Sari la conținut

cristtt5

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristtt5

  1. In momentul in care desfac surubul de la baza amortizorului tubul culiseaza. Cand il pun la loc intepeneste la amandoua telescoapele iar tubul cromat e aflat la nivelul minim, adica amortizorul nu are lungimea necesara. Aici ma nedumireste. Pana sa scot uleiul culisa si functiona normal.
  2. Deci. Am desfacut capacul de sus am scurs uleiul. Apoi surubul de jos de la baza sa scurg restul. Apoi cand am pus surubul de jos de proba sa vad ce se intampla amortizorul nu mai culiseaza. Asa sa intamplat la amandoua. Nici cu simeringuri puse nici fara. Am pus chiar din uleiul vechi inapoi sa vedem daca merge si nimic. Deci chiar sunt nelamurit
  3. Am un amortizor zgariat, am depistat acum problema, si scurgerea din amortizor revenea in fiecare an fiindca imi zgaria simeringul. Il refac cu smirghel. Nu am suruburi de golire laterale. Un amortizor l-am desfacut complet si curatat piesa cu piesa. In fine am intors problema pe toate partile, si nu am reusit nimic. O sa mai incerc in cateva zile poate fac ceva gresit. Bafta.
  4. Nunu. La celalat amortizor am golit doar uleiul si a fost de ajuns sa scot surubul de la baza si sa il pun la loc, si ca la primul nu culiseaza in sus. Nu am scos nici o piesa din amortizor.
  5. Salut, Am scos uleiul din amortizoare si l-am scurs complet, si am desfacut surubul din partea de jos ca sa scurg tot uleiul, dupa ce il insurubez la loc amortizoarele raman blocate in pozitia coborat, nu mai revin in pozitia normala. Nu pot sa le dau de cap. A mai patit cineve la fel? Care ar putea fi motivul? Bafta.
  6. Salut A pus cineva pe motor anvelopa de 150 pe spate? Eram curios daca sta bine pe janata si daca incape / nu freaca pe undeva. Vreau pe viitor sa-mi pun anvelope mai late. Stiu deja de faptul ca nu o sa se mai comporte asa bine la viteza. bafta ff tare. chiar ma gandeam daca se poate transforma freewind intr-un rat bike...are rezervor custom. De unde fac rost de un crash bar? Daca auziti ca vinde cineva ....As vrea sa cumpar....
  7. aaa.....ok.....macar as vrea sa o imbrac cu material antiderapart ... dar in rm valcea nu am gasit pe cineva sa o imbrace cu material dintr-o singura bucata...
  8. Melcul de kilometraj merge lipit cu poxilina...eu asa am facut acum 1000km...i-am refacut urechile din poxilina.....si merge inca. Stie cineva de unde pot sa iau pedala schimbator viteze picior? A mea are joc. E cumva universala la suzuki? Bafta.
  9. Bravo...eu am lipit magnetul cu poxilina acum 500km si nu am avut nici o problema pana acuma. Am avut eu 110 pe fata. E ok dar se roteste un pic mai greu ghidonul (putin sesizabil) si pe enduro deparezi mai usor. In rest e bine. M-am hotarat...imi iau crash bar (din cauza ca pe enduro iti mai fuge roata fata...si e pacat de motor:) ..l-am zgariat usor pe stanga pe Cheile Oltetului). Stiu ca s-a mai discutat...As vrea si eu o oferta de pret. Voi de unde v-ati pus. Bafta
  10. Se poate. Am patiti si eu si am facut asa si mi sa rezolvat problema. Asta la moto dual -sport...nu stiu daca e acelasi sitem la cele sport/naked. Moto trebuie suspendata si slabite toate suruburile de pe telescoape sa se realinieze corect.
  11. Apropo de ghidon. Voi de care aveti? Al meu cred ca e din aluminiu si s-a strambat al naibii de usor la o simpla cazatura pe dreapata aproape de pe loc si pe pamant. Si nu am reusit nici pana acuma sa-l indrept perfect.
  12. Ulei folosesc Motul 5100 semi 10w/40. Pe autostrada nu am ajuns deoarece mi se pare plictisitor sa merg mult timp pe drum drept dar ar fi 110-120/h. Mai mult de 140 nu am mers niciodata. Si pe mine m-ar interesa un crash bar mai ieftin.
  13. Sunt curios. Ti-ai rezolvat problemele la mobra? Ce avea pana la urma?
  14. Intradevar pare a fi de la aprindere.
  15. Da. Eu asa am avut pe fata 110/80 19 si am pus acuma cum zice producatorul in carte 100/90-19 si a mers. Totusi trebuie sa mai fie si camera compatibila cu anvelopa...scrie pe ea ce dimensiuni de anvelopa suporta. La mine a fost. Dar gasesti si 100/90-19 la heidenau numai ca nu au versiunea Scout. Eu asa am pus pe spate Scout si pe fata normal.
  16. Intradevar e ceva ce ar trebui sa vada si sa stie toata lumea ce se intampla acolo pacat ca organizatia umanitara care a realizat videoclipul isi pun salarii fabuloase si folosesc doar 32% din bani primiti din donatii pt. ajutor umanitar... Link: http://visiblechildren.tumblr.com/
  17. Ai avut dreptate stulewa telescoapele erau descentrate in juguri, si motorul nu se aseza lin pe strada, abia azi am rezolvat corect problema. Merci mult pt. info. Bafta.
  18. Eu mi-am luat heidenau enduro dar au si de strada. Pret bun si sunt multumit de ele. Dar nu le-am testat inca pe curbe la o viteza mai piperata. Sper sa nu am surprize.
  19. Ok am rezolvat problema. Era mai simplu decat am crezut si totusi destul de greu de rezolvat. Ghidonul era stramb adica teava ondulata de care ne tinem propriu zis cu mainele, a trebuit sa o desfac si sa o dau jos si am indreptat-o intre doi copaci lipiti. A fost greu ca e destul de rezistenta. Acum e totul ok.
  20. Pfaa. Acum chiar am emotii O sa-mi bag nasul azi...poate raman cu ghidonul in mana Sper sa reusesc sa reglez. Merci.
  21. Ok. Primii pasi ii cunosc totusi nu inteleg cum se poate descentra roata si despre ce juguri e vorba? Aici este problema la mine ghidonul nu mai este aliniat/centrat perfect cu roata fata.. nu exista vreun surub de reglaj cum era la bicicleta sa reglezi ghidonul in functie de pozitia rotii fata? Cazatura a fost usoara aproape de pe loc nu pare sa se fi indoit nimic. Piulita mare din mijlocul ghidonului pentru ce o fi?
×
×
  • Creează nouă...