Sari la conținut

Aris

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Aris

  1. Dupa ce se iese din A2 ( iesirea Lehliu-Gara) se merge spre Constanta pe drumul vechi. Se trece de bariera de la intrare in Lehliu si se face prima strada la dreapta. Apoi tot inainte, la un moment dat este un han pe partea dreapta iar la ca 500m de acest han este un drum de pamant la stanga. Mergand pe acel drum se ajunge la locatie. Evenimentul este semnalizat incepand din Lehliu. Nu este numai pt chopper. Va asteptam pe toti!
  2. Ar trebui sa stabilim un loc de intalnire si o ora sa ne strangem si sa mergem cat mai multi.
  3. Da din pacate plecam pe 10 dimineata. Pe 15 trebuie sa fim la Venetia unde ne asteapta alta gasca din Germania, cu care vom face cateva trasee prin Alpi. Pe 19 plecam inapoi spre Romania. Traseul de intoarcere inca nu este stabilit. Salut Gile. Noi vrem sa traversam Serbia in drum spre Muntenegru. Ce ruta ne recomanzi sa ajungem cat mai repede si pe drumuri bune. Acolo unde stai tu gasim un loc unde sa dormim? Dupa ce bem o bere evident
  4. Pe 10 August plecam si noi spre nordul Italiei (Jesolo langa Venetia) pe acelasi traseu, RO-SER-MNG-HR-ITA (doua motoare). O sa ramanem acolo vreo 4-5 zile si ne intoarcem prin Slovenia si Ungaria. Poate reusim sa ne sincronizam sa mergem la dus sau la intors impreuna.
×
×
  • Creează nouă...