Sari la conținut

CB500'95

INACTIV
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    HONDA CB500
  • Numar Moto
    BV 01 NTI

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB500

CB500'95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. eu am dat si sala in aceeasi zi la A si la E - B si proba practica la fel, in aceeasi zi. M-am interesat cand se suprapun cele doua examene si asa am reusit sa le dau pe amandoua in aceeasi zi.
  2. stie cineva unde pot gasi un suport de top-case? ma intereseaza mai exact partea care se ataseaza pe motor la CB 500 din 95.
  3. Mai are cineva exemple sau link-uri de tutoriale? Mai are cineva exemple sau link-uri de tutoriale?
  4. Salut, Ai fost in Turcia si Grecia cu motor de 250? Mi se pare un efort destul de mare, nu e prea mic motorul? am avut impresia ca pe distante mai lungi e nevoie de ceva mai mare, mai confortabil (Transalp, Tenere, etc)? Poti sa imi dai mai multe detalii?
  5. foarte tare, nu am fost niciodata dar probabil ar trebui sa schimb intai CB-ul meu cu un Transalp inainte sa plec la asa un drum. cred ca este o experienta foarte placuta.
  6. ok multumesc, e un set de lucruri pe care nu le-am verificat. mai pe larg, motorul merge ok, fara probleme, la un moment dat pur si simplu se comporta ca si cand nu ar mai avea benzina. scade turatia in timpul mersului si daca apas ambreiajul se opreste pur si simplu. nu e un soc sau ceva care sa faca urat in timpul mersului. pur si simplu vad cum coboara acul de la turometru si ...orice as face nu are nici un efect, am incercat sa cobor trepta de viteza - acelasi lucru. ma opresc si verific filtru (nu stiu ce as putea sa verific altceva pe drum) - si filtru e plin. am verificat cu o alta bujie daca face scanteie - e ok. incerc sa o pornesc dar degeaba. are momente in care ar vrea sa porneasca. o data am reusit sa o pornesc dar...s-a oprit din nou. Sincer, poate o sa razi ......nu stiu cat e de ok dar..m-a remorcat sotia cu masina ca eram destul de departe, la prima remorcare (am patit de doua ori), am cuplat in treapta a doua si a pornit, cand am incercat sa o turez - s-a oprit, apoi a pornit din nou remorcata. a doua oara cand am patit-o nici macar remorcata nu a pornit am lasat-o pana a doua zi si a pornit la sfert. am lasat-o la un mecanic a spus ca e ok, ca lui nu i s-a oprit deloc, am facut vreo 2 km si s-a oprit. am lasat-o asa 1 zi apoi a pornit fara probleme si cred ca m-am dat vreo 70-80 km fara probleme. acum 2 ore m-am dat din nou fara nici o problema dar.....nu ca as fi gasit cauza...... si e cam neplacut sa nu ai siguranat ca nu ramai pe drum. iar cu remorcarea..........e super nasol, noroc ca sotia mea le are cu masina ca altfel...putea sa ma tranteasca. am uitat sa spun o chestie, poate e important. bateria nu e f. ok, asta iarna s-a descarcat complet, am incarcat-o si de atunci la fiecare problema cu opritul motorului am incercat sa o pornesc pana am omorat bateria. (8-10 incercari si moare bateria de tot)
  7. multumesc de sfaturi, intrerupatorul de la cric nu e sigur. la care intrerupator de ghidon te referi? la cel de START/STOP? sau are si altul? daca ar fi de la CDI, ar trebui sa nu mai invarta elecromotorul, ma insel? iar eu am incercat (la sfatul unui mecanic) sa scot o fisa sa pun o bujie in ea sa fac masa si sa vad daca face scanteie - face scanteie fara probleme. mi s-a mai spus ca...ar putea fi din carburator - ceva de genul cuiul p. blocat.....nu stiu ce sa zic sau cum sa verific asta , dar ar fi o explicatie pentru faptul ca filtru e plin (intra benzina in carburator), scanteie face la bujii, deci....tind sa cred ca nu face amestecul din carburator la piston. Are logica ce spun? multumesc de raspunsuri si sfaturi. inca nu i-am dat de capat de fapt.....de cand am postat intrebarea, nu am avut timp sa ma dau. ar putea cineva sa imi spuna cum sa verific daca face amestecul? faca nu cumva e cuiul p. blocat si ...chiar daca vad eu benzina in filtru carburatorul e gol? am uitat sa va spun ca am curatat si carburatorul deci....sincer nu stiu ce ar putea sa aiba. mai stii cumva cine spunea ca repara CDI-uri? incerc si eu acum sa il caut multumesc
  8. Am un cb500, din toamna trecuta. A mers super ok si am fost foarte multumit mai ales ca incepator. Anul asta am incercat sa il aranjez putin, vopsit, ulei, filtre, curatat, etc. Problema e ca dupa ce l-am montat inapoi.....s-au cam dus zilele bune. Se opreste in mers fara nici o jena. Nu conteaza daca e cald sau abia pornit , mi s-a oprit si dupa 3 si dupa 50 de km, am incercat sa vad daca da scanteie -ok, benzina....filttu e plin, nu stiu mai departe ce sa ii fac. L-am dus la 2 mecanici....nu stiu nici ei. De fiecare data camd s-a oprit, ori am incercat pana am terminat bateria, ori a pornit dar s-a oprit din nou dupa un km sau doi. Foarte curios e ca.....daca il las asa , a doua zi porneste la sfert. Ce parere aveti? Ma poate ajuta cineva macar cu un sfat? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...