Sari la conținut

tartoru

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tartoru

  1. Salut, vreau sa schimb roata fata la un fxstb 2003 cu una de fatboy. Are cineva? Merci.
  2. Cred ca mai degraba are legatura cu serviciile, dar aici sper sa gasesc un sfat. Am gasit moto in Florida si vreau o firma sa o aduca la Bucuresti, vama, tot. ceva recomandari?
  3. http://dsc.discovery.com/tv-shows/warlocks-rising/videos/renegade-lifestyle-vs-fatherhood.htm pare a fi o mini soap opera cum e la moda acum. sunt 3 episoade in golful piratilor. http://blogs.orlandoweekly.com/index.php/2013/07/warlocks-national-llc-responds-to-discovery-channels-warlocks-rising-mini-series/
  4. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    salut, stie cineva unde gasesc cabluri de acceleratie, furtune cu camasa metalica, mai lungi ca sa ajunga la ape hangers de 18 inch
  5. Cred ca au mai ramas cativa. Ba in ultima vreme cred ca s-au mai si inmultit.
  6. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Tartoru nu o sa puna poze pt ca are una sg si e naspa. S a luat cu treaba si a uitat de poze. Next time.
  7. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Vin azi că nu am chef să îmi iau vreun Âşut în poponeata pe la vreun stop. Fac eu cumva să am timp.
  8. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    ÂŞtie cineva de ce zda mă-si nu mi se mai aprinde niciun bec când frânez? Becurile sunt ok, siguranțele sunt Âşi alea ok.
  9. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Salut, Âştie cineva dacă releul de vn800 merge Âşi pe 400 Âşi dacă da Âştiți pe cineva care vinde aÂşa ceva? Merci.
  10. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    În concluzie plecare sâmbătă ora 10 benzinaria agip colentina.
  11. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Eu aÂş alege traseul mai scurt, că e Âşi ziua mai scurtă Âşi până una până alta se face noapte (cred eu). Dar nu mă deranjează nici ăla mai lung. La ce oră vreți să plecăm? Dacă e frumos bineînțeles.
  12. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Si eu sunt de acord cu iesire sambata + buzau.
  13. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    So Buzau + celelalte? La cat se da plecarea? Sambata sau duminica? Pronosticul meteo e destul de naspa. Duminica ploaie torentiala.
  14. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Sorry jupane dar vineri am reusit sa ma aranjez asa cum trebuie. Dar pt sapt viitoare ma trec si eu pe lista.
  15. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Dacă nu mă prăfuiesc puternic diseară te-aÂş însoți. La ce oră ai vrea să fie plecarea? Ar mai fi cineva în afară de noi ?
  16. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Salut cine poate sa iki spuna ce e cu stutul asta si unde ar trebui sa mearga un furtun, daca intra furtun acolo. Merci frumos.
  17. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Of.... problema cu inecatu se agraveaza. Mai nou se pare ca un fel de ac sau cui, needle vad ca se numeste pe afara, (l-am marcat in poza) e ffffff putin tocit, motiv pentru care aparent imi arunca prea multa benzina in carburator si o da afara prin filtru de aer. Asa am ajuns la service unde au curatat baietii carburatorul care era plin de benzina (curgea inclusiv prin filtru) dar se pare ca din cauza acului ala pulverizeaza prea multa benzina si merge motoru destul de aiurea. Mai nou a mai crapat putin si un cot (indicat si el in poza)pe unde musteste vizibil benzina. Ideea e ca motorul sta ok la relanti insa il apuca damblaua in mers iar uneori moare si la relanti. Adica trag de gaz si se mai gandeste el nitel asa apoi parca scapa. Si mai simt si ceva ...semirateuri nush cum sa le zic. Eu sunt praf cand vine vb de mecanica. Carburatorul asta aparent e un model Keihin cvk32. La VN 800 vad ca e keihin cvk36. Are cineva vreo idee daca acul ala cu pricina merge luat de la un 800? ca si cotul cel pacatos? Am inteles ca ar exista si kit de reparatii carburator dar eu nu reusesc sa gasesc pentru ce imi trebuie mie? Asta o avea acul ala din caru cu fan pe care il caut eu? LINK As fi interesat si de un carburator la un pret de oameni daca cineva stie ceva dezmembrari etc. Trece vara si eu caut ace, brice si carice.... Merci de ajutor.
  18. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    diseara ar fi minunat. pe la 7 am nevoie de el daca poti te rog.
  19. tartoru

    Kawasaki Vulcan

    Multa bere pentru cine e din bucuresti si poate sa imi imprumute vineri 29 iulie un filtru de aer pentru vn 800, sau e dispus sa stea juma de ora cu mine la service sa imi regleze baietii amestecul. Al meu e vraiste si oamenii spun ca nu pot regla fara filtru. Al meu filtru vine peste 4 zile. Merci frumos si muuuuuuuuuuulta bere celui ce poate sa ma ajute.
×
×
  • Creează nouă...