Sari la conținut

licubogdan

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

licubogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si legat de cartea motocicletei, de unde se documenteaza ei cand o scriu daca motocicleta e din italia? » Post actualizat in 26 May 2015 19:17 Deci nu exista vreo modalitate de contesta ei puterea din care a fost derivata si sa comenteze ca nu poate fi condusa cu a2
  2. Daca motocicleta are in realitate peste 100 cp, fiind limitata la 35 kw, iar in cartea motocicletei puterea notata este cea de 35 de kw, fara a mai fi nottata si cea din care este derivata, ce vor nota cei de la rar in certificatul de inmatriculare?
  3. Bai frate ai mai postat ceva si la off road... Si aici si acolo e vorba de pi5de, probabil asta fiind scopul tau in achizitionarea unei mobre... Ce cauti aici?
  4. ms mult baieti! acum sunt convins in alegerea pe care o fac...si ultimul pas este examenul de la A1... ASFALTTTTTTTTTT UUUUUUUUUUSSSSSCAT!!!!!!!!! :burnout: :burnout:
  5. M-am hotarat sa raman la categoria supermoto... m-a atras foarte mult manevrabilitatea de care dau dovada aceste motociclete... mai exact m-am gandit la o Husqvarna sm 125 s. O moto in 2T cu foarte multi cai pentru cmc ai ei si destul de usoara. Insa am auzit foarte multe vorbe de rau despre aceste motociclete: "nu sunt deloc fiabile, nu iti lua" sau "nu o sa gasesti piese...o sa iti convina sa stai si sa te uiti la ea in fata blocului pe timp de vara ca nu merge si ca nu ai de unde cumpara piese? nu cred asa ca orienteazate spre o yamaha sau altceva!" etc. Astept mai multe pareri despre acest Husqy si niste argumente. Ms MULT!!! ASFALT USCAT! :banana:
  6. Salut! sunt foarte nehotarat in ce decizie va urma sa fac : HUSQVARNA-SM 125 S sau GAS GAS-SM Halley 125. Astept raspunsuri si argumente. Ms anticipat! :bounce: ASFALT USCAT!!!!!!!!!!!
  7. Salut! sunt foarte nehotarat in ce decizie va urma sa fac : HUSQVARNA-SM 125 S sau GAS GAS-SM Halley 125. Astept raspunsuri si argumente. Ms anticipat! :bounce: ASFALT USCAT!!!!!!!!!!!
  8. ms mult de sfaturi! Daca ma mai puteti indruma cumva va astept cu mare placere! Asfalt uscat!
  9. tot ce ma deranjeaza la categoria supermoto este aspectul si saua, din cate am inteles destul de incomfortabila.
  10. dati mi si mie niste argumente. eu sunt din craiova si e un singur showroom aici si nu pot sa fac niciun testdrive.
  11. salut! Inca nu am motocicleta si nu stiu ce sa fac... sunt nehotarat intotdeauna. M-ar tenta o aprilia rs125 (orice model mai putin cele de mai de mult de '98). Tot la categoria 2T imi place si cagiva mito si misto 525, dar si derbi gpr125 tot 2T. La cele in 4T imi plac: yamaha yzf-r si derbi gpr 125 (cel nou), sa nu uit de noul honda cbr (modelul vechi nu il pot suporta, semana cu o viespe strangulata, iar cu rotile alea parca ar fi bicileta cel mult). Noul KTM duke 125 este cel care in ultimul timp ma atrage cel mai mult prin manevrabilitatea sa dar si prin aspect insa ma deranjeaza pretul dinn ROMANIA 7000 EURO cu tot cu TVA pe ATVROM.ro (este singurul site pe care este de vanzare) iar in alte tari (germania) este cel mult 4000 cu tot cu tva. SI categoria supermoto imi face cu ochiul prin Yamaha wr125-x. acum spuneti-mi ce credeti am 1,73m, 16 ani si 67 kg. sper sa raman la una pana la urma astept raspunsuri. Multumesc anticipat!
  12. am vazut ca astia de la ATVrom il dau cu aproape 7000 EURO cam mult in conditile in care in alte tari se vinde si sub 4500 euro. In caz ca il gasiti de vanzare la un pret mai mic anuntati-ma si pe mine ca sunt interesat.
  13. salut! as fi interesat de o yamaha yzf-R125 de prin 2008 2009 la 2000 2100 de euro. :) :)
×
×
  • Creează nouă...