !!!
  3. Ok, ii stiu pe oameni, am mai luat de la ei, merci mult! Credeam ca ai gasit in alta parte si mai ieftin decat vand ei (cu toate ca ei au in general preturi destul de ok). Multam!
  4. Bun ...deci pot fi inca multumit ca doar a mea il are portocaliu...deocamdata! Cred ca te-am mai intrebat si in curte la motoadventure... dar de unde ai luat amortizorul de ghidon? Ma gandesc sa-mi fac un cadou de craciun... ...
  5. Bravo Mr. Petrica ca ai reusit sa salvezi mobra, ar fi fost si pacat la cat de atasat esti de ea! Acu On-topic: cadrul va fi portocaliu la toate 990 model 2009 sau doar la modelul R?
  6. Super organizare si super motociclete pe alese si pe incercate! Am scris si pe celalalt topic, dar mi-a placut evenimentul foarte mult si sa speram la cat mai multe de acest gen si cu acelasi tip impecabil de organizare!
  7. Am fost ieri si am calarit toate modelele (exceptand 530). 400 si 450 au fost preferatele mele la 4t si ...65SX la 2t , jucaria aia e al naibii de distractiva si primul meu plod va avea una cu siguranta! Pe partea de organizare, nota 20, totul a funcitonat foarte bine, inscrierea pe ore si faptul ca aveai 10 minute in care puteai sa mergi cum vrei, incet sau tare, sa apuci sa vezi macar putin cum se comporta modelul respectiv in conditiile alea de circuit (ma refere aici la teren si rampe nu la conditii de curse, in sensul ca pe asfalt merg toate), toate astea au contribuit la atmosfera creata foarte placuta! A, si sa nu uitam micul, carnatul si spectacolul dat din cand in cand de Raduta Jr... Un eveniment complet dupa parerea mea.
  8. Legat de apa, am mentionat si eu acelasi lucru , nu ai de ce sa-ti faci probleme - de ex. cand m-am dus la spalatorie cu mobra sa dau jos namol de pe ea, i-am rugat pe oameni sa dea si pe cizme cu pistolu cu jet si n-au avut nici pe dreaq.... ).
  9. Da , SRS au talpa detasabila :SRS = Sole Replacement System (poti pune chiar si talpa de Supermoto daca vrei ). Eu de aici le-am luat: http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/...-SRS-Boots-0001 si s-au miscat foarte prompt oamenii (mi-au venit cu UPS-ul sau DHL, nu mai stiu). Bafta!
  10. salut ionut, aceeasi dilema am avut-o si eu in primavara si dupa ce am rascolit toate review-urile (si crede-ma ca atunci cand spun 'toate', inseamna ca am cautat si comparat foooarte multe ore tot felul de pareri despre cizme, cel putin 2 saptamani, zi de zi) am luat SIDI Crossfire SRS. Modelul continua linia Flex de la SIDI si este top-ul cizmelor de felul asta. Exoscheletul ala de plastic este super rezistent, la fel ca si materialul prorpiuzis din care sunt cizmele. Am intrat si in apa cu ele si n-au nici pe dreaq... A, si cel mai important lucru: sunt extrem de comode datorita articulatiilor, pur si simplu nu exista o 'break-in period', le porti normal direct din cutie. Si ca o concluzie: in primavara, inainte de a le lua, mi-am rupt peroneul cu o pereche de Berik, asa ca si la mine siguranta a fost principalul factor cand am ales astea. De cumparat le-am luat din germania, un site online (www.fc-moto.de). Daca mai ai si alte intrebari baga aici sau YM: ftocari. Spor la ales si cumparat!
  11. Nu dati cu ooo sau alte proiectile casabile dar puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog daca asta este o actiune organizata de Motomania, sau organizarea o facem noi pe o idee initiata de Motomania ...? Si a doua intrebare, cea mai importanta, pot veni si altfel de LC8... sau numai Adventure?
  12. Mai zice cineva ceva de transalpina pentru weekendu asta 19/20? Parca m-ar interesa si pe mine daca s-ar mai strange lume... A mai facut cineva traseul si ar vrea sa mai mearga odata...?
  13. Salut, scuze ca ma bag peste topic dar intentioneaza cineva sa faca o tura pe transalpina sau transfagarasan in weekendu asta: 19-20 iulie? Daca da, lasa-ti un PM sau scrieti aci ca mai bag un ochi din cand in cand ! ...cu plecare din Bucuresti, uitasem sa mentionez....
  14. Vand cizme BERIK Contender, marime 42, albe, folosite de 4-5 ori. Pret informativ 90 de Epuroi... SMS sau tel la: 0723243529.
  15. Domnisoara/doamna cria_p eu nu iau nimic 'in tragic', sunt un optimist prin nascare, tocmai de aceea incerc sa nu ma limitez la o singura varianta...imi place sa am de unde alege . Eu am dat o varianta acceptabila de exemplu pentru cei care fac mai mult 'adventure' decat enduro si trial prin Retezat sau apuseni (e doar o paralela ). In ce priveste 'husa' aia , daca ai citit descrierea ei: "...This waterproof, crushproof, airtight case fits 99% of PDAs on the market. ...", asa ca presupun ca face putin mai mult decat sa tina praful al distanta... Btw, un PDA obisnuit se diferentiaza in general de un smartphone tocmai prin aceasta caracteristica, si anume touch screen-ul, in rest ambele device-uri pot rula sisteme de operare si folosesc un procesor (mai mult sau mai putin puternic), memorie....etc... In fine, pentru a incheia flame-ul asta, cine este interesat de varianta cu husa poate cauta review-uri pe net si isi poate folosi impreuna cu ea PDA-ul proprietate personala. o zi excelenta!
  16. Eu am folosit PDA cu GPS numai in masina pe strazi si a fost foarte ok, asa ca nu stiu cum ar merge pe moto, ideea era HUSA aia care pare o alternativa pentru protectia PDA la ploaie si socuri, deci o varianta la rezistenta fizica a aparatelor Garmin. Nu comparam softul, era doar o varianta pentru a proteja un PDA pe moto. Disclaimer: Nu cunosc autorii site-ului respectiv, nu am cumparat niciodata un produs de la ei, nu fac reclama de nici un fel, nu am actiuni la firma respectiva si nici nu primesc alte foloase materiale/intelectuale de la ei. Asta ca sa nu apara discutii mai incolo.
  17. Pentru ca titlul topicului nu se refera numai la varianta Garmin, cred ca poate fi luata in considerare si varianta PDA + soft navigatie (Igo de exemplu) + asta http://www.otterbox.com/handheld-pda-cases/ ... Ce parere aveti?
  18. Inca nu stiu cum o sa fie cu servicul, daca iau sau nu liber pe 2, dar de venit as veni la mare calare in perioada asta. Am sa vad sapatamana viitoare cum am sa am programul exact. Paste fericit tutror!
  19. @theBD: niste precizari in ordinea ...posturilor - stickerul cu Honda de pe bascula apartine dealer-ului de la care am luat-o : Honda KTM Wimmer (http://www.ktm-wimmer.at/) . Omul are un magazin in care vinde numai KTM si Honda...doua marci bune, zic eu - despre partea cu vitezele pot sa-ti spun ca a mea are 6 (asa apare si pe site-ul oficial: http://www.ktm.com/950-Super-Enduro-R.67.0...Hash=da62385a81. E model 2007 si motorul de 950 este acelasi cu cel de pe fostul Adventure (fara injectie). Mobra nu e in Buc momentan dar am sa ajung cu ea la mare de 1 Mai (sau 2, depinde cum e cu servicul) si dupa asta va ajunge inapoi in Buc si putem verifica afirmatiile pe viu la un suc sau bere fara alcool .
  20. Merci Petrica, deja am cam citit cam tot ce era lectura legata de 950 se pe advrider, dar sugestiile sunt oricand binevenite . Turometrul nu e, cred ca au vrut sa o faca mai ...usoara...
  21. Salut posesori de jucarii portocalii MARI . Dupa ceva motorete cu mult plastic pe ele si facute pentru asfalt, am schimbat tabara si mi-am luat si eu o moto cu care sa pot merge oriunde, oricand, fara sa ma intereseze prea mult suprafata de rulare sau sa am grija zgarierii plasticelor, dar care sa poata intr-o oarecare masura (mai mica decat Aventure) sa faca si ceva touring... Incerc sa pun ceva poze: E noua, sunt primul proprietar, a fost cumparata din Austria pentru ca am avut o oferta pe care... nu am putut sa o refuz , in prezent are 200 si ceva de km pentru ca din cauza unui accident (cuvant urat) (cretinul sunt eu... ) am reusit sa rup peroneul in 2 locuri si o luna am stat si m-am uitat la ea... Acum inca schiopat putin dar in weekend am scos-o la primul ei drum in afara asfaltului, pe niste dealuri de langa Cotesti si pot spune ca ii place si merge mai mult singura... Am inca cateva aspecte neclare legate de rodaj, dar pentru ca nu are turometru incerc sa merg cu ea cat de ...cuminte se poate
  22. Pacman

    Accident

    pai...tocmai l-am rupt (sambata), dar puteam sa merg pe el chiar si dupa accident. cei de la urgente nu mi-au spus nimic de operatie, au vazut radiografiile, pus cizma gipsata si prescris antiinflamator...
×
×
  • Creează nouă...