Sari la conținut

xlord

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de xlord

  1. Salut, Am o problema cu indicatorul de benzina, nu se mai aprinde când întru pe rezerva. A fost lansată în service pentru o mica revizie, a fost curățată pompa de benzina, verificate bujiile, etc. E posibil sa nu fi pus un contact sau ceva de genul? Unde ar trebui sa aibe mufa? Mulțumesc
  2. Salut. Care sunt costurile de intretinere in comparatie cu japonezele?
  3. Salut, Am nevoie de cineva din Oradea sa ma ajute sa iau un motor, contra cost. Vad ca aici nu e trafic foarte mare, deci șansele sa găsesc pe cineva sunt mici. Exista poate un grup făcut pe Facebook? Mulțumesc
  4. Salut. Am fost azi pe la școală de șoferi sa vad ce noutăți sunt în cazul meu și dacă mai vreo șansă să dau(am 23ani, școala încheia în 2012,dar nu am depus dosarul) și doamna de acolo mi-a zis ca-mi da dosarul să încerc să îl depun ca este posibil sa îl ia. Întrebarea ar fi..are rost, există posibilitatea de putea depune dosarul? Nu de alta dar nu m-as plimba 100km aiurea sa pierd timpul.
  5. Salut. Aveți idee dacă se potrivește chiuloasa de pe 929 la un motor de 954?
  6. Am tot auzit in ultima vreme, pentru cei care au caterogia c, c+e pot sa dea de categoria A, chiar daca nu au 24 ani. Cat este de adevarata?
  7. Multumesc. Ai idee de unde pot cumpara unul sau daca se poate repara? Ca google nu ma ajuta deloc.
  8. Va salut. Vin si eu cu o mica problema. Azi cand am pus contactul sa ies la o tura, sa aprins becul la ulei si se aude un bazait, ceva de genul cum armeaza pompa, dar mult mai tare. Uleiul este schimbat acum o saptamana la service, deci nu ar avea de ce sa se aprinda.
  9. Dar un site unde pot vedea niște prețuri, pe Google am găsit nenumărate feluri dar nu știu care se potrivesc.
  10. Imi puteti recomanda si mie amortizor de ghidon pentru cbr 929 si de unde as putea sa il cumpar?
  11. Nu, nu poți să dai înainte de 24 de ani. Și eu am b, c și e de aproximativ 5 ani, dar ăsta nu a ajutat la nimic când am vrut sa depun dosarul, cu toate ca am făcut orele de conducere în poligon și legislația.
  12. Deci sa înțeleg că nu am nici o șansă să dau de permis..
  13. Pai dosarul nu se depune după minim 5 săptămâni și un anumit număr de ore de la înscriere?
  14. Eu vineri am patit in felul urmator. M-am inscris anul trecut in noiembrie pentru categoria A, am facut legislatie, conducere etc. si cand sa imi depuna scoala dosarul primesc raspuns ca nu am 24 de ani si polita imi refuza dosarul. Pentru aceasta categorie cum ramane, ca nu eram singurul mai erau persoane in aceasi situatie..?
  15. Nu cred ca e de la caldura, nu vad ce s-ar incazi acolo atat de tare si in plus, firele se carbonizreaza din interior oricat de bine le-as izola. Totusi unde as putea gasi plexi pt 954 de cumparat?
  16. Salut. Aveti idee de ce mi se tot topesc contactele respective? Ea e 3-a oara intr-un an cand mi se carbonizeaza fierele la imbinarea contactelor si se intrerupe?
×
×
  • Creează nouă...