Sari la conținut

FreeManBBC

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FreeManBBC

  1. Cred ca o sa ma opresc din intuitie, asa cum am invatat in topicul asta, la toate masinile parcate si cu rotile bracate ca la cele din trafic deschidem alt topic.
  2. Ai dreptate, din experientele altora putem sa invatam. Urmaresc frecvent clipuri cu accidente: moto, auto, barci, etc. Cea mai mare educatie o am de la accidentele moto, urmaresc ce se intampla si unde greseste (sau nu) fiecare, daca se putea evita. Chiar daca "ei" au avut cateva clipe de reactie, eu imi rezerv timp sa vad si sa analizez: pozitie, viteza, instinct-reactie, experienta, frica, impact, urmari. Incerc sa ma pregatesc mental si sa ma educ sa nu-mi fie frica, sa fiu calm, sa abordez din timp si corect pericolele, inclusiv franat cand urmeaza o trecere de pietoni goala dar obturata, atentie la boscheti si animale, atentie la soferi, motociclisti, scuteristi, biciclisti, etc. atentie la pericolele ce se afla pe drum ( de exemplu pe podul spre Adancata, cel peste A3, exact cum termini de urcat am intalnit o mare cutie de carton desfacuta, intinsa pe banda mea si nu era aplatizata de vreo masina - reactie, frica, abordare corecta, fara urmari). Nu ma simt "in regula" nici fara echimament basic (nu costumat full piele dar echipament complet de strada), experienta mea ma ajuta sa merg safe dar nu ma poate feri de inevitabil, chiar si pentru 2 strazi pana la un prieten poate sa fie fatal fara casca. Si daca tot "consumam" "prostii" de pe "internet", macar sa invatam din ele! Investiti in voi, pentru ca investiti in viitorul vostru si treceti mai usor peste greutati!
  3. Felicitari pentru amandoi, chiar daca tu nu esti prima ei iubire , se vede pasiunea si grija pe care v-o purtati. Sa o tineti tot asa pana la urmatoarea resetare! Si poate cine stie, poate facem vreo adunare de "pustoaice si majore" cat mai tine vremea cu noi. Asfalt uscat si vreme buna!
  4. La 105 CP pentru un F4 din 99-00, nu poți sa spui ca este de strada, chiar dacă inca arată bine Acum se scot motociclete sub 75 CP și sunt recomandate ca rapide, manevrabile... nu am mers cu vreo una deși am făcut anul trecut o programare de test drive... Cred ca cele vechi inca au vana in ele chiar dacă acum au trecut de majorat, mai ales daca le-ai crescut frumos, și cred ca trebuie sa rămână la clasarea de acum câțiva ani “Sport-Touring”. Dacă ai probleme cu vântul, un parbriz usor mai înalt îți poate oferi confort și nu este nici urat, nici touring. Inca imi place motorul pe care i-l am și ii simt lipsa iarna, mai ales vara când sunt departe de el. Nu sunt vitezoman damblagit, dar ma calmează, imi oferă doza necesară. Iar cu conserva,după o plimbare, sunt ZenMaster. Hai la plimbare nu la muzeu!
  5. Saua este mult mai confortabila decat un scaun, parerea mea...
  6. salut, gata cu intalnirile pe anul asta... azi am fost singur. Nu-i nimic ne vedem si pe forum
  7. Salut, pentru oglinzi incearca la numarul de telefon pe care ti l-am trimis in PM.
  8. inafara de balaceala nu vrea nimeni o plimbare? oriunde!
  9. Salutare tuturor, eu zic ca a mea consuma undeva pe la -8% tinand cont ca am mers si inca mai am benzina de anul trecut. Dupa cum se anunta vremea weekendul nu cred ca pot sa dau un consum mai exact curand.
  10. Mergem si pana acolo... unde mai exact este? Daps, le-am primit, multumesc.
  11. Eu stau pe un scaun de lemn ) si imi desfund urechea stanga, inca nu s-a depresurizat. Saptamana viitoare unde mai mergem?
×
×
  • Creează nouă...