Sari la conținut

nimenialtu

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nimenialtu

  1. nimenialtu

    Accidente

    http://www.bzi.ro/accident-cu-o-victima-pe-toma-cozma-232342 Stie cineva ceva?
  2. nimenialtu

    Accident Ploiesti

    " pe R6 de 2 ani si stiu cu ce se mananca am facut vro 6000 de km cu el imi cunosteam motoru indeajuns " 1. Nenea ii bine ca ai luat decizia corecta(sa te lasi), te felicit! 2. Mai mult de 20 de ani nu cred ca ai! (pe R6 la 18 ani... ce raising suntem noi). Daca aveai mai multi ani, banuiesc ca nu ai fi facut prostia asta sa duci copii de 10 ani cu 70 la ora! 3. R6=2 ani= 6000 km = primul motor= cunosti motorul indeajuns.. Eu nu prea cred, nu vreau sa ma laud sau altceva eu dupa 4 ani de motociclism, inca nu ma numesc motociclist, si dupa vreo 60.000 de km ,inca nu imi cunosc motorul si mai are momente cand ma surprinde In alte cuvinte in 6000 de km esti doar un incepator cu experienta 0 Ps cand dreq se baga leagea aia ca nu ai voi sa conduci motoare mari daca nu ai mai mult de 24 de ani sau un minim de 2 experienta pe clasa inferioara (A1 si A2)
  3. Da se pare ca unii chiar nu ai ce discuta cu ei... la asta ar trebuii mutata moaca la spate
  4. Cam tarziu baieti, aveam deja palpitatiidar, ma bucur ca se va tine ... debea astept
  5. Am citit toate paginile pana acum .. post cu post... am sperat totul sa fie ok pana la urma am sperat sa fie o stire la tv cu o declaratie oficiala a soferitei si scuzele de rigoare.. cu ce a fost in capul ei sa iasa de pe o straduta fara sa se asigure... si fara sa o aud ca nu l-a avzut ca daca era un TIR il vedea.... Imi pare rau pentru ce s0a intamplat ma doare sufletul cand aud ca unul dintre noi s-a dus, condoaleante familii si prietenilor! Da trebuie facut ceva m-am saturat sa tot aud o gramada de soferi ca noi motociclistii nu aveam ce cauta pe strazi.. soferi care se bucura cand aud ca mai crapa cate unu din noi .. sunt o gramada care asa gandesc de tarani mutati la oras .. in toate orase aceeasi problema, nu ca sunt misogin dar uneori femeiele provoaca accdente destul de grave .. chair azi citeam in ziar ca o tanti a luat un pieton pe trecere..... ieri alta tanti o intrat intr-un stalp si lista continua... dupa asta is mosngeii de 80 de ani din dacii 1300 toamna care nu vad la un metru in fata .. taximetristi grabiti sa faca cat mai multi clienti pe zi ca sa le iasa norma si tot asa.... Unde sunt vremurile alea cand la soferilor le era frica de motociclisti .... vreau sa aud la stiri "ochii beliti cat cepele motociclistii s-au pus pe fapte rele pentru cei care incalca legile rutiere" eu personal unu daca imi taie fata unu i-am zburat oglinda.... sau ii trag un sut in portiera da.. is BAD ASS BIKER si ce daca sa se duca la politie cu numarul meu in dinti si am sa declar ca a intrat el mine si ma lovit cu oglinda sau cu portiera ca s-a bagat peste mine sa ma puna si la aparat pentru ca asta este adevarul .. Degeaba sunt o gramada de cluburi moto daca nu a sa ne unim intre noi pentru o cauza, Raducu nu a fost singurul accident au multi altii care au plecat dintre noi din cauza unor soferi care (nu l-am vazut sau avea viteza prea mare) asa ceva nu exista!! R.I.P. Raducu si toata puterea din lume famillii pentru aceste clipe dureroase!!!
  6. Info: Am fi onorați daca toți prietenii motociclisti din tara ne-ati fi alături la deschiderea oficiala a clubului moto ICE AGE RIDERS din Iasi, in cadrul unei festivități specifice iubitorilor pe doua roti, ce va avea loc in perioada 24-26 Iunie 2011 Va aÂşteptam in număr cat mai mare, la Popasul Ezareni, un cadru minunat ta perifiria laÂşului, pe malul lacului Ezareni, unde ne putem desfăÂşura asa cum ne place noua. Speram sa fle un weekend de neuitat si un prilej de a continua aceasta petrecere si in anii ce vor urma Moto-Clubul ICE AGE RIDERS Iasi Video: Locatie: http://www.ezareni.com/ Map: http://maps.google.c...2C0.005241&z=18 Facebook: http://www.facebook....219529481390463 Detalii Casute cu etaj de 5 locuri cu aer conditionat si tot ce trebuie (gen vila)pretul este de 200/noapte Casute tip camping 2 locuri la 50/noapte Trupe: BUCOVINA NIVELUL 2 FINGERPRINTS Petran & Friends Concursuri si multe alte surprize placute Cind veniti sunati sa putem sa ne fixam locuri de intilnire in oras in caz ca nu va descurcati AMEDEO 0741191849
×
×
  • Creează nouă...