Sari la conținut

ursu mic

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ursu mic

  1. Un taran se plange unui cioban: -"Am 10 oi si nici un berbec si nu are cine sa le monteze." -"Pai nici o problema-spune ciobanul, poti sa le montezi chiar tu iar a doua zi daca vezi ca stau la soare inseamna ca e OK, adica a prins samanta.Daca stau la umbra inseamna ca nu a prins si trebuie sa repeti in fiecare zi pana le vezi ca stau la soare". Pleaca taranu acasa suie oile in ARO si se duce la padure sa nu-l vada cineva si le rezolva pe toate. A doua zi cand se trezeste o intreaba pe nevasta-sa... -"Unde stau oile,la soare sau la umbra?" -"La umbra" raspunde aceasta. Le ia din nou le suie in ARO,l a padure si le rezolva iara. Dimineata urmatoare o intreaba iara pe nevasta unde stau oile si asta ii spune ca tot la umbra. Si iara...ARO,la padure, s.a.m.d. Si tot asa timp de o saptamana. Dupa o saptamana cand o intreaba din nou pe nevasta unde stau oile, aceasta ii raspunde: -"Nu stau nici la soare nici la umbra, de pe la 6 dimineata s-au suit in ARO si claxoneaza ca nebunele"
  2. You must enter a post. traiasca militia!
  3. Gabone, pune si IBAN-ul, te rog, daca il ai (daca nu, roaga familia sa ti-l dea) - incerc sa platesc prin transfer electronic si nu pot fara. In cel mai rau caz dau o fuga maine la banca dar ar fi util pentru cei care vor sa transfere prin online banking.
  4. http://www.365days.ro/wp-content/uploads/2007/11/e112_ro.pdf - specimen al formularului http://www.cnas.ro/mass-media/comunicate-de-presa/precizari-privind-formularul-e-112 - precizarile cnas - din noiembrie 2007, se pare ca nu au (nu s'a) schimbat nimic de atunci http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CDIQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.cnas.ro%2Fdownload%2F167%2FtratplanE112.pdf&rct=j&q=formularul%20e%20112&ei=FxEoTqr1NYrGswas7LyOCQ&usg=AFQjCNHaf-v9Gwzcuz_aCDm6lv5Ue-ivkg&cad=rja - alte info de la cnas despre e112. forum softpedia: "Eu am obtinut un formular e112 dar a durat mai bine de 3 luni si a necesitat cam 30-40 de adeverinte/documente pe care a trebuit sa le plimb intre cel putin 10-12 institutii (filiale si subfiliale). Pentru a-l obtine iti trebuie cel putin 20 de zile lucratoare libere (unele institutii nu lucreaza decat 2 ore intr-o singura zi a saptamanii (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/madanimated.gif) ) si FOARTE FOARTE multa rabdare: (de exmplu la unul dintre ghisee stai la coada cu toti cei care sunt PFA si care au alte adeverinte de obtinut si trebuie sa astepti o zi intreaga) (pe la sfarsitul procedurii trebuie sa ceri audienta pe la ceva directorasi care sunt plecati pe 'teren' cu saptamanile) Multe dintre documente trebuiesc autentificate la notariat si in final costa destul de mult. daca ar fi sa mai fac inca o data acest efort care intrece cu mult orice povestire de-a lui Kafka as lasa-o balta... Din pacate formularul E112 se eliberaza pe cel mult 12 luni si apoi este si mai complicat de prelungit. Eu dupa cele 12 luni o sa cumpar o asigurare privata si banii pierduti datorita functionarilor din ro ii voi considera donatie pentru mebrii guvernului.... Bref cateva sfaturi: - firma la care lucrezi trebuie sa fie curata ca lacrima (daca are restante cateva luni la plata asigurarilor sociale sau ceva facturi neplatite poti sa renunti de la inceput) - trebuie sa ai platita cotizatia pe ultimii 5 ani - multe altele pe care ti le voi spune punctual daca demarezi procedura... Acest mesaj a fost modificat de cucur: 29th April 2010, 12:01" http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1585 - despre "construirea unui dosar medical pt formularul e 112" atat am gasit pe net, am sa mai intreb colegi de pe la munca, trebuie sa stie cineva ceva mai mult.
  5. acum am vorbit si eu cu el. ne vedem la 12 in fata spitalului.
  6. ursu mic

    Suzuki Intruder

    Stie cineva daca tobele SilverTail de VS1400 merg si pe VS800? Imi caut evacuari pentru un VS800 si am gasit asta pe louis.de: http://www.louis.de/_30076949e15179b64dea2eb91844926d19/index.php?topic=search&searchterm=10030609&cmd.x=0&cmd.y=0 Cam astea ar fi dimensiunile: http://cdnxl1.louis.de/shop/zusatz/anl/10030609.pdf Multumesc!
  7. Well, se poate inchide atunci. De sudat nu pot suda capacul, iar pe Bursa o sa ma uit/postez.
  8. Salut, Am un Intruder VS800, din '94, care are capacul de ambreiaj fisurat si are nevoie de alte tevi de esapament. Capacul s'ar putea suda? Daca nu, stie cineva de unde pot cumpara alt capac si tevi de esapament? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...