Sari la conținut

brokenmonkey

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    UK
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Suzuki SV650 k1

Informații profil

  • Interests
    Bikes and Boobs...mostly boobs...

brokenmonkey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Ala e PCP - Personal Contract Plan. Daca nu ma înșel, dupa ce termini cu plata, poti sa returnezi mobra si sa optezi pt alt model. Cel mai safe e sa dai un google si sa cauți leasing vs pcp.
  2. Careva prin Coulsdon/Purley/Reigate? Abia mi-am luat mobra si nu prea simt cheful nebun de a o calari toata ziua, neavand nici un camarad la drumuri lungi. Momentan ma chinui doar cu naveta. M-as multumi cu gandul ca macar unul din motociclistii pe care ii salut zilnic dimineata, in drum spre munca, e roman.
  3. A se vedea unde am postat, la categoria "Diaspora">Marea Britanie. Atata minte cat sa intru pe forumuri englezesti am si eu, anuntul asta era evident pt romanii aciuati prin sudul Londrei.
  4. Suna interesant, dar ce sa fac cu nr de telefon? Locuiesti in Surrey?
  5. Salutare. Pe scurt: am nevoie de un motor fiabil pt naveta de 10 mile pe zi (cbf125, gz125, varadero 125, gs500, cb500, etc) si vroiam sa stiu daca e vreun compatriot prezebt prin Surrey care sa aiba asa ceva de vanzare.
  6. Cel mai simplu e sa faci un quote online si sa compari. Nevasta zice ca e mai scump cu permis de EU, dar nu cu mult. Ori dai cateva lire in plus pe luna pe asigurare facuta cu permis de EU, ori platesti taxa de preschimbare si platesti mai putin pe asigurare.
  7. You can drive in Great Britain on a full, valid driving licence from another EU country until you’re 70, or for 3 years after becoming resident in Great Britain, whichever is longer.
  8. Scuze, m-au luat aburii, am uitat ca o ai modificata. Da, intr-adevar, nu poti s-o inmatriculezi aici, decat daca pui inapoi pe ea originalele. Ma refer la evacuare si carene. Poti sa te gandesti si la ceva de 250, daca te prinde ca statura. Ninjaleturile sunt destul de indragite aici. GS500-uri sau CB500-uri mai greu gasesti aici, si care sunt la vanzare, e ruleta ruseasca cu ele, motiv pt care sunt mai ieftine. Dar daca esti mecanic impatimit, nu ai mare grija aici. Cultura e fixata pe cilindree mici si din punct de vedere a costurilor de intretinere. La serviceul cel mai prestigios unde stau eu, un schimb de lei spre exemplu, costa cat un plin la benzinarie. Din ce am vazut pe piata, gasesti relativ ieftine Bandituri si Horneturi din 2002-2005 aici. Chiar si CBF500-uri cu ABS. Depinde de nevoile tale, dar ca idee, daca nu te gandesti doar la costuri si autonomie (deci daca nu-ti surade ceva de 125, chiar si scutere - Honda PCX125 au autonomie incredibila, cu sistem start/stop) cauta ceva care sa faca fata umiditatii de aici din punct de vedere al sistemului electric si al sasiului. Mare dusman e ploaia aici, care aduce cu ea rugina si moartea sistemelor electrice.
  9. In afara de asigurare, mai ai de platit road tax-ul. Ala il poti plati pe net sau la posta. E £17 pe an. Si iti mai trebuie MOT valabil, care variaza ca pret, intre £20-£85. Daca iti aduci mobra, mai adaugi cam £90 inmatricularea, daca nu ma insel. Momentan sunt la un gratar si nu pot verifica sigur, dar oricum e mai ieftin decat sa-ti iei mobra 9, daca zici ca asigurarea e doar £400. Credeam ca o sa fie mai scumpa asigurarea
  10. Daca ai mobra cu motor mare, te costa asigurarea prea mult sa se merite. Chiar nu te-ai impaca cu un cbf125 pt commuting in oras sau atat timp cat nu intri pe motorway sau carriageway prea mult? Ca idee, asigurarea cea mai ieftina, cu 0 ani NCB si permis de 3 ani, te costa £200. Plus consumul de 100 mpg, e mai ieftin decat cu transportul in comun, chiar daca iti faci monthly pass.
  11. 7. Temporary imports You can usually use a vehicle displaying non-UK number plates without needing to tax or register it in the UK if all of the following apply: you’re visiting the UK and don’t plan to live here you only use the vehicle up to 6 months in a 12-month period (1 single visit, or several shorter visits adding up to a 6-month period) the vehicle is registered and taxed in its home country You must tax and register your vehicle in the UK straight away if you become a resident in the UK or your stay is longer than 6 months. Pe scurt, ce am scris mai sus: poti merge maxim 6 luni intr-un an, cu ea inmatriculata, inregistrata si verificata in tara de origine (sa ai dovezi la tine), dar: 1 - politia o sa te tot opreasca pt controale 2 - tu le poti zice ca nu esti rezident, ei la fel de usor pot verifica de cate ori ai fost oprit si la ce intervale de timp (daca te opreste un politist, va face un raport in care iti apare numele, numarul, etc, iar apoi daca te opreste altul peste 6 luni, poate vedea faptul ca ai mai fost oprit si asa te poate prinde) Daca nu te opreste politia, cu atat mai bine. Daca te opreste, zi-le ca vii in vizite scurte de 1-2 saptamani odata la cateva luni, ca sa nu banuiasca ca ai avut sedere neintrerupta acolo si sa nu aiba motiv sa-ti suspende mobra. PS: iti pot lua mobra daca te prind cu magarii, asa ca mergi si tu pe neve Succes!
  12. Salut , ultimul pret l-am afisat astazi si pe topic : 5600 LEI

×
×
  • Creează nouă...