Sari la conținut

dbrian

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dbrian

  1. am fost dar sunt prea mici alea. Poza e luata de pe un site, dar becul arata la fel ca cel din poza
  2. Ok o sa incep sa caut unul din cele 2 poate am mai mult noroc. Din cate am gasit pe net, becurile W5W au 5W, iar mie imi trebuie ceva in jur de 1.7W.
  3. Stiti cumva unde as putea gasi bec de 12V/1.7W asemanator, ca dimensiuni, cu cel de semnal (imi trebuie pentru un GPZ 500 din '96)? Pana acum am cautat pe la vreo 6 magazine de auto (dintre care 3 erau din astea de cartier) si 7 magazine moto (unele aveau si service). Cam asa arata:
  4. nu e chiar o harta, insa poate ajuta http://brianro.serveblog.net/category/motociclete/
  5. un material video http://www.trafictub...pe-mihai-bravu/ (nu e filmat de mine) dupa pozitia masinii cred ca iar a fost o neacordare de prioritate. sper sa fie ok motociclistul.
  6. dbrian

    Accident romana

    E bine ca nu a patit mare lucru motociclistul. Cred ca cel mai bine in astfel de cazuri este sa faci in asa fel incat sa nu patesti tu mare lucru (parerea mea), fiindca nu vad de ce ar trebui sa stai prin spitale (de exemplu accidentul de la Unirii) daca ala e (cuvant urat) si trece aiurea. Evident nu vorbim de copii aici fiindca lor nu ai ce sa le ceri.
  7. Mi-am luat si eu un GPZ model '96 acum vreo 2 luni si pot sa zic ca e un motor excelent (mai ales pentru incepatori). Am o nelamurire insa, legata de frana fata: trag de maneta de frana pana aproape de degete ca sa franeze (bine, cat de mult se apropie e in functie de cat de tare franez, dar totusi mi se pare destul de ciudat), la voi cum e? Mentionez ca am schimbat lichidul de frana si implicit am facut si o aerisire.
  8. Si eu stau prin Militari. Ma primiti cu un GPZ 500 ?
×
×
  • Creează nouă...