Sari la conținut

DeChamp

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Harley Sportster

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Multe.
  • Interests
    Motociclete.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

DeChamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zundapp Combinette KS 50. » Post actualizat in 27 Jun 2015 23:14
  2. Stii ce se spune ... selectie naturala. Daca nu iti place Harley Davidson , nu inseamna ca esti neaparat idiot dar nici ca esti mai inteligent decat erai inainte sa ai Yamaha.
  3. Am salvat acest GPZ 550 de la distrugere. Motocicleta este intr-o stare extraordinar de buna pentru cei fix 30 de ani pe care ii are. Restaurarea a inceput deja.
  4. Saua este Wittkop cu suport cu arc central.
  5. In acest context (model/an) este acelasi lucru.
  6. Modificata de un amic pentru curse si strada dintr-o epava. Luna aceasta se implinesc 30 de ani de la lansarea modelului
  7. Vino la magazinul de piese moto de Ialomita , colt cu Demetriade. Daca nu este pe stoc o primesti a doua zi.
  8. Fiind monoclindru este mai degraba un Enfield Bullet mai sportiv. Stilul este clar inspirat din filozofia britanica. Luand in considerare ca Bonneville este un Tiger putin redesenat , care la randul lui este un Thunderbird putin redesenat , care din nou este un Speed Twin redesenat , toate patru avand aproximativ aceeasi configuratie de motor si in mare de cadru + accesorii (mai putin ultimele doua care sunt hardtail) , adica sunt acelasi sos cu alta garnitura , ar insemna ca Hurikan este aparut prin 1925. Glumesc bineinteles Nu am reusit sa gasesc mai nimic legat de aceasta motocicleta. Ai ceva linkuri ? E ok si daca sunt in ceha , se pot traduce cu google.
  9. kyvacka , desigur ca eu stiu , tu stii , ar fi frumos sa stie si altii. Ce nu stiu multi este ca Honda si Kawasaki lucrau in paralel la proiectul de four 750 fara sa stie unii de altii , pana cand un defector de la Kawasaki care se ocupa cu spionaj industrial a trecut in tabara adversa , acesta fiind motivul pentru care Honda s-au grabit sa prezinte modelul de 750 in 69 , desi nu a fost disponibil pentru vanzare decat in 70. Diferentele intre modele erau foarte mari ca si concept Honda avand un motor SOHC pe cand Kawasaki avea un motor DOHC si se pare ca pana nu a venit inginerul de la Kawasaki la Honda , CB-ul nu ar fi fost echipat cu frana disc pe fata. Aceasta prezentare fara acoperire , in avans , a Hondei de 750 aproape ca a falimentat divizia moto Kawasaki. Atunci Kawa s-au hotarat sa ridice nivelul si mai mult si sa creeze o motocicleta care sa rupa gura lumii , lucru pe care l-au facut in doar doi ani pe vechiul plan de 750. Au testat prototipurile Z1 in secret toatal timp de doi ani si pe strada le testau cu logo de Honda pe rezervor Cat despre H2 si seriile de 3 cilindri in doi timpi. Tu vorbesti de faptul ca aveau multa putere dar greu de contolat. Normal , priveste lucrurile in context , e vorba de prima parte a anilor 70 , e vorba de America si de popularitatea curselor de drag pentru amatori. Pe vremea aia motociclistii erau inca ce trebuie , nu erau in majoritate fani de ABS nedecuplabil si quick shifter. Vorbim de o perioada in care motociclistii mai stiau cate ceva despre arta pilotajului. Modelele in doi timpi din acei ani isi au locul lor clar stabilit si au facut istorie. Poftim muzica http://www.youtube.com/watch?v=wjk4S5tpVi0
  10. Jean , din pacate multi motociclisti sunt putin / prost informati si astfel se nasc miturile gen Honda. Nu am nimic cu Honda , au si ei contributia lor , dar majoritatea discutiilor sunt despre , cu si legat de Honda. Sunt alti producatori care au facut istorie adevarata in motociclism care sunt ignorati in toatalitate. Cei mai inovatori si influenti japonezi ,din punctul meu de vedere (si nu numai) sunt Kawasaki , care au facut niste motociclete cu totul iesite din comun in anii 60 tarzii , 70 si 80 , inclusiv in anii 90 si chiar in zilele noastre. Kawaski au adus puterea adevarata pe strada si au pus-o la dispozitia oricarui motociclist , inclusiv tehnologiile de curse de top. Iti dau un singur exemplu : Z1 , probabil cea mai importanta motocicleta sport a ultimilor 45 de ani. Eu cred ca pe topicul asta ar trebui discutate aceste modele , adica topicul ar trebui sa fie putin mai educativ si fiecare ar trebui sa posteze modele japoneze pe care le considera importante si sa argumenteze de ce. Este pacat sa se discute doar despre Honda si modele absolut plictisitoare cum ar fi CX500 si alte astfel de exemple. Sunt foarte multe chestii cu adevarat fascinante care raman total necunoscute majoritatii celor intresati de motociclete japoneze clasice. Uite inca un clasic autentic aproape necunoscut motociclistilor din ziua de azi. http://www.flickr.com/photos/10983301@N06/2323926891/
  11. Motocicleta care in 1983 , a schimbat filozofia de design a superbike-urilor si a dat peste cap intreaga lume moto. Un adevarat clasic ,care merita detinut , restaurat , pilotat.
  12. Felicitari lui Roby pentru aparitia in cel mai prolific magazin european de biker lifestyle si pentru munca asidua depusa de-a lungul a mai multi ani. Motocicleta facuta de el este fascinanta si merita cu prisosinta aparitia in Bikersnews.
  13. Problema nu este stilul de oglinzi ales si asezarea acestora , ci faptul ca dizainul lor este modern. Mie oricum mai problematice mi se par manerele de cauciuc cu gauri rotunde care nu se potrivesc cu nimic. Dar oricum , omul isi face motocicleta asa cum vrea si cum il tine buzunarul. Important este ca a facut-o functionala , se da cu ea si arata excelent per total. Super treaba Bullet !
×
×
  • Creează nouă...