Sari la conținut

elfdepadure

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de elfdepadure

  1. @Nocturnus85 Eu am 2m deci nu inaltimea e problema. Am citit si eu foarte mult despre motor, opinii, reviews, road blogs, youtubs etc. Nu documentarea imi lipseste, ci efectiv un road test. O curea si un disc de frana pot sa iau de pe acum si sa nu mai am probleme cu 'piesele' inca 10 ani. @KHK: asa e, nu sunt cu ABS, dar eu cu motorul doar ma plimb, pana acum nu am simtit lipsa ABS.
  2. Eu "din auzite" am inteles ca e cel mai reliable Harley. O sa umblu cu o curea de schimb dupa mine. Intre timp ce m-ar interesa ar fi pareri de la cineva care chiar are / a avut unul: tinuta de drum, consum, manevrabilitate, viteza optima pe drumuri intinse/autostrazi?
  3. Salut, ceva posesori de asa ceva in tara/Bucuresti? Ma mananca de ceva vreme sa-mi iau si eu unul, dar as vrea sa fac un test-drive mai intai. PS: nu era nici un thread pentru Ulysses asa ca am facut unul nou.
  4. O alta intrebare pentru posesorii de Versys: Intre 3500 si 4500 RPM, ceva in dreapta scoate un sunet metalic pronuntat - ca si cum un metal pe metal ar intra in rezonanta. Ati patit asa ceva? Zgomotul nu era acu o luna, a inceput sa se auda usor la inceput si acum e foarte pronuntat. E pe dreapta si lantul meu e intins si in buna conditie, deci nu e de acolo. Ma gandesc ca poate e ceva de la/din toba?
  5. Da, pe acela l-am gasit si eu, dar este pentru modelul 2010, care din cate stiu are capacul putin diferit. Am cautat pentru 2007, aparent nu se fabrica pentru acel model. Multumesc in orice caz. Daca gasesc vreo solutie o sa postez aici.
  6. BigAir, alea sunt crash bars, practice daca ai pus motoru jos pe lateral. Dupa cum vezi si tu in poza 1 pusa de tine, jumatatea inferioara a capacului e total neprotejata de orice vine din jos, sau lateral-jos. Eu ma gandeam la ceva de acest gen, dar nu am gasit pentru Versys si preturile sunt undeva pe la 50 lire (mai da-l dracu de plastic).
  7. Vezi atasament. Intre timp am sudat piesa, acu e la vopsit. Dar zona de acolo e imposibil de aparat cu orice crashbar sau scut de motor, iar metalul de la scut pare foarte subtire. Repet, am pus-o jos destul de usor, gaura aia e acolo doar din greutatea motorului versus o piatra ceva. Ma gandeam poate exista un extra-capac care sa vina pe aceleasi prinderi, dar mai 'iesit', astfel incat sa preia socul initial. edit: ceva de genul asta, doar ca habarnam unde as putea gasi in RO.
  8. Are cineva idee cum as putea sa protejez mai bine capacul de la alternator? Am facut o tura ieri si pe drumul ala spre Muntele Rosu am pus motorul pe stanga intr-un sant si mi-am luat o gaura cat o nuca. Abia sus am vazut, cand am pus-o pe cric si s-a dus juma din ulei pe jos. Platforma, distractie. Mi se pare super fragil capacul ala si n-am cum sa-l apar cu nimic acolo lateral sub motor.
  9. Eu am facut o geaca de motor la ei, acum 3 ani. Sunt foarte inalt si mai subtire, asa ca a fost facuta pe dimensiunile mele. Au fost niste minusuri si niste plusuri. - Prima geaca a venit dupa 3 saptamani si ceva, avea manecile mai scurte cu vreo 3cm decat trebuia. I-am trimis-o omului inapoi si a facut alta. A doua a fost cu 2-3cm mai scurta pe lungime, dar am lasat-o asa ca nu era la fel de grav ca la maneci si deja se dusese jumate de sezon. A doua a intarziat parca si mai mult, mi-a spus ca a schimbat furnizorul si ca a avut si el niste intarzieri. - Pe site scrie sa iti iei masurile 'la fix', caci adauga ei tolerantele necesare. Eu asa am facut si geaca imi este cam stramta. Am fost nevoit sa scot protectiile de la coate si umeri ca sa pot intra in ea. + Produsul final e de foarte buna calitate, pielea si cusaturile sunt excelente. Am fost impresionat de cat de bine arata. Captuseala e OK (geaca are fermoar in spate de prindere la un eventual pantalon de costum), protectiile sunt din plastic dur cu perete interior din burete solid. De notat ca si prima geaca a fost la fel de impresionanta calitativ. + Se poate customiza cum doresti, culori si/sau model. + Omul a fost serios si mi-a schimbat geaca fara extra taxe cand i-am spus ca e o problema la maneci. Mai mult, la a doua a fost de acord sa mai modifice niste dimensiuni (am mai adaugat eu niste cm ici si colo). Geaca pe care i-am trimis-o inapoi cred ca o mai are si acum la vanzare, deci pentru el a fost pierdere (din punctul asta de vedere imi pare rau de situatie). + Pretul! Considerand calitatea, mi se pare foarte bun. Stiind ce stiu acum, mi-as mai face echipament la ei. Calitatea e foarte buna, pretul e mai mult decat OK. Eu personal recomand magazinul.
×
×
  • Creează nouă...