Sari la conținut

d-rive

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    2011

Informații profil

  • Interests
    tot ce e motorizat

d-rive's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @taurasu Cam cat de tare? Cam cu viteza.... intunericului...
  2. d-rive

    Bestia mea

    Frumoasa capra. Pe tine sa te laude femeile
  3. Pai cam maxim doi ani de parnaie e ceea ce poate sa primeasca. IN general am vazut ca se da dar cu suspendare... depinde de avocati, judecator, etc... Si un om moare...
  4. Ai vreo statistica ce confirma afirmatia facuta de tine? De unde si pana unde e de vina BMW sau Audi ca marca, ca masina, ca toti parvenitii care isi permit si ei un hAudi sau un BMW la mana a doua sunt reprezentanti sau "iconuri" ale acestor doua marci? RIP pentru motociclist. Eu evit sa mai intru pe forum tocmai pentru ca ma ia un sentiment de mila fata de toti oamenii astia care mor de-aiurea. Pacat de ei.
  5. Mi se pare doar mie ca ne-am indepartat de la ideea topicului?
  6. Sageata rapida, bravo pentru atitudine. Daca am face toti asa, poate i-am trezi pe domnii respectivi si ar avea macar putin mai multa grija de drumuri aka capcane...
  7. Hhhm, buna ideea cu motociclisti in trafic care sa fie politisti in civil, andarcavar cum ar zice unii. Poate in felul asta cei cu autovehicule s-ar gandi de doua ori cand sa ia in bascalie un motociclist si sa nu-i acorde prioritate. Eram prin Italia si ii intrebam pe conservarii de acolo care-i treaba cu "motorinii". Spuneau ca sunt fff rare cazurile cand cei cu auto au dreptate sau li se da dreptate si sanctiunile sunt destul de drastice. Ii fereau astia cu auto de numa-numa. Deci se poate.
  8. Pai inseamna ca daca ar fi mai multi politisti pe moto, poate i-am mai educa pe consevari...
  9. Tenx tu gad ca mai sunt si oameni cu toate tiglele pe casa... sper sa mai apara si sa dea si sfaturi ca in mod evident e nevoie Am vazut azi in Galati pe faleza un coleg cu un Hornet din asta nou, negru. Casca si in rest pantaloni scurti si tricou... pai nu-i pacat?!? Macar mergea civilizat, cuminte, absolut in regula, asa cum multi dintre "noi" ar trebui sa o faca.
  10. Kato, exact de parerile celor care sunt de atatia ani pe moto am nevoie. Pur si simplu sunt terifiat de ce citesc zilnic si stau si ma intreb daca lucrurile chiar sunt atat de grave, daca sa iesi cu moto pe strada e chiar o ruleta... ruseasca. Daca e doar o chestiune nu de a se pune problema daca o poti pati grav sau nu, ci CAND? Bun, ok, sunt multi tineri. Eu nu mai sunt tanar de mult si ii intreb pe cei de varsta mea intre 35 si 45 de ani, e chiar asa horror sa iesi pe strada cu moto? Poate par copilaresti si oarecum stereotipe problemele ridicate de mine dar nu, nu mai sunt la varsta copilariei si mi-am dorit moto de multa vreme si abia acum am putut sa o am... Deci "veteranii" au prioritate pe topicul asta. Fara nicio gluma.
  11. Intru aproape zilnic pe forum si mare parte din stirile noi sunt despre accidente. Din ce in ce mai grave pe zi ce trece. Pur si simplu este infiorator. Conduc ( din 1990 fara vreun accident la activ. Am si am avut in familie motociclisti de cand ma stiu dar niciunul dintre ei nu e ingrozit cand stau de vorba cu el despre fenomenul moto. Am prieteni, amici care au moto si la fel, sunt relaxati si calmi si nu au nicio frica atunci cand e vorba sa te urci pe moto. Observ zilnic in trafic comportamentul majoritatii motociclistilor si pot sa spun ca deseori sunt dezamagit. Unii confunda mersul in trafic cu un circuit? In mod evident in Romania atat conducatorii de autovehicule cat si cei de moto nu au consideratie, respect, si nu dau valoare vietii. Doar mi se pare mie sau rezultatul macabru din ultima vreme este o consecinta a modului GRESIT de abordare a traficului din Romania, atat din partea motociclistilor cat si din partea automobilistilor. Eu am invatat o regula. Trebuie sa te inscrii in trafic, in mersul lui si atunci totul o sa fie ok daca esti atent, prudent, si iei lucrurile in serios. Va rog frumos, pe cei mai experimentati, cei mai in varsta (in sensul de ani multi de mers cu moto), dati-va cu parerea despre ceea ce se intampla in prezent ca eu unul asa vremuri dure si macabre cu privire la trafic, nu stiu sa mai fi trait. E drept, accidente grave se intampla si in randul automobilistilor dar parca la moto si mai si... Vad ca Politia nu ia nicio masura, actiunile lor au caracter punitiv (te sanctioneaza doar) si nu preventiv. Haideti sa venim cu idei despre ce e de facut in situatia actuala, sa luam noi masuri pentru... noi. P.S. am vazut topicurile cu sfaturi, etc dar ceea ce se intampla in prezent cred ca merita o atentie mult mai mare.
×
×
  • Creează nouă...